- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.
bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN
AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/
Bakire olmadigini biliyor muydu?
Ne diyosun sen yaa terbiyeni takın
Seni cok iyi anliyorum ben de beddua ettim beni yari yolda birakan sozde esime ve bosancaz. Sen yine de sukret ki evlenmeden ayrildinRABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.
bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN
AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/
Doğrucu davutluk değil. Ortada bu kadar bedduaya mahal verecek bir durum yok. İncinmişliğini anlayıp bir teselli de veriyor herkes. Ki bir kişi karşısındaki bu kadar bağlanmışken 20 günde başkasını buluyorsa iyi ki kurtulmuşsun o adamdan diyoruz. Ama evlilik ve ilişki sürecini yaşadık hepimiz. Bu kadar tepki bünyeye fazla. Nefret etmek bile umursadığın için olur. Böyle bir durumda en güzel cevap umursamamaktır seni silene. İnşallah üzüntülü bir sürecin arkasından o seviyeye de gelecektir zamanla. Ama ne konular okuyoruz. 9 senenin arkasından ailem istemiyor diye bırakıp gidenler, çocuğuyla hayatı dar edenler. Benim akrabam da düğüne bir hafta kalmış, evinin her şeyi tamamken ayrıldı. Karşı emek emek döşenmiş o eve başka kızı evlendirdi 1 ay sonra. O yüzden anlayabiliyorum ruh halini. Üzülme demiyor ki kimse.Ya kızın canı acıyor
Üzgün kızgın tabiki beddua edecek küfür edecek ilk şok Aniyla
Ben kmsye bddua etmdm :s demenin sırası Mi bir de siz üstüne geliyorsumuz
Doğrucu davul olmuş herkes ,ssürekli öğütler bilgelikler
Ayyy çok sinir bozucusunuz
Bakire olmadigini biliyor muydu?
büyük ihtimalle . ben yandım bittim ölmeyi bile diledim. bu insan bana olan aşkından psikolga gitmeyi düşündüğünü söyleyen biriydi. bana şiirler yazan, şarkılar okuyan.. ben daha ne diyeyim ki. allah onu kahhar ismiyle hakretsin
Kız ne yapıyor peki şimdi ?Doğrucu davutluk değil. Ortada bu kadar bedduaya mahal verecek bir durum yok. İncinmişliğini anlayıp bir teselli de veriyor herkes. Ki bir kişi karşısındaki bu kadar bağlanmışken 20 günde başkasını buluyorsa iyi ki kurtulmuşsun o adamdan diyoruz. Ama evlilik ve ilişki sürecini yaşadık hepimiz. Bu kadar tepki bünyeye fazla. Nefret etmek bile umursadığın için olur. Böyle bir durumda en güzel cevap umursamamaktır seni silene. İnşallah üzüntülü bir sürecin arkasından o seviyeye de gelecektir zamanla. Ama ne konular okuyoruz. 9 senenin arkasından ailem istemiyor diye bırakıp gidenler, çocuğuyla hayatı dar edenler. Benim akrabam da düğüne bir hafta kalmış, evinin her şeyi tamamken ayrıldı. Karşı emek emek döşenmiş o eve başka kızı evlendirdi 1 ay sonra. O yüzden anlayabiliyorum ruh halini. Üzülme demiyor ki kimse.
büyük ihtimalle . ben yandım bittim ölmeyi bile diledim. bu insan bana olan aşkından psikolga gitmeyi düşündüğünü söyleyen biriydi. bana şiirler yazan, şarkılar okuyan.. ben daha ne diyeyim ki. allah onu kahhar ismiyle hakretsin
Ben on senemi yiyip, ardından beni aldatan adama böyle beddua etmedim
Neyin nesidir bu, Kahhar esmasını keşfettin diye koskoca Yaradan'ın bu işlere göz yumacağını mı düşünüyorsun
Yanacak, ölecek bir şey yok, yürümemiş, bitmiş, abartıyorsun, silkelen kendine gel, Rabbim o ismi ile bir dert verir sana ömür boyu kalkamazsın altından.
Agzinizi hayra açın yaa . Yaşadıklarımizi bilmiyorsunuz . Off bıktım yaa keşke acmasaydim konu falan. Heralde başıma bişey gelse zil takip oynayacaksiniz
O akrabam ayrıldı ve süreçte buna benziyordu. Çok üzüldü. Şimdi üç çocuğu çok iyi bir eşi var. Eşinin güzel ahlakını, çalışkanlığını bütün aile takdir ediyor ve o da Allah a şükrediyor, bahanelerle ondan ayrılmaya yer arayan biri yerine böyle iyi huylu bir eş on nasip ettiği için.Kız ne yapıyor peki şimdi ?
ayrılan kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?