neden sevdiğimi sormuşlar.sevdiğim kayınvalidem diğer kayınvalideler gibi karışmaz ama baskın bir karakterdir buna rağmen hiç de kötü niyetli değildir bi hata yaparsa bilerek yapmyor düşünemiyor o da bazı zor zamanlar atlatmış ondan diyorum artık.kayınpederim de aksi tersi bi insan ağlatıyor o derece eşime anlatıyorum onun yapısı o biz hiç alınmıyoruz alışırsın diyo çay koyuyorum biter bitmez ben senden istedim mi ne diye koyuyorsun al bunu içmicem diyo başlıyorum ağlamaya eşim de kızıyor büyütme diye .eşime göre aile dövse sövse bile ses çıkarılmaz eşim bize gelmeyin birazda ötekilerin gidin hayatta demez ben kaç kere bahane buldum diğerlerine gönderdim geçende size gelemedik şimdi sıra sizde gönül koymayın diye bak çıkıp geldik diyolar şok ben gülermisin ağlarmısın işim zor cidden sessiz biri değilim ama bunlara ses çıkarınca çirkefleşiyorlar medenice konuşamıyorlar ben de o ses yükseldi mi çıldırıyorum
Ama sabır sabır da bi yere kara canımcığım.Senin ki sabredilecek durumdan ziyade senin aşırı kullanılman olmuş ki buna sen müsade etmişsin(Çok uzun kalmayacaklarsa 1 gözün görmeyecek 1 kulağın duymayacak.Uzun süreli kalınıyorsa eğer kendini ezdiripte hastalık sahibi mi olacaksın.Eşinle konuş baktın olmuyor kv ile konuşmayı denesen?(kv iyi dediğin için diyorum)
Allah sabir versin arkadasim. Esin ne derse desin kabul etmeyeceksin o zaman. Rahatsiz oldugun konuyu soyledigin zaman bu onlarin huyu idare et demesine musade etme. Benim de canim var. Anani babani atamiyirsan beni de kayirmayi korumayi bil de cik.net ol. Ama yine de esinle arani acma onlar bugun var yarin yok. ama esinle bir omru gecireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?