Nasıl olur bilemiyorum

Ayse123_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2018
102
51
13
35
arkadaşlar ben daha öncede konu açmıştım eşimle onun taksi almak istemesi yüzünden boşanma noktasına gelip evimizi boşaltıp anne evlerine gitmiştik.şimdilerde eşimle tekrar görüşüyoruz konuşup tekrar bi şans vermek istedim evliliğime bi sınavdı belki herşey daha güzel olursa diye düşündüm.yaşananlara ailem tepkili ama gitme konusunu bana bıraktılar siz olsanız naparsınız

Buradaki 100 kişi şans veririm derse bir 100 kişi de gözünün yaşına bakmam der ..
Senin yüreğin dene demiş , ne kaybedersin o zaman dene .. keşke deneseydim dememek için hiç olmazsa

Ben hatırladım sizi
Babanızın size aldığı evi sattırmak istiyordu bu adam ticari taksi için
Bana bile bile lades diyecekmişsiniz gibi geliyor.

Ya evi satarsin, ya da boşaniriz diyen sizin esiniz degilmiydi yoksa ben mi yanlis hatirliyorum. Karistirmis ola bilirim
Eger karistirmadiysam sans verdiyinize uzuldum.
Eger karistirdiysam esinizle tartisma sebebinizi bilmek isterdim ...

Eşiniz size yaptığı blöfün tutmadığını görmüş demek.Bu da birşey.Sizden ve ailenizden özür dilemeli bana kalırsa.Siz dediklerine gerçekten pişmanlık duyduğuna emin misiniz.Tekrar eden başka bir sıkıntıda yine evliliğinizi ve sizi gözden çıkarabilecekmiymiş bunu ona açıkça sorun.Vereceği cevap ve tavır sizi ikna edici olursa tabiki şans verin.Ama bundan sonra öyle sonsuz bir güven duyarmısınız.Orasını bilemem.Hakkınızda hayırlısı.

Bi taksi alma yüzünden boşanma aşamasına gelip evi boşalttıysanız geri dönmeyin.
Hem aileniz de sıcak bakmıyor, ki haklılar.
2 ay iyi olsanız yine bi sorun çıkacak buraya kadar gelmişken hiş gerek yok.
Ha illaaaaaa döncem diyorsan da "kendi çabalarımla alıcam" dediği taksiyi alsın senin üzerine yapsın öyle dön. Bakalım seni mi istiyor mal peşinde mi.

Peki siz herseye ragmen geri dondugunuze gore ailenizin de tepkisini bile bile evi satmaya mi karar verdiniz yoksa.

O zaman bizi boşuna oylamis oluyorsunuz hanfendi. O kadar yazdik zamaninda satmamalisin diye.
Neyse hayat senin hayatin

Yani net olun. Konu ne tam bilmiyorum ama size ait birseyse ve vermek istemiyorsaniz bu budur boyledir su sekildedir deyin net sekilde kapatin konuyu ve dönün. Yok etmek kolay, toparlamak zor.

Peki siz herseye ragmen geri dondugunuze gore ailenizin de tepkisini bile bile evi satmaya mi karar verdiniz yoksa.

O zaman bizi boşuna oylamis oluyorsunuz hanfendi. O kadar yazdik zamaninda satmamalisin diye.
Neyse hayat senin hayatin
Hayır ev satılma olayı söz konusu diil kapattık o konuyu

Ne yasanmis olursa olsun umarim mutlu olursunuz. Yuva yikmak kolay kurmak zor. Insallah hakkinizda hayirlisi olsn
İnş tekrar mutlu olmak istediğim için kendime evliliğime bi şans vermek istedim.yıkıldık biraz ama adliye koridoruna gidersek hiç dönüşümüz yok hayatlarımız daha farklı olacaktı evliyken baba evine gelmek çok zormuş insan alışamıyor kabullenemiyor

Bilemiyorum ya,biz kadınlar erkeksiz yaşayamıyoruz sanırım.adam para için rest çekti,senden vazgeçti,sonra baktı aaa para da yok kadın da yok,kim şimdi ikinci evliliğe düğüne para verecek,gerisin geriye hadi dön dedi...o git diyor gidiyorsun dön diyor dönüyorsun.aman koş dön sen de.evliliğe şans vermek gerçek evlilikse verilir.böyle yanar döner paracı adamla olan ilişkiye evlilik denmez.bari çocuk yapma bundan...sonra o evi çocukla tehtidle sattırır sana

Bir şans vermezseniz ne olacaktı diye içinizde kalacak. Üstelik seviyorsunuz. Her zaman boşanabilirsiniz. Eşiniz şansı hak etmiyor ama siz hak ediyorsunuz. Umarım yolunda gider mutlu olursunuz.

Aynen. Sizi çok iyi anlıyorum. Hiçbir yere sığmıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…