nasil saygi gosteriyim nasil????

Yok sikayet etmedimde gozumden yas gelince anladi. bilmiyorum karli ciksamda moralim bozuluyor. hic arayip sorasim kalmadi bundan sonra aramam

Sizin iyi niyetiniz takdir edilesi buna karsilik su cevapla kisiligini ortaya koymus. Eger yuvanda problem yoksa hic takma ve bulasma derim elbet isi duser sanada annenede

QUOTE="sohbetkoyu, post: 36928186, member: 625787"]Sizin iyi niyetiniz takdir edilesi buna karsilik su cevapla kisiligini ortaya koymus. Eger yuvanda problem yoksa hic takma ve bulasma derim elbet isi duser sanada annenede[/QUOTE]
Esimle sorunlatimizi atlatmistik. cok dabi sorun yok sukur. en guzeli bulasmamak bi daha da aramam

Daha onceki elim vukuatlarini saymiyorum bile sadece en sonuncusunu soyleyecegim. Hellp sendromu(ileri derecede gebelik zehirlenmesi) nedeni ile akut bronsit,akut faranjit,akut sinuzit ve alerjik astimimla beraber kalp atislari yavaslayan bebegim ve ic organlarim cokmek uzere acil sezeryana alindim. Sadece yarim saat fark ile kurtulduk bebegim ve ben.. Ustelik alerjik astim yuzunden ic kanamam oldu ve sezaryan dikislerimden 1.5 lt kan dokuldugu halde hala anlamadigim ve bana gore hala olmayan bir sebeple(gitmek icin surat asarak) bana gidiyorum diye habet dahi vermeden kendi yasadigi sehire gitti. Utanmadan politik davranislanrini surdurecegim diye ardindan hergun ssnki yanima gelrmiyormus caresizligi ile esimi aradi durdu. Gerdek gecemi berbad etmis olmasini dahi bir kenars birakarak ben memlekete gittigimde bebegimi onlara goturdum ve ustume duseni yaptim.ve bunu takdir bekliyorum edasinda degil gayet sakin ve normal bir sey yapiyormusum gibi yaptim. Emin ol ailem de ailem diyen esim bu olaydan sonra asil benimle ve oglumla tastamam aile oldu. Artik cok sukur aramizda kimse yok. Hala konusuyorum kendisi ile ama seviyem cok net ve kasmiyorum kendimi.. O kendine yakisani yapsin dursun.

Yasadiklarina cok uzuldum ama iyi niyetin hem oglunu hem seni kurtarmis. haklisin benden agir seyler yasamissin ama net bi durus sergilemissin. eniyisini yapmissin. senin gibi yapmayi becerebilisem ne ala...

Çok geçmiş olsun canım.
Ya ben bu aile sorunlarına takmış durumdayım. Benim ailem onun ailesi olayına ifrit oluyorum. Kaynanalar hadsiz kayın pederler gamsız ve durum ahval yersiz olunca sen de kocanla aile olamıyorsun. Bunu yaşamak çok acı. Allah yardımcınız olsun. Düzelir inşallah.

kayinvalidenle icinden gelere konusmuyosundur mutlaka ama esini kazanmissin. keske senin gibi yapabilsem

Aynen oyle cnm. Allah kimseye yasatmasin zor oluyor

kayinvalidenle icinden gelere konusmuyosundur mutlaka ama esini kazanmissin. keske senin gibi yapabilsem
Biraz zahmetli ama cokca rahmetli bunu dusun ve yap. Kadinlar akillidir her seyi akillica yapabilirler. Sen de kayinvalidenin yaptigi bu davranislardan rahatsiz olduguna gore dediklerimi yapmaya meyyalsin demektir. Aksi zaten onun davranislariyla paralel olur ki bu da sans yakismaz. İlla can ciger olmak zorunda degilsin. Yeteri kadar ve hak ettigi kadar sen ol yeter.

çok geçmiş olsun öncelikle....
onlarında bi derdi olduğun sen hmmmm bile deme...

N
Neden aran duzelsin diye ugrastin ki
Benimde sorunlarım vardı onlarla umrumda dahi değiller. Ister duzelsin ister düzelmesin çok ta tin.
Cok mwcbur kalmadikca aramam sormam
Denk gelirse de iki hehe yapıp geçerim o kadar yani. ..
Ama tabi esin önemli eşini kazanmaya bak sen. Ben eşime mecbur kalmadikca görüşmem dedim kabul etti. Şimdi mesela 10 gün senelik izin alıyoruz eşim 5 gün kendi ailesini görüyor 5 gün benim ailemi. Ama ben 10 gün kendi ailemi görüyorum. Tabi böyle olmasının en büyük nedeni benim kv demin art niyetini eşimin fark etmiş olması. .
Sen eşinle arani iyi tut bence. Iste digim herseyi yapar o zaman

sen ne iyi ne de kötü ol canım ...kaynanaya gorumceye ne yaparsan yap yaranılmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…