- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Strawberry95
Daha önce hiç biriyle çıkmadınız mı ? arkadaşınız var mı peki erkek ?Hayır kandırılır mıyım peki sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce hiç biriyle çıkmadınız mı ? arkadaşınız var mı peki erkek ?Hayır kandırılır mıyım peki sizce
Çok teşk ederim peki daha önce neden yazmadı da şimdi yazdı duygusu bir anda mı oldu onada sorucamEğer görüşme isteğiniz varsa sonradan pişman olmamak adına görüşebilirsiniz biyerde kahve içer sohbet edersiniz belki arkadaş olursunuz ilerisi olmak zorundada değil öyle düşünün onu tanımadan iyice başlamayın özelikle iyi davranmasına çünkü her insan ilk tanıştığı insana iyi davranır önemli olan çevreye arkadaşlarına nasıl davrandığıdır iyi gözlemleyin kadınlarla çok sıkı fıkıysa sadece arkadaş olun yapabiliyorsanız ama ilerde değişmesini beklemeyin kötü birşeyini görünce çünkü erkekler asla değişmez
Hayır yokDaha önce hiç biriyle çıkmadınız mı ? arkadaşınız var mı peki erkek ?
Duygusu bi anda olduğunu sanmıyorum illaki daha önceden düşündüğü ve şimdi yaptığı birşeydirÇok teşk ederim peki daha önce neden yazmadı da şimdi yazdı duygusu bir anda mı oldu onada sorucam
Ama o zmnlar çok soğuktuDuygusu bi anda olduğunu sanmıyorum illaki daha önceden düşündüğü ve şimdi yaptığı birşeydir
İlişkiler tecrübeye dayalıdır , ilişkiler hakkında okuduğumuz şeyler ilişki başlayınca kafadan uçup gider umarım ilişkiniz olursa kendinizi çok kaptırmazsınız ama lütfen başında iyi gözlem yapın kızlarla arkadaşlığı fazlaysa lütfen değişmesini beklemeyin çünkü ilerde hırs yapıp kıskanacaksınız ve daha fazla sinirlenip ağlayacaksınız kafanız bulanacak ve merkezinize onu koyacaksınız hep öyle oluyorHayır yok
Böyle bişey hiç daha önce duydunuz muİlişkiler tecrübeye dayalıdır , ilişkiler hakkında okuduğumuz şeyler ilişki başlayınca kafadan uçup gider umarım ilişkiniz olursa kendinizi çok kaptırmazsınız ama lütfen başında iyi gözlem yapın kızlarla arkadaşlığı fazlaysa lütfen değişmesini beklemeyin çünkü ilerde hırs yapıp kıskanacaksınız ve daha fazla sinirlenip ağlayacaksınız kafanız bulanacak ve merkezinize onu koyacaksınız hep öyle oluyortecrübeliyim bu konuda malesef. İlk gözlem çok iyidir başında kusurlarını gördüyseniz sonradan değişmesini beklemeyin çünkü bir erkek düzenini bozan birilerini hayatından illaki çıkarır.
Peki siz ona karşı nasıldınız ? selam verir miydiniz ? yada soğuk mu dururdunuz dışardan belki o yüzdende soğuk davranmış olabilir. Yada ilişkisi vardı ve soğuktu bilemiyorumAma o zmnlar çok soğuktu
Başıma geldi şimdi gülüyorum ama ahahahBöyle bişey hiç daha önce duydunuz mu
Bu mesaj neden eksilenir ki ne alakane yazmış mesajda?yaşlar kaç?
ya ben o kullanıcıyı teeee ne zaman göz ardı ettiğim için görememişim hahaha. tanıştırıyım benim belalım o , takmış kafayı bana.gördüğü yerde eksiliyo yorumlarımı kaç zaman geçti ben onu görmezden geleli düşün , ne yazarsam yazıyım ama.yazık onu da böyle kabullenelimBu mesaj neden eksilenir ki ne alaka
Konu sahibi evrene mesaj göndermeye inanıyorum ben. Ama ne yazdığı ne dediği önemli şimdi