- 21 Ekim 2018
- 102
- 51
- 13
- 35
- Konu Sahibi Ayse123_123
-
Şimdi tüm o düşüncelerden vazgeçmiş kendi alacak Zaman'ı gelince bunuda bana ispatın peşindeBen hatırladım sizi
Babanızın size aldığı evi sattırmak istiyordu bu adam ticari taksi için
Bana bile bile lades diyecekmişsiniz gibi geliyor.
Şimdi tüm o düşüncelerden vazgeçmiş kendi alacak Zaman'ı gelince bunuda bana ispatın peşinde
Peki siz herseye ragmen geri dondugunuze gore ailenizin de tepkisini bile bile evi satmaya mi karar verdiniz yoksa.arkadaşlar ben daha öncede konu açmıştım eşimle onun taksi almak istemesi yüzünden boşanma noktasına gelip evimizi boşaltıp anne evlerine gitmiştik.şimdilerde eşimle tekrar görüşüyoruz konuşup tekrar bi şans vermek istedim evliliğime bi sınavdı belki herşey daha güzel olursa diye düşündüm.yaşananlara ailem tepkili ama gitme konusunu bana bıraktılar siz olsanız naparsınız
Hayır ev satılma olayı söz konusu diil kapattık o konuyuPeki siz herseye ragmen geri dondugunuze gore ailenizin de tepkisini bile bile evi satmaya mi karar verdiniz yoksa.
O zaman bizi boşuna oylamis oluyorsunuz hanfendi. O kadar yazdik zamaninda satmamalisin diye.
Neyse hayat senin hayatin
Ne yasanmis olursa olsun umarim mutlu olursunuz. Yuva yikmak kolay kurmak zor. Insallah hakkinizda hayirlisi olsnHayır ev satılma olayı söz konusu diil kapattık o konuyu
İnş tekrar mutlu olmak istediğim için kendime evliliğime bi şans vermek istedim.yıkıldık biraz ama adliye koridoruna gidersek hiç dönüşümüz yok hayatlarımız daha farklı olacaktı evliyken baba evine gelmek çok zormuş insan alışamıyor kabullenemiyorNe yasanmis olursa olsun umarim mutlu olursunuz. Yuva yikmak kolay kurmak zor. Insallah hakkinizda hayirlisi olsn
Bir şans vermezseniz ne olacaktı diye içinizde kalacak. Üstelik seviyorsunuz. Her zaman boşanabilirsiniz. Eşiniz şansı hak etmiyor ama siz hak ediyorsunuz. Umarım yolunda gider mutlu olursunuz.arkadaşlar ben daha öncede konu açmıştım eşimle onun taksi almak istemesi yüzünden boşanma noktasına gelip evimizi boşaltıp anne evlerine gitmiştik.şimdilerde eşimle tekrar görüşüyoruz konuşup tekrar bi şans vermek istedim evliliğime bi sınavdı belki herşey daha güzel olursa diye düşündüm.yaşananlara ailem tepkili ama gitme konusunu bana bıraktılar siz olsanız naparsınız
Aynen. Sizi çok iyi anlıyorum. Hiçbir yere sığmıyor insan.İnş tekrar mutlu olmak istediğim için kendime evliliğime bi şans vermek istedim.yıkıldık biraz ama adliye koridoruna gidersek hiç dönüşümüz yok hayatlarımız daha farklı olacaktı evliyken baba evine gelmek çok zormuş insan alışamıyor kabullenemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?