Nasıl öğreneceğim ?

Ha bu arada sorularimin cevabiini yazarsan sevinirim. sevgiler.

bu yoruma aynen katiliyorum...esinin psikolojik sorunlari oldugu kesin ..sen esinin guvenini kazanmaktan cok psikolojisinin duzelmesi icin caba harca..
sizofren olabilir..aldatilma durtusu olusturuyor surekli..

sizin zerre kadar suçunuz yok.
bütün suç eşinizin güven eksikliğinde ve paranoyaların da
sokakta size şiddet uygulayan o ve kendini suçluyan ,hatalı gören de,siz.
suçluyla suçsuz,hatalıyla hatalı, resmen yer değiştirmiş ,sizin olayda.
suçlu olup kendini tartacak ve hatalarını görecek kocanızken suçsuz olan siz kendinizde, her hatayı buluyorsunuz.
en önemlisi ve en korkutucu olan ne, biliyor musunuz??.
eşinizin kendine faça atması ve kesmesi.
bu onun normal olmadığını ,hasta olduğunu ve psikolojisinin de, berbat olduğunu gösteriyor.
unutmayın, bu sokakta size vurmuş ,bir adam
.gözü karardığında sokakta mı ,evde mi nerede, bunu bile gözü görmeyen ve şiddet uygulayan..
şiddete eğilimli.
bir gün bu faça darbelerini yüzünüzde bulmanız an meselesi...
kendinizi suçlamaktansa ,hatasız ve suçsuz olduğunuz halde ,hemde
acele ,eşinize bir psikolog yada psikiyatrist yardımı aldırın.
yoksa bunun sonunu hayırlı görmüyorum, ben açıkçası..

esinizin psikolojik ruhsal sorunlari olabilir bunun belirtisi kollarini kesmesi;;surekili suclayici durumda degilde anlam ve anlayis yetenegini gelistirse daha dogru olacaktir;;;

ah canim benim bende ilk yurtdisina geldigimde esin gibiydim ama onun kadar degildim faca atacak kadar,burayi tanimamanin yasadigi cevreyle buradaki cevrenin farkli oldugunu zamanla anlayacak,kendim bizzat yasadim biliyorum,zamana ihtiyaciniz var tabi bu zaman icerisinde esin insallah sana guvenmeyi ogrenir,bunu basarabilirse hersey cok guzel olurr

canim klasik ithal damat ornegi esin ...
ben calistigim turk cemiyetinde o kadar mucadele veriyorum ki yetistiginiz kulturden ayni ortamdan birileriyle evlenin diye .. olmuyor iste iki farkli kultur iki farkli ulke egitimi almis insan kesinlikle olmuyor ..
turkiyeden gelen gelinlerde mutsuz damatlarda .. ve evlendikleri esleride ...
senin seminere ayni arabada iki erkekle gitmen avrupadan bi esin olsaydi cok normal karsilanirdi ama turkiyeden gelen bi insanin bunu kabul etmesini bekleyemezsin bu mumkun degil ...
turkiyede cevresini birakip geldi esin .. dil bilmedigi icin kendini surekli dislanmis hissediyor ... ama eger seni sevdigi icin geldiyse bunlara katlanmasi gerekir .. kendini suclamayi birak onun dogrulari gormesini sagla surekli alttan alma .. seni seviyorsa sana guvenmeyi ogrenmeli ...

Hem sizde hem de eşinizde bir sıkıntı var. En büyüğü eşinizde bana göre. Sizde bazı şeyleri saklayarak iyice durumu abartmasına yardımcı olmuşsunuz. Eşinizde güven sorunu var. Siz ne yapsanız pek düzeleceğe benzemiyor ama birşeyleri saklamaktan vazgeçin. İnsan herhangi bir sorunda koluna faça atar mı, eşinizin farklı sıkıntıları var bence, benim yüzümden oldu diye kendinizi niye üzüyorsunuz. Eşinizin kendine zarar vermesi normal bir durum değil ki. Mutlaka yardım almalı. Güven sorununun da bence altında yatan önceden yaşanmış şeyler vardır, sizle direk alakası yok olabilir.

Back
X