- Konu Sahibi banabiakil
Sizin durumunuzla asla ve asla bir olmaz ama kendimle ilgili ufak bir örnek vermek isterim. Ben aile evinde sadece ders beklentisi olan iş yaptırılmayan biriydim, beklentileri karşıladım iş yapmayı öğrenemedim. Ama kv evinde çay servisi, bulaşıkları sudan geçirmek filan bazen beni o kadar gıcık ediyodu ki kendi anneme yapmıyorum şurda yaptığıma bak filan, sonra bunu kafaya takmak yerine annemde de yapayım madem dedim.. siz de belki annenizle yapamadıklarınıza yine annenizle de yapıyormuş gibi niyet edebilirsiniz bilmiyorum, keşke annem de burada bizimle olsaydı diyebilirsiniz kayınvalidenize bunlar ayıp değil günah değil.. inşallah zamanla iyileşeceksiniz, Allah yardımcınız olsun..Annemle yapamadigim seyleri esimin annesiyle yaparsam anneme ihanet etmis gibi hissediyorum sanirim bilincaltimda. Tesekkurlwr yorumunuz icin bana yeni bakis acilari actiniz
bir de bilmiyorum yasak mı ama geçen youtubeda mehmet dinç-mukavemet diye bir video çıktı karşıma, depremzedelerin kayıplarıyla nasıl başa çıktıklarını anlatıyordu, çok hoşuma gitti, hazır hissettiğiniz bir zamanda dinlemenizi tavsiye ederim..