Bisey icme konusu aramizda hep var,cebinde tuhaf otlar oluyor arkadasima goturucem o istedi diyor, yeminlerine inaniyorum ama yeter artikyaptiginin yanlis oldugunu oda biliyor demek ki . Ayrica kadin eline bakmak cogu erkek icin bir kabusken onunda siginicak birsey aramasi cok normal . Tabi yanlis yere sigindigida ortada . Bence konusun onunla sikintilarini paylassin sizinle belki bagimli degilse birakir.Hemen kestirip atmayin esinizi
bak bu tuhaf otlara dikkat etBisey icme konusu aramizda hep var,cebinde tuhaf otlar oluyor arkadasima goturucem o istedi diyor, yeminlerine inaniyorum ama yeter artik
Otlar mı tövbe tövbe... Yani eşiniz ya psikolojik destek almalı yada siz eşinize destek olup onu bu bataklıktan kurtarmalısınız içkide pahali bisey bildigim kadariyla sizin uzerinizde o kadar yuk varken bu dusuncesizligi dogru degil .kendini dizginlemeli cani istese bile .Ki icki butun kotuluklerin anasidir . Boyle devam ederse ustte bir arkadas soylemis aldatma sandim diye Allah korusun hersey olabilir . Onunla konusup onu kurtarmalisiniz yada bir an once is bulmali esinizBisey icme konusu aramizda hep var,cebinde tuhaf otlar oluyor arkadasima goturucem o istedi diyor, yeminlerine inaniyorum ama yeter artik
Yalan daha yuz kizartici bi gunah..utanma olsa yalan soylemez..cikletin kokusu diyo yagünahından utanmıs olabilir.
oo budahada kötü ama. içkiyi geçtimde uyuşturucu varsa iş dahada beterBisey icme konusu aramizda hep var,cebinde tuhaf otlar oluyor arkadasima goturucem o istedi diyor, yeminlerine inaniyorum ama yeter artik
Yalan daha yuz kizartici bi gunah..utanma olsa yalan soylemez..cikletin kokusu diyo ya
Ya biz evlendigimizden beri bu ot muhabbeti (4 sene) hep var..iciyosada icsin, ama yalan kismindayim ben..yalan..ooo konu boyut değiştiriyo,içki neyse de ot falan içmek bu tehlikeli.adam uyuşturucu mu kullanıyo yoksa?
içiyorsamı içsin. arkadaşım esrar falansa o nöronları yok ediyor. öylle çokta tın denecek şey değil bu.Ya biz evlendigimizden beri bu ot muhabbeti (4 sene) hep var..iciyosada icsin, ama yalan kismindayim ben..yalan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?