Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

Tayin isteyip bir an evvel o adamdan ve ailesinden uzaklaşmalısın. Konuşuyum derken işiteceğin sözler seni daha çok yaralar. Kürtaj gibi bir hata bir daha asla yapma sen anestezi alıp uyuduğunda o canlının rahminden nasıl koparılıp alındığını bilsen...

her işte bir hayır vardır... senin en kötü zamanında ona ihtiyaç duyduğunda yanında yoksa neden isteyesin onunla evlenmek unutma' balık baştan kokar'.....

Bazen en güzel tepki tepkisizliktir.
böyle bır adama ne desen boş adam böyleyse ailesıde farklımıdır sence .e gelmez kabül etmek bence aile bahane 30 yasındakı adam istese kendıde hayat kurar bır kanepeye sizi oturtup ,affet benı der.

Bu adamda bence ne yürek ne ahlak nede gercek erkeklık yok.

konusan ne konusmasan ne senın düşünebıldıklerını o düşünemıyormudur.

elbette düşünür ama işine gelmek ,çünkü karektersiz

o kadar cocuğu sen aldırıyon,sen çekıyon bunca acıyı o adam mı şoka giriyor.

Sen ona bir etek yolla kargoyla bu kadar hasaslıkla anca etek giysın.

hayatına bak yanı gelecegıne ,ne oldum dememelı ne olcam demelı.

Ne istiyorsun önce ona karar ver.
Derdin bu adamla evlenmek, hala devam etmekse anneyle konuşabilirsin.
Böyleyken böyle diye derdini anlatırsın. Evlenmenize belki izin verebilirler.

Ama ben olsam çeker giderdim...

Son düzenleme:
1-Adam ailesine evlenmek istediğini bile söylememiş olabilir.Sana hikaye yazmış olma ihtimali var.

2-Ailesine seninle evlenmek istediğini söylemiştir.Nerden çıktı demişlerdir,o da herşeyi anlatmıştır.
Biliyor olabilirler.Gidip anlatırsan onlara gündoğar,içlerinde kalanı dökerler.

Zor olsa da unutmaya çalış.Kini canlı tutmak bile unutmana engel olur.
Maalesef bana öyle geliyor ki,şu an "gel evlenelim" dese evlenecek gibisin.
Yapma bunu.Sana değer vermeyene sen de değer verme.

ailesiyle konussan yapmasaydın etmeseydın diyecek zaten bi darbe yemişin birde ailesinden yeme erkeğin elinin kiri olarak seninde alnında kara leke olarak kalır ....kopar bütün bağlarını o yerden ve başka bir hayat kurmaya çalış kendine

O kadar cesur değildi maalesef.Ailesine bu kadarını söyleyemez.Ne iş yapacağına bile babası karar verdi.Benim derdim evlenmek değil.Bu kadar şeyden sonra mutlu olamam kendisiyle.İstemiyyorum gerçekten.Dediğim gibi; kimseye layık göremediğiniz insan bu diyebilmek.

Bu gibi aileler kaynana bizzat bulur kızı oğlunuda evlendirir onların kitabında aşk,vicdan,merhamet yok bizzat şahit oldum, genç kızlar uyanık anneleride herşeyden haberdar olmaları zorunlu genç kızımız yaraların tek başına saracak, umarım izleri kalmaz

canım kusura bakma ama annesine ne diceksin biz oğlunuzla birlikte olduk ama beni ortada bıraktı bende çocuğu aldırdım. sana zorlamı oğlumla birlikte oldun evlenmeden dikkat etseydin birlikte olmasaydın garantin mi vardı evlenceğine dese ne diceksin? bence hiç bulaşma bir bebeğin yaşama hakkını elinden almışsınız elbetki bedelini ödiceksiniz. şimdi tek sen acı çekiyorsun diye düşünme elbet ondanda birgün Allah çıkartır

Keşke'leri geçeceğim, eminim konu sahibi de burada yazan ve yazacak olan herkes bu keşkelerin neler olduğunu çok iyi biliyordur.

İnşallah bu ve benzeri olaylar hepimize ders olur ve gözümüzü 4 açarız. Bahane asla olamaz fakat malesef sevmek,daa doğrusu tutkuyla bağlanmak insanı kör ediyor. O an öyle bir ruh hali oluşuyor ki, hele de bir bayan olarak kendini aciz hissedebiliyorsun, kadının en zayıf yanıdır sahiplenilme isteği duygusu. Bir de 'benlik' o erkeğin hayalindekinin tersi olmasını kabullenemiyor, kendince sebepler üretiyor ,üzerine konduramıyor. Kendi gibi düşünür sanıyor..

Bence konu sahibi arkadaşın öç alma isteği varsa , eğer kanıtlayabilecekse gitsin adamın ailesini söylesin. Ama kanıt önemli! Yoksa iftiracı olursunuz,herşey elinize yüzünüze daha fazla bulaşır. O adam en kötü ihtimalle size dürüst olmalıydı, yani bitti idiyse duyguları sevgisi vs bunu söyleyip sizi süründürmemeliydi.Çocuğu aldırdıktan sonra rotanızı çizerdiniz. Bırakın biraz da o boğuşsun kaygılarla..

Burada yazilan herseyi gercek gibi zanneden bayanlar ben yazdiklarinizda durust oldugunuzu nereden bileyim?Ya hepsi yalansa?Kurmacaysa?Anlattiklarin olaylarin sadece bir kismiysa?Carpitmaysa? yorum yazmaya bile degmez....

Şu an mantıklı düşünemiyorsun.
Gidip konuşursan sen kötü olacaksın
Ne demelerini,ne yapmalarını bekliyorsun ?
Vah vah güzel kızım,oğlumuz ş..z lik etmiş,sana nasıl kıymış,tüh ona mı diyecekler ?
İnan tam tersi olacak.Kaldıramayacağın hakaretler işiteceksin.
Sakın yapma.

gidip ailesine herseyi anlatirsan kendi kendini rezil edersin
sana karsi duyarli olacaklarini zannetmiyorum, bi saniye bile olsa utanctan yüzlerinin kizaracagina ihtimal vermiyorum
seni suclarlar, üzerler. karsi cikmakta hakliymisik bak kiz nasilmis derler.

öfkeli olmakta cok haklisin, ama öfkeyle kalkan zararla oturur.
sende bunu düsün...

peki sence oğlunu fanatikçe kendine bağlamış bir kadın,yani annesi ne yapar?bence 1 bilemedin 2saat kızar...sonra bu olay tarih olur.sıra ona gelene kadar kadın ayrıca kartal kesilir ve oğlunu deli gibi savunur.işiteceğin laflara hazırlıklı ol eğer gitmeye kararlıysan...

Burada yazilan herseyi gercek gibi zanneden bayanlar ben yazdiklarinizda durust oldugunuzu nereden bileyim?Ya hepsi yalansa?Kurmacaysa?Anlattiklarin olaylarin sadece bir kismiysa?Carpitmaysa? yorum yazmaya bile degmez....

aslında haklısın neye inancağımızı şaşırdık arkaşın ilk konusu ve ilk mesajları....!!!

Son konuşmamızda dedim,kestirip atsaydın ben daha kolay atlatırdım,adam karaktersiz çıktı der avunurdum diye.Ama hep ''yanındayım,beraber atlatacağız''dedi.Sonra ara ki bulasın.Deve kuşu misali...

o adam gibi sende buyuk hata yapmissin o cocuga nasil kiydin kardesim olamiyanlar mum isiginda ariyor sen olani aldirip ben boyle insanlara acimam allah yinede yardimcin osun ama o cocugun vebali rahat birakmaz cocuguna sahip ciksaydin belki boyle olmazdi yinede yorum yapmak istemiyorum olan minicik maum bebege olmus nasil kiydin yaaaa 5 dklik zevkin icin bundan sonra daha dikkatlik olursun artik neyse allah minik bebege rahmet eylesin melegim benim ya

olan olmuş zararıon neresinden dönsen kardır birde böyle bir adamla hayatını birleşitrip bir ömür geçirdiğini düşünsene her şer gördüğümüzde bir hayır wardır..
hakkında hayırlısı canım .. üzme fazla kendini.. Allah'a hawale et..

ya sabır ya!! arkadasım sen yarın ne yiyeceğini biliyor musun?kesin diye birşey söylenmez inşallah denir Allahın izni ile denir! pilav yicem dersin bakarsın bi bakarsın pirincin olmaz makarna yersin töbe töbe hayat insanın karşısına ne çıakrtır nerden bileceksin.. sen nasıl eminsin de benim başıma gelmez diyebilirsin. öyle bir gelir ki utancından anlatacak kimsen olmaz. belki evlisindir bilemiyorum ama korunma yöntemleri de %100 değildir. istisnaları da düşünmek lazım. Büyük laf etmeyin, o "büyüğe" muhtaç kalırsınız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…