- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Evleneceğiniz kişinin ailesi , her hangi bir sebeple '' bizden bu kadar , biz ancak bunu yapabiliriz...şunu alamayız , almayı düşünmüyoruz ...'' mu diyor ?
Alacaksın ...Almalısın ...Al denilmez .
Onların evlilik arifesinde ayırdıkları bütçeye siz ekleme yapacaksınız . Sizden kastım nişanlınız ve siz . İkinizde çalışıyorsunuz , evinizi gönlünüzce döşemek elbette hakkınız ama aile o kadarını yapabiliyorsa , üstünü siz tamamlayacaksınız
Yani evet öyle oluyor ne yazıkki.
Bizde yaşadık aynı sorunları çünkü.
Benim herşeyimi aldılar ama hep bi tatsızlık çıkardılar.
Mesela bizde televizyonu erkek tarafı alır, benim kendi annem oturma odam için ayrıca tv aldı. tabi akıllı kv annem aldı diye bana tv almadı. Niye benim annem k.riz mi. düğünden 3 ay sonra aldırdım yine aldırdım.
Bide benim önümde evli bi eltim vardı, ister istemez kıyaslamada oluyo tabi ona almış banada alıcak diye.
Ama ne yap et aldır derim.
Oturma odasınıda onlar mı alıyo? Onlar alıyosa almak istemeyebilirler 2 takım birden. Buda önemli.
zaten öyle olacak. herşeyi nişanlım ve ben alıcaz ve ben düğünden sonra borç öderim dediğim halde böyle yapıyolar
aile değil zaten herşeyi nişanlım ve ben yapıyoruzz..
evet onlar alacak salon ve oturma odası erkek. yatak odası ve mutfak bize ait
evet severek evleniyoruz. Nişanda bile altın filan birşey istemedim set bile istemedim. Sadece yüzük ve iki ince bilezik taktılar tamam dedim memnun olmayı bildim.
evet onlar alacak salon ve oturma odası erkek. yatak odası ve mutfak bize ait
çokk çok fakir değiller amaçları evlenince hemen ev almak ev alalım sonra mobilya alırız diyolar. ama ev alıcaz 5-6 sene onun borcunu ödücez. sonra çoluk çocuk olacak hiç alamıcamyani şimdi aldım aldım eğer alamazsam kalır tümden
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış öyle ev mi olur yaa ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana
Bence nişanlınızla konuşun bu durumu..açık açık anlatın durumu..he parası yoksa ayrı ama varda alınmıyorsa sıkıntı.Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış öyle ev mi olur yaa ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana
Bence nişanlınızla konuşun bu durumu..açık açık anlatın durumu..he parası yoksa ayrı ama varda alınmıyorsa sıkıntı.
zaten öyle olacak. herşeyi nişanlım ve ben alıcaz ve ben düğünden sonra borç öderim dediğim halde böyle yapıyolar
evet onunla konuşucam ayrıca sizinle düğün günümüz aynı sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?