Burada yazilan herseyi gercek gibi zanneden bayanlar ben yazdiklarinizda durust oldugunuzu nereden bileyim?Ya hepsi yalansa?Kurmacaysa?Anlattiklarin olaylarin sadece bir kismiysa?Carpitmaysa? yorum yazmaya bile degmez....
Burada yazilan herseyi gercek gibi zanneden bayanlar ben yazdiklarinizda durust oldugunuzu nereden bileyim?Ya hepsi yalansa?Kurmacaysa?Anlattiklarin olaylarin sadece bir kismiysa?Carpitmaysa? yorum yazmaya bile degmez....
bizimde çocuğumuz var kınamaya,ayıplamaya gelmez insanlar hata yapabilirya insan dostuyla paylaşamadığını burda paylaşıyo bi nebze olsun sıkıntısını derdini azaaltsın die ..
burası eleştire açık bi yer olabilir ama bu insanları rencide etmeniz acımasızca eleştirmeniz anlamına gelmez.. gelecekte ne yaşayacağınızı Allah bilir..
burda arkadaşımızı teselli edip acısını azaltacağımıza hala bazılarımız geçtim suçlamayı ben nerden biliim diyor doğru söylediğini..
naapsın kadın kürtaj raporunu falanmı getirsin size inandırmak için...
rahatsız olan yazmasın kardeşim olan olmuş bundan sonra suçlasan ne olacak size dyanlış gelen o an o kadına doğru geliyodur..
aslında haklısın neye inancağımızı şaşırdık arkaşın ilk konusu ve ilk mesajları....!!!
nasıl kıydın o meleğe diyosunuzda, kalbi atana kadar o bir kan pıhtısı.... iki de bir böyle diyerek yarasını deşmeyin, o da farkında ne kadar büyük bi hata yaptığının...
nasıl kıydın o meleğe diyosunuzda, kalbi atana kadar o bir kan pıhtısı.... iki de bir böyle diyerek yarasını deşmeyin, o da farkında ne kadar büyük bi hata yaptığının...
o bir kan pıhtısı belki ama prezervatif de balon yapıp şişirmek için kullanılmıyo...
o bir kan pıhtısı belki ama prezervatif de balon yapıp şişirmek için kullanılmıyo...
Ne alaka ?? ilk mesajı diye sahte üyelik olucak diye birşey mi var, akşam akşam güldürdünüz beni hey allam ya :))
O zaman burda herkes uydurmaca yalan dolan konular açıyo hı?
Bir insanı çok sevdim.Gerçekten,parçammış gibi,içimi açsalar o çıkacak gibi.Hamile kaldım.Pişman mıyım?Hayır.Sevdim...Dışardan dünyanın en ahlaklı,en düzgün insanı görünen,ibadetinden bir an bile geri kalmayan,herkesin karakterine hayran olduğu adam ne mi yaptı?Hiç...Kocaman bir hiç.Sormadı bile ne yapalım diye.Ben yalnız başıma bir doktor bulup,hayatta en çok sahip olmak istediğim şeyden,canımdan vazgeçtim.O sırada nerede miydi?Bilmiyorum...Sonra beraber atlatacağız,hata yaptım yanında olmalıydım dedi.Yanımda oldu mu?Hayır...Sonra vicdanına yenilip evlenelim dedi.Artık çok geç diyemedim,hala seviyordum.Ailesine söyledi.Beni sadece çalıştığım yerde gören o aile olmaz dedi.Neden mi?Bilmiyorum...Hakkımda hiçbir şey bilmemelerine rağmen,olmaz dediler.Sevdiğim,30 yaşındaki adam ne mi yaptı?Tamam dedi.Bana da buraya kadarmış dedi.Ben şimdi gözlerimden ateşler çıkacak kadar öfkeliyim.Şeytan ara annesini,o kimselere layık görmediğin oğlu budur de diyor.Nasıl sakinleşeyim,öfkemi nasıl geçireyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?