- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
sanırım görücü uslü değil severek evleniyorsunuz..
Bence ailenizi devreye sokarak anlatın böyleykn böyle..ben sizden ağırlığımca altın istemiyorum eşyalarımı tam yapın (ki gelin evi denilince salon takımı olur) de.. ya da oturma odası almasınlar modern bi salon takımı alsınlar..
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış öyle ev mi olur yaa ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana
Kullanılmıyor diye salon grubu almak istememiştir belki?
Tutumluluktan mı yoksa size harcamaya kıyamadıkları için mi harcama yapmıyorlar bunun ayırdına iyi varmanız gerekiyor. Eğer tutumluluksa manevi anlama iyiyseniz dert etmeyin derim. Tutumluluk iyidir, çocuklarınız olduğunda, yaşlandığınızda emin olun işinize yarar
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış öyle ev mi olur yaa ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana
evet severek evleniyoruz. Nişanda bile altın filan birşey istemedim set bile istemedim. Sadece yüzük ve iki ince bilezik taktılar tamam dedim memnun olmayı bildim.
Bilmiyorum selkide öyle ama çoğu şeyede ben zengin değilim herşeyi alamam diyip başından atıyor bende aramız bozulmasın diye susuyorum
''Almayı düşünmüyoruz'' allah allah sizmi kullanacaksınız ki deseydin.
Yada kendi evine almazsın ozaman de.
Hiçbir özencini engellemelerine izin verme.
Kıyameti kopar ama yinede aldır. Düşünmüyoruz ne demek ya.
Durumu anlamaya çalışıyorum. Yanlış yorum yapmak istemem ama ben onu da alacaksın, bunu da alacaksın, durumun olmasa da alacaksın, bak şuna şuna neler yapılmış, benim neyim eksik, ben de gelinim hak etmiyor muyum, gibi bir düşünce yapısına benim hak vermem mümkün değil. Yani diyorum ki durumunuz buysa daha fazlasına sahip olanlara bakıp iç geçirmeyin, durumunuza göre hareket edin. Şimdi lüksünüz için borca harca girip ilerde daha çok sıkıntı çekebilirsiniz.
Ama karşı tarafın da niyeti çok önemli, bunu bilemediğim için kesin bir yorum yapamıyorum.
Eşyaları nişanlın ve senin maaşınla alma şansınız var mı? Bu sayede kimseye söz hakkı düşmez.
Kimseyi kırmak istemesemde patlarım bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?