- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
aile değil zaten herşeyi nişanlım ve ben yapıyoruzz..
evet onlar alacak salon ve oturma odası erkek. yatak odası ve mutfak bize ait
bizim yatak odamızı ocağımızı fırınımızı benim ailem aldı ama biz beğendik onlar parasını ödedi, kayınvalidemler de düğünümüzü karşıladılar eşya kısmına karışmadılar, sizin durumu anlamadım ben,biz beğenelim parasını da biz mi verelim diyolar yoksa biz beğenelim parasını siz karı koca ödeyin mi diyolar nişanlın mı bu tavizi veriyo anlamadım
evet severek evleniyoruz. Nişanda bile altın filan birşey istemedim set bile istemedim. Sadece yüzük ve iki ince bilezik taktılar tamam dedim memnun olmayı bildim.
Bana göre ne istiyorsan onu al.. Çünkü sonradan içinde kalıyor.Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış öyle ev mi olur yaa ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış öyle ev mi olur yaa ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana
AaaEkim 19 mu sizinde :)?
onu ben de anlamadım. Bir de yatak odası ve mutfaktaki biz kız tarafı mı yoksa nişanlısı ile konu sahibi mi onu da anlamadım.
valla ne kadar az beklenti o kadar huzur, hele iki tarafta çalışıyosa kimseye minnet etmeye gerek yok bizim durumumuzda ailem adettendir dedi kendileri aldılar aldıklarını biz beğendik onlar ödedi, keza kayınvalidemler süper bi düğün yaptılar bize o da kendi istekleriyle oldu yoksa biz kimseye şunu alın bunu alın demedik ikimizde memuruz gerekirse düğün kredisi çekerdik
Bende gectigimiz ekim ayinda evlendim.evi gonlumce dosedim sukur.ve salon oturma odasi mantigini hic algilaysmadim.salonuma kose takim,berjer,unite,yemek masasi ve orta sehpa aldim.diger fazla odaya iki tane spor koltuk aldim(misafir geldiginde yatabilsin diye) KITAPlik ve calisma masasida koydum.mis gibi calisma odam.
Rica ediyorum sizde su gumusluk denen sacma sapan bufeyi alip tabak canaginizi sergilemeyin.kaldimi artik ya.
Evi ev yapan gumuslukmu yani.sacmalamissiniz
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni nişanlıyım ama şimdiden kendi içimde sıkıntılara düştüm. Ben hediye alıp vermeyi çok seven birisiyim. Sürekli nişanlıma kayınvalideme hediyeler alırım.Kısacası eli açık biriyim. Ama nişanlım ve ailesi biraz tutucu.Ben çoğu şeyi karşılık beklemeden yapsamda bazı şeyler zoruma gidiyor. Nişan bohçasında bile bazı şeyleri kayınvalidem surat asarak aldı.(üzüldüm) Ayrıca Ekimde düğünüm var nişanlım salon grubu almak istemiyor tek oturma grubu alalım diyor. Yemek masası gümüşlük olucakmış öyle ev mi olur yaa ben o kadar çalıştım güzel yemek takımları kahvaltı setleri aldım arkadaşlarımı akrabalarımı ağırlıcam diye ama onlar almayı düşünmüyorz dediler bana bizim aramız iyi sıkıntı yok ama kendi içim içimi yiyorum nasıl hareket edeyim yol gösterin bana
Bende gectigimiz ekim ayinda evlendim.evi gonlumce dosedim sukur.ve salon oturma odasi mantigini hic algilaysmadim.salonuma kose takim,berjer,unite,yemek masasi ve orta sehpa aldim.diger fazla odaya iki tane spor koltuk aldim(misafir geldiginde yatabilsin diye) KITAPlik ve calisma masasida koydum.mis gibi calisma odam.
Rica ediyorum sizde su gumusluk denen sacma sapan bufeyi alip tabak canaginizi sergilemeyin.kaldimi artik ya.
Evi ev yapan gumuslukmu yani.sacmalamissiniz
Benim de böyle çıkışlarım vardı önceden. Benim örneğimde ev araba aldıktan sonra insanlar neden ikinci ev, üzerine dükkan, üzerine arsa alır falan derdim. Onun yerine dünyayı gezseler. Turlara katılsalar, yeni yerler keşfetseler daha iyi değil mi. Sonra biri mi dedi benim kafama mı dank etti bilemiyorum ama herkesi bu hayatta mutlu edecek şeyin aynı olamayabileceğini kabul ettim. Kimi gümüşlükte kap kacak sergileyince mutlu olur kimi iyi model fotoğraf makinesi sahibi olunca :) Bazen benim dilim de yazım da insanların zevklerini eleştirme yönüne gitse de kimse kimsenin zevkine saçma dememeli.
Çok fazla şey yazılmış takip edemedim ama kendimden örnek vereyim eşimle severek evlendim ki iyiki evlenmişimilkin salon takımı yemek odası oturma grubu falan her şeyi istedim eşim sen ne istersen tamam dedi orta gelirli bir ailesi var kredi çekicek eşimle ben ödiycektik sonra düşündüm salon takımına gerek yok şık bir oturma grubu alırsam yemek odası yerine de şirin bi mutfak masası şimdilik yeterli diye. annem tutturdu şu kadar bilezik olucak akrabalara hediye şunu bunu diye sıraladı ben çoğunu kabul etmedim altını da oldum olası sevmem zaten 6 tane kalın bilezik (şu anda bankada kasada) bir set alındı akrabalara hediye işini iptal ettirdim gereksiz bence. beni doldurmaya çalışan arkadaşlarımın akrabalarımın da az daha kurbanı olup nişanı geri vericektim hatta yüzüğü attım ama vazgeçmedi çok şükür sevdiğim benden ne istiyolarsa kabul yeterki benimle evlen dedi o zaman nasıl bir hataya düştüğümü fark ettim bi arkadaşım 30.000 tl lik mobilya ve düğün için baya bi kredi çekti şu an inanılmaz pişman nasıl altından kalkıcaz diye yakınıyor zamanla olur hepsi salon takımı falan da çok kokoş işi geliyor ilerde almak daha mantıklı yemek takımına ammenna ama gümüşlük denilen şey de saçma ama benim için tabi sen farklı düşünebilirsin eğer seviyosan inan hiç bir şey gözüne gelmiyor mobilyalarım, halılarım, perdem hepsi marka ve çok şirin evimi gören çok sade ama çok şık diyor hoş demeseler bile içinde huzurlu bir şekilde yaşamak bile güzel nişanlılık dönemi insanı çok yıpratır sevgiliyken aileler pek işin içine dahil olmadığı için daha rahat nişanlılık da bi o kadar zor geçer şimdiden hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?