- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
bi zahmet kendi saatini ayarlayip kalksinBu gece sahura uyanamamisim, bakalım nasıl geçecek günüm, benim 1 yaşında bebeğim var emziriyorumda, yemekten ziyade suya daha çok ihtiyacim vardı ama nasibimizde rızık yokmuş bugece. Herşey bi tarafa eşim çok dirdir etti gece uyaninca artık tüm gün boyunca söylenir durur aciktikca susadikca sayar bana...
Valla cnm sahurda kahvaltı türü olmazsa akşamdan kalanları yiyorum fazla yiyemiyor insan ama bazende iştahın açık oluyor.gunduz simdilik hicbir sorunum yok lakin yemek yiyemiyorum iftarda.su icip corba icince kipirdayamayacak kadar halsiz oluyorum.bi daha bisiy yiyip icemiyorum.ama bi su corbayla veya uc bes kasik yemekle olmuyor ki gunduz de halsiz dusucem ki bunyem zayifladi.
sizler nasil yiuorsunuz tavsiye istiyorum.nasil daha cok yiyebilirim?
Aynen, eğer ben kalkamiyosam sen kalsaydın dedim saydı durdu bişeyler dinlemedim karşılık versem kavga büyüyecek gece gece.bi zahmet kendi saatini ayarlayip kalksin
iyi yapmissin susmak bazen iyisidir.Aynen, eğer ben kalkamiyosam sen kalsaydın dedim saydı durdu bişeyler dinlemedim karşılık versem kavga büyüyecek gece gece.
Ama ne kadar su içiyorsun? Bu önemli.. Bir de maden suyu da iç.. Gün içinde kaybettiğin mineralleri alırsın. Ayrıca nane de susamayı önlüyor aklında olsun (taze nane)ben gun icinde cok susuyorum.iftari acar acmaz su iciyorum iste az icebilme durumum olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?