işte bende hep şu var kendi anneme nasıl davranılmasını istiyorsam bende öyle davranıyorum bi de hakkaten misafirperver olduğum için elimde değil en sevmediğim insan bile gelse dört dönerim ama yıpranıyorum farkındayım eşim de az önce dedi beni kötü görünce sana ayıp geliyor ama hastayım anne bulaşıkları yıkar mısın de
bende nasıl söylerim koca kadına kendisi de görüyor yapabilir diyorum demezsen sen çekersin gururu bırak söyle iste dedi
Valla sen kötü olmuycaksın hayatım aradaeşin fazla uyanık sanırım kendi söylemiyo eşine söyle diyo. Sen söylemiyceksin eşin ayarlıycak o işi. Sen konuşursan seninki koca laf olur. Eşininkini kaldırırlar. Ayrıca onlar senin kendi annem ve babama nasıl hizmet ediyosam bende onlara öyle yapıyorum demişsin ya. Ya onlar senin kendi evlatlarının yerine koyup kıyamıyolarmıda.. Bende misafirimi dört dörtlük hazırlar ağırlarım. Elimden gelen insanlığıda yaparım. Ama kendime laf söyletmem. Hayatıma müdahale ettirmem.Aileme de eşimin ailesinede bunun için seviyemi eşimin ailesiyle hep korurum polemiğe laf sataşmasına ikili çatışamalara asla girmem o işleri eşim halleder. Yüzümü gös
sizi tebrik ediyorum gıpte ettim doğrusu
bide onlar beni size anlatsın da duyun saygıdan dolayı ses çıkarmıyorum susuyorum cevap vermiyorum ya başına buyruk bildiğini okuyansın diyorlar problem çıkardıklarında eşim gidiyor konuşmaya muhatap olup tartışmak istemediğim için doldurup gönderiyorlar evde bana kızıyor bıktım aranızda kalmaktan diye bu anlattıklarım benim en basit problemim saygıdan susuyorum ama yine de yok yani zaten onlara da görümceme de eltilerime de herkese verdiğim son şansı kullanıyorlar tek bir hatada bütün irtibatı kesicem bıktım anlatsam roman olur derler ya hakkaten öyle ben şimdilik yuvama bakıyorum sadece onları görmüyorum takmıyorum eskiden olduğu gibi değerleri yok
diyorum ya güçlü bir kişilik oluşturmaya çalışıyorum kendimde kin tutamadığım için de hataları affediyorum sonra kendimi enayi gibi hissediyorum değişim için buradayım neydim ne oldum makam mevki sahibi kimselere bile hakkını yedirmemek için diklenen ben pısırığa dönüştüm
neden sevdiğimi sormuşlar.sevdiğim kayınvalidem diğer kayınvalideler gibi karışmaz ama baskın bir karakterdir buna rağmen hiç de kötü niyetli değildir bi hata yaparsa bilerek yapmyor düşünemiyor o da bazı zor zamanlar atlatmış ondan diyorum artık.kayınpederim de aksi tersi bi insan ağlatıyor o derece eşime anlatıyorum onun yapısı o biz hiç alınmıyoruz alışırsın diyo çay koyuyorum biter bitmez ben senden istedim mi ne diye koyuyorsun al bunu içmicem diyo başlıyorum ağlamaya eşim de kızıyor büyütme diye .eşime göre aile dövse sövse bile ses çıkarılmaz eşim bize gelmeyin birazda ötekilerin gidin hayatta demez ben kaç kere bahane buldum diğerlerine gönderdim geçende size gelemedik şimdi sıra sizde gönül koymayın diye bak çıkıp geldik diyolar şok ben gülermisin ağlarmısın işim zor cidden sessiz biri değilim ama bunlara ses çıkarınca çirkefleşiyorlar medenice konuşamıyorlar ben de o ses yükseldi mi çıldırıyorum
Okudum ,konun başlığına tekrar döndüm baktım...Başlık yalnış...sen zaten SABIRLISIN...ÇILDIRMADAN NASIL İADER EDERİM felan yazsaydın ya...
önce 10 gün sık dişini diye düşündüm ama Kp muhteşemmiş...Hayatla -kendi gölgesiyle kavgası olan insanlardan demek...
Bence hiçbir şeyi kişisel algılama...Bagırsın dursun tınlama...madem huyu böyle...
Yemek yap ama kek börek ugraşma madem.o yaşta insanlar kolestrol tansiyon kilo sorunları yok mu hiç?
Temizlik en zoru sineye çekicen 10 gün...
Hak hukuk konusunda ses yükseliyorsa ya sen en yüksege çıkıp anlatıcan volumde...ya da sineye cekicen
La havle kuvvete illah billah de sık sık...yada La ilahe illallah...
Başka ne gelir ki elden ...
kızlar benim de sorum olacak, eşinizin babaannesini (yaşlı ve bunamaya yakın) birkaç günlüğüne bakın deseler bakar mıydınız tavrınız ne olurdu ayrıca 1 yıllık evlisiniz
ruhsal ve bedensel durumum musaitse bakardim...eni konu bir kac gun ve esinizin babaannesi...muhtemelen biraz zahmetli olur sabretmeye deger bence...ayrica 1 yillik evli olmaniz karar vermenizde nasil bir etken olabilir bunu anlayamadim...
yani daha herkes birbirine çok yeniyken anlamında
bence bu cok kucuk bir ayrinti...uzun yillar birlikte yasamayacaksiniz sonucta...hem sanirim bir zaruret olmuski sizden boyle birsey istemisler...fakat simdi aklima geldide yoksa arasira bir kac gun deyip yavastan sizin uzerinize birakma durumu olabilirmi...eger 1.derece bakmasi gereken kendi gelinleri,kizlari varsa biraz temkinli olun bence...
ama yok gercekten birkac gunse sorun etmeyin...
anladım... teşekkür ederim vakit ayırdığınız için, sanırım biraz büyütmüşüm olayı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?