- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi powerpoint
-
yalnizlikla ic iceligin bir alakasi yok kiEvlenince ilk etapta 1+1 ev yeter bize deyin, bakalım ne diyecek. Ama şunu belirtmeliyim ki, kadınla sürekli iç ice olacaksınız yalnız olduğundan mütevellit.
Konu açıldıktan sonra fikrimi çok net söylerim orada sorun yok fakat durduk yere açma konusunda sıkıntılıyım niyeyse. Gerçekten bu konuda sınırlarım çok belli ama zıt düşüp kavga etmek falan beni çok yoracak. Birazda bu mu kavgalara girmeye enerjim yok diye susuyorum herhalde. Peki neden bize yakın oturmak isteyecek. Yani 4 çocuğu daha var sonuçta ve ikisi aynı şehirde. O şehre daha hakim. Bazen orada kalıyor vs. Orada kalmak istemez mi acabaEvet yaşayacak bizle dese birşey diyemeyecek gibi bir haliniz var yoksa insan böyle birşeyi şimdiye sorardı yani.düğün konuşuyorsanız yaşayacağınız yeri neden konuşmuyorsunuz?canım artık iş ciddiye bindiğine göre ayrıntılı konuşalım biz evlenince annende bize yakın bir yere taşınmayı düşünür mü?hem yalnızda kalmamış olur yoksa başka planı mı var diye sorun.zaten eşi ve bekar çocuğu yoksa büyük ihtimal kadın sizinle yaşamasa bile yakın bir yerde yaşamak ister.kadın ben düzenimi bozmam kendim yaşarım diyen bir tip değilse en iyi ihtimal size yakın yaşar en kötü ihtimal sizle yaşayacak.sizde baştan bu benim kırmızı çizgim baştan anlaşalım diyeceksiniz.bu kadar basit.
Evet orası öyle ama nasıl davranacağını bilemiyorum ileride. Bu konu kapalı bir kutu gibi aramızda. Kim ne yapar çözemiyorumyalnizlikla ic iceligin bir alakasi yok ki
benim annemde yalniz abim kendini yedi evlenince bizimle yasayacaksin diye gitmedi azicik asim agrisiz basim dedi
yilda 1 2 kez gidip 3 5 gun kaliyor ondada onlar kendileri davet ediyorlar
ben ayni sehirdeyim banada oyle cagirmadigim surece ihtiyacim yoksa gelip keyif icin bir bardak cay icmek icin bile oturmadi
bu tamamen kisiyle alakali bence
Öteki çocukları kız mı erkek mi?bazı kadınlar oğullarıyla oturmak istiyor veya ona yakın olmak istiyor.bu tarz bir insan değilse zaten sizle gelmez heralde evinde kalır veya çocuklarının yakınına taşınır.dediğim gibi bu konuyu siz açacaksınız iyi niyetli bir şekilde açın.gerisini duruma göre getirirsiniz.belki kendisi bunu konuşmayı bilerek erteliyor.ne kadar erken o kadar iyi.ilişki ilerledikçe geri dönmeniz zorlaşır.zıtlık kavga olacaksa şimdi olsun sonra ailelerde işin içine girecek düğün telaşı falan baya zorlanırsınız.evleneceğiniz kişiden tartışmaktan çekinmeyin evlilik hep toz pembe olmayacak biraz ciddi bir konu söz konusu olunca tartışma üslubunu da görmüş olursunuz.Konu açıldıktan sonra fikrimi çok net söylerim orada sorun yok fakat durduk yere açma konusunda sıkıntılıyım niyeyse. Gerçekten bu konuda sınırlarım çok belli ama zıt düşüp kavga etmek falan beni çok yoracak. Birazda bu mu kavgalara girmeye enerjim yok diye susuyorum herhalde. Peki neden bize yakın oturmak isteyecek. Yani 4 çocuğu daha var sonuçta ve ikisi aynı şehirde. O şehre daha hakim. Bazen orada kalıyor vs. Orada kalmak istemez mi acaba
Aynen böyle söyle, siz sevgilinle aile olacaksınız, herşeyi konuşabiliyor olmalısınız.. başkaları üzerinden yorumlatmak çok bariz anlaşılır ve itici bana sorarsan.Annen biz evlenince nerede yaşayacak mı diyeyim
Kız diğerleri. Evet bende yüzleşmek istiyorum aslında bu konularda nasıl davranıyor falan diye. Bakalım umarım zaten aynı fikirdeyizdirÖteki çocukları kız mı erkek mi?bazı kadınlar oğullarıyla oturmak istiyor veya ona yakın olmak istiyor.bu tarz bir insan değilse zaten sizle gelmez heralde evinde kalır veya çocuklarının yakınına taşınır.dediğim gibi bu konuyu siz açacaksınız iyi niyetli bir şekilde açın.gerisini duruma göre getirirsiniz.belki kendisi bunu konuşmayı bilerek erteliyor.ne kadar erken o kadar iyi.ilişki ilerledikçe geri dönmeniz zorlaşır.zıtlık kavga olacaksa şimdi olsun sonra ailelerde işin içine girecek düğün telaşı falan baya zorlanırsınız.evleneceğiniz kişiden tartışmaktan çekinmeyin evlilik hep toz pembe olmayacak biraz ciddi bir konu söz konusu olunca tartışma üslubunu da görmüş olursunuz.
Aynen o şekilde anlarsa çok kötü görünür açıkçası bana yapsa alınırdım.Aynen böyle söyle, siz sevgilinle aile olacaksınız, herşeyi konuşabiliyor olmalısınız.. başkaları üzerinden yorumlatmak çok bariz anlaşılır ve itici bana sorarsan.
Ben direk pat diye sormuştum mesela '' herkesin ayrı bir evi, hayatı olması gerektiğini düşünüyorum '' diye söze başlamıştım gayet ılımlı davranıp bana hak vermiştiEvet bu tarz bir şekilde ağzını aramak istiyorum ama çok net bir cevap da duymak istiyorum napcam şaşırdımpat diye sorcam herhalde en son
Zit düsüp tartiscaksiniz diye sessi kalinmaz ki. Bir durusunuz olmasi gerekiyor. Yoksa ilerde cok daha büyük sorunlarla ugrasirsiniz. Tartisma ihtimalinizde olsa bastan fikrinizi söyleyin, ya oturur bir karar alirsiniz ya da herkes kendi yoluna bakar.Konu açıldıktan sonra fikrimi çok net söylerim orada sorun yok fakat durduk yere açma konusunda sıkıntılıyım niyeyse. Gerçekten bu konuda sınırlarım çok belli ama zıt düşüp kavga etmek falan beni çok yoracak. Birazda bu mu kavgalara girmeye enerjim yok diye susuyorum herhalde. Peki neden bize yakın oturmak isteyecek. Yani 4 çocuğu daha var sonuçta ve ikisi aynı şehirde. O şehre daha hakim. Bazen orada kalıyor vs. Orada kalmak istemez mi acaba
bunu açık açık sorup yasamak istediginiz hayati belirtmelisinizEvet
Evet orası öyle ama nasıl davranacağını bilemiyorum ileride. Bu konu kapalı bir kutu gibi aramızda. Kim ne yapar çözemiyorum
Bunda bilmeyecek bir şey yok, sana karşı net olmak zorunda.Evet aslında böyle sorabilirim sanki. Ama bilmiyorum zamanı gelince bakarız diyebilir ya da ben de bilmiyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?