nasil oruc tutuyorsunuz

Bu gece sahura uyanamamisim, bakalım nasıl geçecek günüm, benim 1 yaşında bebeğim var emziriyorumda, yemekten ziyade suya daha çok ihtiyacim vardı ama nasibimizde rızık yokmuş bugece. Herşey bi tarafa eşim çok dirdir etti gece uyaninca artık tüm gün boyunca söylenir durur aciktikca susadikca sayar bana...

Çorba içiyorum ana yemekten yiyorum ama arkasından ne meyve ne bısey yıyemıyorum
Cogunlukla sahurada uyanamıyorum bu sene 3 kere kalkabıldım . 1.5 kg verdım
Elım kolum kalkmaz oldu butun gun uyukluyorum

bi zahmet kendi saatini ayarlayip kalksin

akşam çok yap..
sahura birak.. isit ye:)
ben öle yapıyorum işte.. bazen de kahvaltılık:)

Valla cnm sahurda kahvaltı türü olmazsa akşamdan kalanları yiyorum fazla yiyemiyor insan ama bazende iştahın açık oluyor.
gündüzleri ne açlık ne susuzluk hiçbir sorunum yok çok şükür . yalnız son 1 2 saat kala başıma öyle bir ağrı giriyorki yemek yapamaz hala geliyorum Rabbim kolaylıklar versin inş.
yemekte 1 kase çorba kesinlikle olmalı ve sıcak pideyle , sonrası yarım tabak yemek yiyorum o kadar yiyemiyo insan zaten

Ben oruc tuttugum zamanlarda yogurt ayran ve yumurtaya yuklenirdim, hic de zorlanmazdim ayrica gucsuz de dustugumu hatirlamam, sen de deneyebilirsin

Bunu neden buraya soruyorsunuz ki siz az yersiniz başkası çok yer. Onlar da az yiyorsa yiyemiyorsa size ne faydası var? bende bi bardak bile su içmeden tıkamasın diye yemeğe geçiyorum ama acıkmama rağmen çorbadan sonra yiyesim gelmiyor. Zorlamayın bir saat sonra falan tekrar bir şeyler atıştırın. Meyve kuruyemiş yiyin enerji alırsınız ben öyle yapıyorum bir de sahurda iyi yemek şart yağlılardan falan uzak durun ama.

Muhtemelen suyu az içiyorsundur.. Ben ifatrımı 1 bardak suyla açıyorum sonra 1 hurma, 1 zeytin.. Ardından yemeğe geçiyorum. Çok yiyemiyorum zaten bütün gün yemediğim için.. Sonra da yatana kadar 1.5 litre suyu bitrmeye çalışıyorum. Sahurda da 2 adet haşlanmış yumurta, 1 şişe günlük süt içiyorum. Biraz oturuyorum. Ezan okunmasına yakın da 1 bardak su içip yatıyorum. Allah'a şükür sorunsuz geçiyor günüm. Tabi gün içinde kendimi çok yormamaya çalışıuyorum, su kaybı olmasın diye...

ben gun icinde cok susuyorum.iftari acar acmaz su iciyorum iste az icebilme durumum olmuyor.

ben gun icinde cok susuyorum.iftari acar acmaz su iciyorum iste az icebilme durumum olmuyor.
Ama ne kadar su içiyorsun? Bu önemli.. Bir de maden suyu da iç.. Gün içinde kaybettiğin mineralleri alırsın. Ayrıca nane de susamayı önlüyor aklında olsun (taze nane)

İftarda 1 bardak zor su içerim çok az çorba bazen çorba içmem hafif bir sebze ya da tavuk yemeği yerim zaten tıkanırım ekmek yemem sahurda haşlanmış yumurta süt yulaf tercih ederim salatalık ayrıca susuzluk için tercihimdir çok şükür şuanlık bir sıkıntım yok açlık susuzluk aman aman hissetmiyorum

Sahurda kahvaltılık yiyoruz.özellikle yumurta muhakkak olmalı..bol domates salata.katmer yaptım birde epey tok tutuyor tavsiye ederim.
İftarda da bir bardak su,corba bir bardak ta dogal meyve suyu içiyorum.sonra ana yemek
Şimdiye kadar sorun yasamadım

Kilolu arkadaşlar suyu içsin ama eğer zayıflama ihtimalin varsa suyu en aza indir
Ben sahurda baya yiyorum yani 1 gözleme veya yarım pide tost gibi akşama kadar acıkmıyorum sahurda niyetlenirken 1 bardak su içiyorum
İftarda ise ekmek hiç yemem su 1 yudum alırım çorbamı içerim sonra ana ve ara yemeklerden yerim tabağım biter iyi yerim buna rağmen 2 kilo verdim şuan 52 yim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…