Nasıl kurtulurum 😔

Ahlaksızın biri gidiyor biri geliyor.Utanmiyor da insancıklar -doğruysa tabi- bir de gelip yok diğerinin yani nikahlı karısının yanına gönderirken çok zor oluyor diye konu açıyor.yok tehdit etmişmiş girmeseydin bu ilişkiye girdiysen bedelini ödeyeceksin.sen ve o adam gibileri elime verseler parçalarım.ban yiyecegim ilk defa galiba ama yeter ya bu ne utanmazlık ne ahlaksızlık.bekarların köküne kıran mi girdi evli çocuklu adamları bir birakin onlar ne yalan sıksa da inanmak icin caba sarfededip sonra ama asik oldum demeyin.bu ask falan degil.kadının o çocukların ahı ömrünüz boyunca sizin ve o metresi olduğunuz ahlaksız adamın yakasını bırakmasın inşallah.ömür boyu perişan olun da aklınıza o çocuklar gelsin.

Ya millet fantezi yapalım diye din felan dinlemiyorlar ben anlamıyorum nasıl rahatlar boşansalarya onu yapmadan devam etmek nasıl rahat ettiriyor onlara hoş ortam tabi
Evli biriyle beraberim ikimizde çok seviyoruz ayrılmayı çok denedim ama bırakmadı bırakmıyor da onu diğerinin yanına gönderdiğimde deli oluyorum sizce ne yapmalıyım

çok komiksin..

Sizin deyiminizle "diğer" kadın suçlu yani öyle mi?
Hadi kandırmayalım birbirimizi ayrılmak isteseniz bal gibi kurtulursunuz adamdan. Siz adamdan kurtulmak istemiyorsunuz ki. Eşine ve çocuklarına ayırdığı zamandan yakınıyorsunuz.

Artık istesemde ayrılamıyorum onları aştık evet size katılıyorum gitmesine katlanamıyorum artık üç ayda bir göndermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…