nasil saygi gosteriyim nasil????

Dediginiz gibi bende hmmmmn diycem. bana yakismaz ama benimde canim yaniyo. saglik bu ben cok bisey beklemiyorum ki bi gecmis olsun deseydi bana yeterdi zaten

yazık aramanız büyük bir hata eşiniz görüşmezse keyfi bilir sen annenin babanın yanında her daim ol yeterli

Tecrubem var sadece su kadarini soyleyeyim evet canin sıkılmis ama esin acik etmeyecek bile olsa sen artik onun gozunde daha makul ve daha ondesin

Tecrubem var sadece su kadarini soyleyeyim evet canin sıkılmis ama esin acik etmeyecek bile olsa sen artik onun gozunde daha makul ve daha ondesin
esim uzgun oldugumu agladigimi hissedince sordu noldu diye anlattim. ben annemi ararim sana gecmis olsun der diyor. Sakin annene soylene dedim.

Nefret etmekte hakliyim demi bazen ben mi abartiyorum diyorum ama insanlik oldu mu yaa bi cift laftan dili mi kurur

ahh ahhh... annecim hep içinde kötü niyet besleme der durur sonra gelirler o kişiler tepesine pislerler...
sen ses çıkarmazsan tepene binen çok olur.
yol ver bu kaynanaların hazımsızlıklarına 1 koli gaviskon lazım ama oda geçirmez.

sen yapacagını yapmışsın eşinde aileni aramazsa aramasın keyifcağızı bilir yarın öbürgün işi düşerse de kapısını çalacağı kimsesi olmaz.
Annene de çok geçmiş olsun

Aynen oyle yapacagim herseyi fazlasiyla yaptin. artik onlar huc umrumda degil. esimin aramamasida umrumda degil. ailemden kiymetlisi yok benim icin

esim uzgun oldugumu agladigimi hissedince sordu noldu diye anlattim. ben annemi ararim sana gecmis olsun der diyor. Sakin annene soylene dedim.
Fazla sikayet etme esine. Ben bana yakisani yaptim ve sana saygimi bir de boyle gosterdim de kapat ama bunu imali bir srkilde soyleme gayet sakin ve makul ol.. Onlari da anliyorum tabi vs de ve bu hadiseden karli cikmaya calis.onlari aramasan dahi bunu yap cidden karli cikan sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…