böyle bır adama ne desen boş adam böyleyse ailesıde farklımıdır sence .e gelmez kabül etmek bence aile bahane 30 yasındakı adam istese kendıde hayat kurar bır kanepeye sizi oturtup ,affet benı der.Bazen en güzel tepki tepkisizliktir.
Bir insanı çok sevdim.Gerçekten,parçammış gibi,içimi açsalar o çıkacak gibi.Hamile kaldım.Pişman mıyım?Hayır.Sevdim...Dışardan dünyanın en ahlaklı,en düzgün insanı görünen,ibadetinden bir an bile geri kalmayan,herkesin karakterine hayran olduğu adam ne mi yaptı?Hiç...Kocaman bir hiç.Sormadı bile ne yapalım diye.Ben yalnız başıma bir doktor bulup,hayatta en çok sahip olmak istediğim şeyden,canımdan vazgeçtim.O sırada nerede miydi?Bilmiyorum...Sonra beraber atlatacağız,hata yaptım yanında olmalıydım dedi.Yanımda oldu mu?Hayır...Sonra vicdanına yenilip evlenelim dedi.Artık çok geç diyemedim,hala seviyordum.Ailesine söyledi.Beni sadece çalıştığım yerde gören o aile olmaz dedi.Neden mi?Bilmiyorum...Hakkımda hiçbir şey bilmemelerine rağmen,olmaz dediler.Sevdiğim,30 yaşındaki adam ne mi yaptı?Tamam dedi.Bana da buraya kadarmış dedi.Ben şimdi gözlerimden ateşler çıkacak kadar öfkeliyim.Şeytan ara annesini,o kimselere layık görmediğin oğlu budur de diyor.Nasıl sakinleşeyim,öfkemi nasıl geçireyim?
1-Adam ailesine evlenmek istediğini bile söylememiş olabilir.Sana hikaye yazmış olma ihtimali var.
2-Ailesine seninle evlenmek istediğini söylemiştir.Nerden çıktı demişlerdir,o da herşeyi anlatmıştır.
Biliyor olabilirler.Gidip anlatırsan onlara gündoğar,içlerinde kalanı dökerler.
Zor olsa da unutmaya çalış.Kini canlı tutmak bile unutmana engel olur.
Maalesef bana öyle geliyor ki,şu an "gel evlenelim" dese evlenecek gibisin.
Yapma bunu.Sana değer vermeyene sen de değer verme.
peki sence oğlunu fanatikçe kendine bağlamış bir kadın,yani annesi ne yapar?bence 1 bilemedin 2saat kızar...sonra bu olay tarih olur.sıra ona gelene kadar kadın ayrıca kartal kesilir ve oğlunu deli gibi savunur.işiteceğin laflara hazırlıklı ol eğer gitmeye kararlıysan...O kadar cesur değildi maalesef.Ailesine bu kadarını söyleyemez.Ne iş yapacağına bile babası karar verdi.Benim derdim evlenmek değil.Bu kadar şeyden sonra mutlu olamam kendisiyle.İstemiyyorum gerçekten.Dediğim gibi; kimseye layık göremediğiniz insan bu diyebilmek.
Burada yazilan herseyi gercek gibi zanneden bayanlar ben yazdiklarinizda durust oldugunuzu nereden bileyim?Ya hepsi yalansa?Kurmacaysa?Anlattiklarin olaylarin sadece bir kismiysa?Carpitmaysa? yorum yazmaya bile degmez....
Keşke'leri geçeceğim, eminim konu sahibi de burada yazan ve yazacak olan herkes bu keşkelerin neler olduğunu çok iyi biliyordur.
İnşallah bu ve benzeri olaylar hepimize ders olur ve gözümüzü 4 açarız. Bahane asla olamaz fakat malesef sevmek,daa doğrusu tutkuyla bağlanmak insanı kör ediyor. O an öyle bir ruh hali oluşuyor ki, hele de bir bayan olarak kendini aciz hissedebiliyorsun, kadının en zayıf yanıdır sahiplenilme isteği duygusu. Bir de 'benlik' o erkeğin hayalindekinin tersi olmasını kabullenemiyor, kendince sebepler üretiyor ,üzerine konduramıyor. Kendi gibi düşünür sanıyor..
Bence konu sahibi arkadaşın öç alma isteği varsa , eğer kanıtlayabilecekse gitsin adamın ailesini söylesin. Ama kanıt önemli! Yoksa iftiracı olursunuz,herşey elinize yüzünüze daha fazla bulaşır. O adam en kötü ihtimalle size dürüst olmalıydı, yani bitti idiyse duyguları sevgisi vs bunu söyleyip sizi süründürmemeliydi.Çocuğu aldırdıktan sonra rotanızı çizerdiniz. Bırakın biraz da o boğuşsun kaygılarla..
Burada yazilan herseyi gercek gibi zanneden bayanlar ben yazdiklarinizda durust oldugunuzu nereden bileyim?Ya hepsi yalansa?Kurmacaysa?Anlattiklarin olaylarin sadece bir kismiysa?Carpitmaysa? yorum yazmaya bile degmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?