- 23 Şubat 2019
- 27
- 27
- 3
- 29
Ben basıyorum da noluyor gitmedi sıkılan benim zatenOh olmuş size ! Kadın neden sizin için yuvasını bıraksında gitsin meydan size mi kalsın sonra.Adam bu ikilemden sıkınlınca tekmeyi basar size merak etmeyin.
Bu kadar acemi fake de görmemiştim :)Al işte fake olmanın da bir adabı olmalı yahu :)
Çevremde bunun çok örneğini gördüğüm için sizin gibi sakin kalamıyorum kusura bakmayın.Ayrıca burda tartışılıcak şey benim yorumum değilHerhalde sırf konu sahibinin canını acitmak için söylüyorsunuz böyle bir şeyi.
Hayır tabiki evli çiftler beraber olunca normal karşılaşmam beklenemez demifake gibi geldi
Gitme sen de kal
Bi o kaldı denemediğim onuda yapacam imkanı zorlayarakİZİNİ KAYBETTİR TAŞIN BAŞKA ŞEHİRE
Sorma sormayok bacım banlanmaya niyetim yok ben almayayım
sen şimdi yuva kurmayı falan da hayal ediyorsundur dimi? bol bol hayal kur sen
Al işte fake olmanın da bir adabı olmalı yahu :)
Ya millet fantezi yapalım diye din felan dinlemiyorlar ben anlamıyorum nasıl rahatlar boşansalarya onu yapmadan devam etmek nasıl rahat ettiriyor onlara hoş ortam tabi
Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım
Site kurallarında büyük harfle yazmak yasakİZİNİ KAYBETTİR TAŞIN BAŞKA ŞEHİRE
Sizin deyiminizle "diğer" kadın suçlu yani öyle mi?Haklısınız da uzaklaştırma aldırdığım halde durmadı karısı herşeyi bildi yazıştık kavga ettiler ama hiç inanmadı yada görmemezlikten geldi zaten para ver başka bişey istemiyor öyle kadın gezme tek derdi
Sirf banlanmayalim diye sinirlerimize hakim olmamizi istiyorlar bence. :)yok bacım banlanmaya niyetim yok ben almayayım
sen şimdi yuva kurmayı falan da hayal ediyorsundur dimi? bol bol hayal kur sen
Artık istesemde ayrılamıyorum onları aştık evet size katılıyorum gitmesine katlanamıyorum artık üç ayda bir göndermek istiyorumSizin deyiminizle "diğer" kadın suçlu yani öyle mi?
Hadi kandırmayalım birbirimizi ayrılmak isteseniz bal gibi kurtulursunuz adamdan. Siz adamdan kurtulmak istemiyorsunuz ki. Eşine ve çocuklarına ayırdığı zamandan yakınıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?