Nasıl sakinleşeceğim,çok öfkeliyim

Burada yazilan herseyi gercek gibi zanneden bayanlar ben yazdiklarinizda durust oldugunuzu nereden bileyim?Ya hepsi yalansa?Kurmacaysa?Anlattiklarin olaylarin sadece bir kismiysa?Carpitmaysa? yorum yazmaya bile degmez....

TV'de birşey yok bırak heycanla konulara yorum yapalım,genç kızlarda okusun !

Kimse karşısındakinin ne yaşadığını ne hissettiğini tam olarak bilemez.Ben biliyorum ne yaşadığımı.Dertleşmek dışında bir çabam yokken,dışardan bakınca nasıl görünüyor yaşananlar deyip anlamaya çalışırken bazı arkadaş neden daha fazla can yakmaya çalışıyorlar.

ya insan dostuyla paylaşamadığını burda paylaşıyo bi nebze olsun sıkıntısını derdini azaaltsın die ..
burası eleştire açık bi yer olabilir ama bu insanları rencide etmeniz acımasızca eleştirmeniz anlamına gelmez.. gelecekte ne yaşayacağınızı Allah bilir..
burda arkadaşımızı teselli edip acısını azaltacağımıza hala bazılarımız geçtim suçlamayı ben nerden biliim diyor doğru söylediğini..
naapsın kadın kürtaj raporunu falanmı getirsin size inandırmak için...
rahatsız olan yazmasın kardeşim olan olmuş bundan sonra suçlasan ne olacak size dyanlış gelen o an o kadına doğru geliyodur..

Ben bekarete önem veriyorum.
Benim hayattaki duruşum böyle.
Siz ilişkiye girerek hata mı yaptım diye sormamışsınız.
Bu nedenle olayların bu aşamaya geliş kısmına yorum yapmak bana düşmez.
Haddimi bilirim yani.

Bundan sonrasına gelince.
Bence öncelikli olarak mutlaka ama mutlaka tayin isteyin.
Tayininiz çıkınca da gitmeden önce eğer elinizde kanıtınız varsa ailesine gidin.
Herkes toz konduramadığı oğlunun çok afedersiniz ne mal olduğunu anlasın.
Açık açık da "tayinimi aldım gidiyorum yani sizden bir beklentim yok, sadece bilin istedim" deyin.
Bu süreç içerisinde mutlaka ama mutlaka psikolojik destek alın!

kendin etmişsin kendin bulmuşsun.
kendine kızmalısın korunma yöntemi kullanmayıp bir bebeğin canından oluşunda payın olduğu için.

bu arada biraz acı olacak ama sonradan şok yaşama diye söylemeliyim.
ilişkin bu kadar yıprandıktan sonra sevgilinin ilgisi ve aşkı kısa süre sonra başka bir kıza kayacaktır..
nereden mi biliyorum:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-kiz-su-an-depresyonda-adama-guveneyimmi.html
bu konuyu 2 hafta önce açtım.

Son düzenleme:
Bence böyle bir adamla evlensen de yapamazdın. Sahil çocuğuyum demişsiniz adam ise tam tersi... Davul bile dengi dengine... Olan zavallı bebeğe olmuş.

Burada yazilan herseyi gercek gibi zanneden bayanlar ben yazdiklarinizda durust oldugunuzu nereden bileyim?Ya hepsi yalansa?Kurmacaysa?Anlattiklarin olaylarin sadece bir kismiysa?Carpitmaysa? yorum yazmaya bile degmez....

Doğru konuda var, sadece kurgu olanıda var..

Herkes kendince ,idrakınca doğru olduğunu düşündüğü konulara yorum yapabilecek süzgece sahip.Siz tasalanmayın.

nasıl kıydın o meleğe diyosunuzda, kalbi atana kadar o bir kan pıhtısı.... iki de bir böyle diyerek yarasını deşmeyin, o da farkında ne kadar büyük bi hata yaptığının...

bizimde çocuğumuz var kınamaya,ayıplamaya gelmez insanlar hata yapabilir

aslında haklısın neye inancağımızı şaşırdık arkaşın ilk konusu ve ilk mesajları....!!!

Ne alaka ?? ilk mesajı diye sahte üyelik olucak diye birşey mi var, akşam akşam güldürdünüz beni hey allam ya :))

O zaman burda herkes uydurmaca yalan dolan konular açıyo hı?

Son düzenleme:
nasıl kıydın o meleğe diyosunuzda, kalbi atana kadar o bir kan pıhtısı.... iki de bir böyle diyerek yarasını deşmeyin, o da farkında ne kadar büyük bi hata yaptığının...

Kan pıhtısı diye söz ettiğiniz bir ''CAN'' ..Yarası deşilsin ki hatasını asla unutmasın, unutmasın ki bir daha yapmasın..Üstünü örterek böyle bir konudan kurtulamaz ki insan asla..O kan pıhtısı için canını feda edecek çok insan var..

Ayrıca sadece konu sahibine değil bu hatayı yapacak herkes için söyleniyor bu sözler..

Bazı hatalarımızı unutmamalıyız..Benimde hayatımda unutmadığım hatalarım var ve asla soğumasına izin vermiyorum..

Bence bu konu,benzerlerine nazaran çok daha yapıcı ilerliyor.
Sevgili seda,takdir edersin ki senin konun 2 tabuyu içeriyor.
Hep biz konu sahibiyle empati kurmak zorundayız.
Bir de sen düşünsene,sen olsan ne yorum yazardın ?
Belki 3-4 yıl önce böyle bir konu duysan,daha beter tepki gösterirdin.
Yine de birkaç mesaj dışında derdine ortak olunduğu kanaatindeyim.

dostum o zaman hiçbi konuya cevap vermememiz gerekir.
her topiği bu şüpheyle okuyacaksan foruma hiç girme daha iyi.

o bir kan pıhtısı belki ama prezervatif de balon yapıp şişirmek için kullanılmıyo...

prezervatifle hamile kalınmadığını nerden biliyosun ..
Allah istedikten sonra herşey olur ..
burda cinsellik dersimi veriliyo kadın teselli istiyo ya biraz onun açısından baksanız olaya fena olmaz
yada belki bi gün kendi başınızada gelir gibi...

Haklısınız.Kan pıhtısı olayını bilmiyorum..Ama ''nasıl kıydın'' diye belirtmek çok kötü.Oysa ki adam bebeğine ve sevdiğine sahip çıkmadı.Mecazen bu adam da katil.
İki insan burada hatalı.Biri yeterince bedelini ödedi.Diğeri öbür dünyada çekecek.Onun cezası daha ağır.
Ha bir de kadın için de korunma yöntemi var erkek içinde..Korunsaymışmış..Peh peh.

Ne alaka ?? ilk mesajı diye sahte üyelik olucak diye birşey mi var, akşam akşam güldürdünüz beni hey allam ya :))

O zaman burda herkes uydurmaca yalan dolan konular açıyo hı?

sizi güldürdüysem ne mutlu bana dmek olur olmaz şeylere gülebilysunuz:)

ben sahte üyelik demedim sadece duyduğum süpheyi belirttim sizi ilgilendirdigini düşünmüyrum!

en başta allah yardımcın olsun...

acayip sinirlendim...sen bu işi kendi başına yapmadın...birlikte yapmışsınız sen niye hayatın boyunca bu durumu kendi başına çekesin ki!...mutlaka evlen onunla,ne yap ne et (bu yolda herşey mübahtır o adama ve ailesine elinden geleni ardına koyma) ...belkide mutlu olursun kim bilir...sonrası olmadı mı boşanırsın...hiç değilse sırtında bu yükle yaşamazsın...ama öle kolay olmadığını görsün o adam...savaş kızım kendi onurun için savaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…