- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Su midemi dolduruyor,az yemek yiyorum.O yüzden yemekte hiç su icmiyorum.Aslında ben de bir tek corbayla doyuyorum ama o kadar saat aç kaldıktan sonra diğer yemeklerden de biraz yiyorum.gunduz simdilik hicbir sorunum yok lakin yemek yiyemiyorum iftarda.su icip corba icince kipirdayamayacak kadar halsiz oluyorum.bi daha bisiy yiyip icemiyorum.ama bi su corbayla veya uc bes kasik yemekle olmuyor ki gunduz de halsiz dusucem ki bunyem zayifladi.
sizler nasil yiuorsunuz tavsiye istiyorum.nasil daha cok yiyebilirim?
yiyemiyorum ki arasi cok kisaSahura kalkıyo musun
normalde 2.5 litre su icerim.bir litreyi zor iciyorum.halsizlik cabasi su an gozumu zor aciyorum hep uyusam diyorum.Su içme ilk başta.Çorbayı iç ama yavaş yavaş ardından her yemekten az az ye.Ve bünyen zayıf olabilir mutlaka sahur yap yemekler bittikten sonrada bol su iç
iki lokma yesem midem tika basa oluyuor zaten.Ben corba icmem. Corba benim icin tek basina yemektir. Corba icsem yemek yemem. Tek cesit yapiyorum bi bardak su iciyorum sonra yemegimi yiyorum zaten karninizi tika basa doldurmaya gerek yok.
Daha sonra iftardan sahura kadar bol bol su iciyorum. Sahur yapmiyorum. Cok sukur tutabiliyorum. Gunduz sadece dusuk tansiyondan dolayi sorun yasiyorum bi de midemden ama sahurda süt icince midem daha iyi oluyor..
Tansiyon icin de iftarda protein agirlikli besleniyorum..
bak kac saat gecti hala tika basayim.yiyemiyorum bisiy ben eskiden boyle degildim.gunduz binbir cedit sey aliyorum yerim diye.su bi iki kasik bisiy hoop uyku bastiriyo gozumu acamiyorumÇorba şişiriyorsa bir saat sonra falan yersin yemeğini.
İftarda bi çorba bile içsen sahurda yumurta gibi tok tutan ve protein ağırlıklı şeyler ye
yok vallaetrafında hiç mi tutan yok anlamadımki
ben bu kadar bile yiyemiyorumValla tam tersine az yedikçe daha bir dinç oldum ben bu ramazan, resmen bünyem rahatladı. Şişene kadar yemiyorum iftarda bir hurma bir kase çorba yemekten Yarım tabak ve ekmek yok. Karpuz yiyorum su dahi içmiyorum, iftardan bir iki saat sonra su içmeye başlıyorum.
Sahurda da haşlanmış yumurta ve ekmek yiyorum bir dilim kadar.
Ve gün içinde de ne acıktım ne susadım kaç gündür. Bir tek sabah çay içemediğimden uykum biraz geç açılıyor iş yerinde uykulu oluyorum bir iki saat o kadar.
Psilojik olarak az yiyorum halsiz dşücem diye kendinizi şartlamayın az yiyince aslında tam tersi ne kadar dinçleştiğinizi farkedeceksiniz
Canım bunlar yemek yemediğin için oluyor mutlaka ye zorla kendini ve güzelce sahur yap bir akrabamda senin gibiydi.Doktor yeterince yemek yemediğin için öyle oluyorsun dedi bol bol beslen bünyen açlığa dayanıklı olmayabilir.Zorla kendininormalde 2.5 litre su icerim.bir litreyi zor iciyorum.halsizlik cabasi su an gozumu zor aciyorum hep uyusam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?