- 8 Ağustos 2014
- 170
- 32
- 123
- Konu Sahibi elifsude90
-
Aramamin sebebi tamamen iyi niyetim. yani bi hal hatir sorayim buyukluk bende kalsin dedim. ama karsi taraf kotu niyetli olunca boyle oluyor.yazık aramanız büyük bir hata eşiniz görüşmezse keyfi bilir sen annenin babanın yanında her daim ol yeterli
Nefret etmekte hakliyim demi bazen ben mi abartiyorum diyorum ama insanlik oldu mu yaa bi cift laftan dili mi kururBence nefret edin artık.. annenize acil sifalar gecmis olsun..
Ya zaten annemi aramadini beklemiyorum. benide aramasin ama ben anlatinca bi gecmis olsun desin bana yeterdivicdansızmış gerçekten de insan yedi kat ele bir arayıp geçmiş olsun der.
esim uzgun oldugumu agladigimi hissedince sordu noldu diye anlattim. ben annemi ararim sana gecmis olsun der diyor. Sakin annene soylene dedim.Tecrubem var sadece su kadarini soyleyeyim evet canin sıkılmis ama esin acik etmeyecek bile olsa sen artik onun gozunde daha makul ve daha ondesin
Nefret etmekte hakliyim demi bazen ben mi abartiyorum diyorum ama insanlik oldu mu yaa bi cift laftan dili mi kurur
Aynen oyle yapacagim herseyi fazlasiyla yaptin. artik onlar huc umrumda degil. esimin aramamasida umrumda degil. ailemden kiymetlisi yok benim icinahh ahhh... annecim hep içinde kötü niyet besleme der durur sonra gelirler o kişiler tepesine pislerler...
sen ses çıkarmazsan tepene binen çok olur.
yol ver bu kaynanaların hazımsızlıklarına 1 koli gaviskon lazım ama oda geçirmez.
sen yapacagını yapmışsın eşinde aileni aramazsa aramasın keyifcağızı bilir yarın öbürgün işi düşerse de kapısını çalacağı kimsesi olmaz.
Annene de çok geçmiş olsun
O kadinla gecim edeyim anlasayim diye ugrasmama degmezmis.terbiyesiz ya konusma bu kadınla boşver..
geçmiş olsun bol şifalar..
kesinlikle değmiyor... eşinin haberi var mı, tepkisi ne olduO kadinla gecim edeyim anlasayim diye ugrasmama degmezmis.
Fazla sikayet etme esine. Ben bana yakisani yaptim ve sana saygimi bir de boyle gosterdim de kapat ama bunu imali bir srkilde soyleme gayet sakin ve makul ol.. Onlari da anliyorum tabi vs de ve bu hadiseden karli cikmaya calis.onlari aramasan dahi bunu yap cidden karli cikan sen olursun.esim uzgun oldugumu agladigimi hissedince sordu noldu diye anlattim. ben annemi ararim sana gecmis olsun der diyor. Sakin annene soylene dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?