Nasıl Kusursuz Gelin nasıl olabilirim?

asla ama asla kimseye yaranmaya çalışmayın 40 gün sırtınızda taşıyın sizden iyisi yok bir gün indirin bakayım sizden daha kötüsü varmı?
kimse senin annen ailen gibi olmuyo ne yaparsan yap ağzınla değil kuş altın kuş tut ııııhhh olmaaaaz kim demiş kusursuz gelin olur bi sor tanıdığın kaynanalara kaçının gelini kusursuz.
siz kendiniz olun eşinize karşı ailesine karşı hep sevginiz saygınız olsun ama kendinizi ezdirmeyin.

Kamufle bir kayınvalide değilsin di mi?

Şaka, alınma..
Olduğun gibi olmazsan kusurlusun demektir..
Ayrıca...
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Kimsenin onayına da ihtiyacın yok.
Esas olan saygı,
Eşinin ailesiyle ilişkilerini saygı temelinde geliştirisen çok daha dingin bir hayatın olur inancındayım..

altından bebekte olsan sen o eve gelin gittiğin dakika kusurlu sayılırsın...
senin kusurlu olup olamaman kaynananın sana nasıl baktığıyla alakalı
kaynana bi kere kötü gözle baktımı o gelin n ederse etsin mükemmel olamaz....
kusursuz olmaya çalışma kaynanalar öyle bir göze sahip ki sendeki mükemmelliğin
yanınnda elbet bir kusur bulur bulamazsa buldurur.....

evlenicem ve kusursuz bir gelin olmak istiyorum.Tecrubesizim herşey üst üste geldi nolur bna yardım edin.Çook fazla düşünmem gereken şey var ve zamanım yok.Fikirlerinizi bekliyorumm :18:

Tabiri Caizse Herseye Maydonoz Olmayacaksın, Aile Arasında Laf Taşımayacaksın, Eltin veya Görümcen Varsa Yüzgöz Olmayacaksın, Kayınvalideciğinin Senin De Annen Olduğunu Unutmayacaksın, Kendini O Evin Gelini Değil De Kızı Gibi Hissetmeye Çalışacaksın... Veeee Kimseyle İt Dalaşına Girmeyeceksin...

Unutma Kimse Kimseyi Sevmek Zorunda Değil.. Fakat Saygı Göstermek Zorundadır...

Umarım Herşey Gönlünce Olur... Mutluluklar Arkadaşım .. :70::70::70::70:

Son düzenleyen: Moderatör:
galiba arkadaş düğün hazırlıklarından bahsetmiş. eğer öyleyse her gelin dışarıdan güzel görünür. yoksa kusursuz insan yoktur ki kusursuz gelin olsun. önemli olan insanların kusurları idare edebilmesi..

hiç bir şekilde kusursuz gelin 0-LA-MAZ-SIN!! o yüzden kasma kendini.kendin ol yeter :6:

belkide gelinliği saçı makyajıyla kusursuz gelin olmak istiyorum demek istemiştir olabilirmi acaba:26:doğal ol canım yapmacık olma laf taşıma eltiyle görümceyle samimi olma sakın sırrını açma kocana dırdır etme kayınvalideye hürmet et oğlunu şikayet etme ama ne yaparsan yap yine gelinsin ya yaranamazssın bunuda bilmiş ol

kesinlikle olamzasın ne yaparsan yap illa bir kusur bulunur o yuzden neysen olman daha iyi oyle böylede kusulusun nasıl olsa:27:

belkide gelinliği saçı makyajıyla kusursuz gelin olmak istiyorum demek istemiştir olabilirmi acaba:26:doğal ol canım yapmacık olma laf taşıma eltiyle görümceyle samimi olma sakın sırrını açma kocana dırdır etme kayınvalideye hürmet et oğlunu şikayet etme ama ne yaparsan yap yine gelinsin ya yaranamazssın bunuda bilmiş ol

:46::46::46::46:

evet olabilir... sonadan anladım bende arkadasım soledi dün :52::52::52::52: bizde kıza neler neler yazmısızz :52::52: gülmekten öldüm yaa:52::52: kızcağızda hiç birimize bi sey dememis :60::60::60::60::60:

evlenicem ve kusursuz bir gelin olmak istiyorum.Tecrubesizim herşey üst üste geldi nolur bna yardım edin.Çook fazla düşünmem gereken şey var ve zamanım yok.Fikirlerinizi bekliyorumm :18:

kusursuz gelin olunmaz ki.. el kızısın nasılsa o ailede buyumemssın her seyın ayrı eşin senden yan olursa da oğlumu aldı gıttı ithamlarına maruz kalacaksın...

nasrettın hoca ve torun diye bi hikaye var bilirsen özü şudur bu hayatta kimseyi memnun edemezsınnn...

Başlığı okuyunca aklıma Özlem Tekinin bir şarkısı geldi nedense .. Duvaksız gelin olmaz...

beni kabul eden kusurlarimla kabul eder etmeyenle isim olmaz zaten.. :51:

basligi okuyunca sasirdim :53: neden kusursuz olmak istiyorsunuz, neden kendinizi bi baskasina (kaynanaya) begendirme sevdirma cabasindasiniz.. cok sacma yaa.. severse sever sevmesse de cani cehenneme.. isim yok bide kaynanaya kaynbabaya kendimi maymun etcem.. :57:

ayol arkadaş gelin kaynana anlamında sormamışki,gelinlik düğün vs,o tür anlamda sormuş,başka bi konu daha açmış hatta,ilahi çok yaşayın emi..:9::9:

Son düzenleme:
mükemmelliğin sınırı yok ki...

ağzınızla kuş tutsanız neden kanadı mavi değil? diye sorabilir karşı taraf.....

ama olgun ileri görüşlü komplekssiz insanlar varsa etrafında bir güleryüzün seni mükemmel yapacaktır.

elinden geleni yap. ama her zaman fazlası bekleniince ve bunlar senin görevinmiş gibi üzerine yapışınca şikayet etme...

ya ne kadar özensen bezensende sorun çıkıyor düğünlerde bence en güzeli kusursuz olmaya çalışma, o günün tadını çıkar, ama aman herşey güzel olsun diye takıntı yaparsan kafayı yersin valla
akışına bırak o günün tadını çıkar derim, organizasyonu güzel ayarladın mı, ayarladın günler öncesinden, sonrasını koyver gitsin, kuaförün sıkıysa kuaföre güven, orkestrayı tavsiye üzerine bulduysan orkestraya güven, çiçekçiye güven, herkes bu işini defalarca yapmıştır sonuçta

Son düzenleme:
Back
X