Nasıl Kusursuz Gelin nasıl olabilirim?

en önemlisi kendiniz olmanizdir.neden birileri icin ayri davranma zorunlulugu olsunki.zaten eger size mana bulunacaksa bulunur kusur ararsan vardir hep.bu tamamen size ve karsinizdaki insana baglidir,ikili iliskilerde tek tarafli bir anlasma olmaz.siz ne yaparsaniz yapin kayinvalideniz eltiniz vs sizi sevmeyecekse sevmez.sevecekse kücük seylerden de sevebilir.benburaya tecrübelerime dayanarak yaziyorum.sizede tavsiyelerim sunlar:insanlari cok iyi tanimak seneler alir,onlara güvenmeniz yada güvenmemeniz buna baglidir.iyi analiz edin önce.bence kimin neye güldügüne neye agladigina bakin,bu insanin karekterini yansitir,nelere deger veriyorlar?kimseye sirrinizi vermeyin tanidiginiz güvendigini insanlardan sasmayiniz,ileride güveninizi kazanirlarsa ne ala.her zaman elti görümce kaynana kötü olacak diye bisey yok.onlari sevmeye calisin.ama olmuyorsa zorlamayin biseyler yanlistir demektir,esinizle bunu önceden konusun maddi olarak aile ici iliskiniz olmasin. aileler genelde destek bekliyorlar ve kadinlar istemedikleri halde ses cikaramiyorlar,hastalik vs ayri tabiki.siz de kendi ailenizi ayni sekilde disarida tutun.artik siz ve esiniz ve sonada cocuklariniz bir aile olacaksiniz,tabiki yardim edilmesi gerekince edilir.ve her seye yaranmak icin atlamayin ne olur.kimse sizi daha hamaratsiniz yada onun evinin isini yaptiniz diye daha cok sevmez zaten sevmesinde.esinizle asla baskalari varken acik vermeyin tartismayin bunu cok iyi kullaniyorlar daha sonra.nereye giderseniz esinizle gidin biz bütünüz imaji verin.evlilikte kadina cok is düsüyor.kadinlar kurnazdir idare etmeyi bilmeliler.sizin kararlariniza müdahale ettirmeyin.herseyi esinizle oturun konusun rahatsizliklarinizi acikca dile getirin.asla ailesini ona kötülemeyin kabul etmez,bunu dolayli dile getirin yada kurnazlikla halledin,kimseyle kötü olmamaya en azindan merhaba demeye calisin.
selam ve dua ile...

kızlar arkadaş düğün gününden bahsetmiş, başlığı düğün hazırlıkları bölümüne açsaymış keşke:1:

canım arkadasıma katılıyorum hıccccccc bosuna ugrasma olamazsın.
Kendın ol onurunu kırdırma kendını ezdırme.
Ve unutma sen hep el kızısın.

ne kadar kötü oldum yaaa.....evde el bebek gül bebek...baban gelir kuzucuğum diye annen gelir kınalı kızım diye....vay bee el kapısı el kapısı dedikleri bu mu yani...allah vicdanlı merhametli iyi helal allah korkusu olan bir kapıya düşürsün...ne diyeyim...

kimseye karşılık verme en önemlisi bu :1: cnm ve herşeye karışma sana bişey sorulursa konuş çok sessiz sedasız ol hep güler yüzlü :27: oturaklı ol. herşey yerinde güzel kimsenin arkasından konuşma heleki eltine hiç güvenme eltiler birbirlerini çok kıskanırlar tek sırdaşın kendin ol. eğer eşine de çok şey anlatırsan sıkılır senden zaten eşlerimiz çalışıyo işyerinde sıkılıyolar evdede kadın dırdırı :9: cnm sakın alın ma ben biraz şakacıyımdır :9: :1: aklıma gelenler bunlar allah tamamına erdirsin cnm hakkında hayırlıısı olsun....:nazar::81::80:

o kadar güzel anlatmışsın ki ..mükemmel olmuş sanki annemin öğütleri ve tarzı gibi...bunu çok önemsemeli bir gelin adayı hatta gelin...ama en önemlisi tatlı dilli olun...görmeyin duymayın ama bilin...kocanızı elinizde tutmak için ağzından girin burnundan çıkın....bence iş kocadan bitiyor onu elde edin avucunuza alın kaynana ya zaten cevabı eşiniz verir:))...haa bu arada en önemlisi nedir bende sabah erkenden kalkıp eşini asla ve asla kahvaltısız işe göndermemek ve herzaman dolabında yemeğinin hazır olması...bu ko nuda temkinli olacaksın evin herzaman tertipli düzenli tertemiz olacak....çalışkan güleryüzlü hızlı atik olacaksın becerikli hünerli olacaksın...ve sanaaa piyangoo cadı kaynana düşecek:D:D:D....ama şöyleeee beceriksiz gelin olacaksın şansına öyle iyi bir kaynana düşerki ahhh aahhhh ....şans olcak valaaa.....kısacası ya robot olacaksın yada köle...:52: bak canım sıkıldı niye biz mükemmel olmaya çalışıyoruz ki erkekler olsun....

hangi bakımdan kusursuz olmak istemişsin onu anlamadım ama kusursuz insan olmazki kusursuz gelin olsun, kusur gelir bi şekilde bulur sizi kafanıza takmayın

biz insan değilmiyiiiizzzzzzzzzzzz ibrahim tatlısesten açtım konumu allah şifalar versin:16:

amannnnn hiiiç böle kusurmul kusursuzlukmuş takmam o an ne gerekiyorsa onu yaparım kuyuma kazanında yüzüne bakmam eltim görümcem de yok allaha şükür yoksam geçinemezdim:9:
kaynanamla da ayda 1 görüşsem yeter fazlası zarar:9:
aşkım ve ben tek isteğim bu :16:

ya neden gelinler kusursuz olucakmis ki?
herkes kendine baksa sorun olmaz.hem büyük olarak onlar düsünsün önce.
zamaninda cok ugrastim ama cogu ana baba kendi oglunu bile umursamiyo beni mi düsüncek.hep yaparsan iyisin bi of desen senden kötüsü yok.ayrica kendilerine sira gelince araki kaynana kaynata bulasin.ooooooooofffffffffffff hic de kusursuz olmaya ugrasamam.bana uzak kime yakin olurlarsa olsunlar....

Back
X