- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi powerpoint
-
Geç olmadan konuşulsun o zaman. Düğün telaşesinde daha kötü olur.O da bence annesinin fikrini bilmiyor ilerde ne olur nerde yaşanır vs
Dememeli işte sorun oradan çıkıyorAyrı ev isteme hakkı tabi ki var ama aynı din anne babaya öf bile deme diyor ya illede oğlumla oturacağım derse?
İşleri yoluna koyunca isteme söz olur vs gibi. Atama durumları var o yüzden hangi şehirde olacağımız falan belli değil. Hiç annesinin evlendikten sonra nerede yaşayacağı falan da konuşulmadı bugüne kadarpeki nasil bir yildir evlilik konusuyorsunuz,
sadece dugun falan mi?
hani insan nasil nerede yasayacagini konusur ilk olarak gibi geliyor bana da.
bir de su an hepiniz ayni sehirde iseniz, aslinda evlerine gidip geliyorsaniz sohbet muhabbet acilmiyor mu bu konu ile ilgili ? ne bileyim bir fikrinizin olmamasi bana cok garip geldi de anlayamadim.
aslinda tam konusulmasi gereken zamanmis,İ
İşleri yoluna koyunca isteme söz olur vs gibi. Atama durumları var o yüzden hangi şehirde olacağımız falan belli değil. Hiç annesinin evlendikten sonra nerede yaşayacağı falan da konuşulmadı bugüne kadar
Daha sormadan kafanızda kurup duruyorsunuz. Yorumlara verdiğiniz cevapları okudukça içim sıkıldı. İletişim kurmayı denesenize? Net cevap vermezse de net bir cevap verir mısın bu konu benim için önemli diyebilirsiniz. Siz yanlış anlaşılmaktan değil düşüncelerinizin bilinmesinden korkuyorsunuz. İyi, uyumlu eşi oynamak istiyorsunuz. Ama istemediğiniz şeyi söyleyecek cesaretinizin olması lazım.Sorunca bile sanki net bir cevap alamayacağım gibi geliyor
Daha çok kötü olan taraf olmaktan çekiniyorsunuz diyelim doğrusu bu olur sanırım. Çünkü yakın dâhi oturmak istemediğinizi söylemek zorunda kalacaksınız konu açılırsa.İşler ciddileşince bu sorular aklıma gelmeye başladı. Çelişkili bir kısım yok çekiniyorum sormaya sadece. Kötü hissettirmek istemem kimseye. O yüzden kendi içimde düşünüyorum
Evet bu tarz bişeyler diyebilirim teşekkür ederimLaf arasında, evlendikten sonra da sık sık görüşürüz, gider geliriz gibi iyi niyetli görünen bir cümle at ortaya, eğer onaylarsa, ayrı bir ev düşünüyordur, hafif bozulursa, bil ki aynı ev düşüncesi var.
Ama bu masum bir cümle olduğu için kimse sana birşey diyemez, ben öyle zannetmiştim, kötü niyet yoktu der geçersin, bu şekilde öğrenebilirsin.
Kendisi bu tür konuları açar belki diye bekledim. Konuyu açmaya çalıştım bazen ama belirli bi cevap alamadım işte. En iyisi direkt sormak evetDaha sormadan kafanızda kurup duruyorsunuz. Yorumlara verdiğiniz cevapları okudukça içim sıkıldı. İletişim kurmayı denesenize? Net cevap vermezse de net bir cevap verir mısın bu konu benim için önemli diyebilirsiniz. Siz yanlış anlaşılmaktan değil düşüncelerinizin bilinmesinden korkuyorsunuz. İyi, uyumlu eşi oynamak istiyorsunuz. Ama istemediğiniz şeyi söyleyecek cesaretinizin olması lazım.
Çoğu durum muallakta ileriye dair. O da bilmiyor bence nolacağını. O yüzden konuşamıyoruz bence bu konuları yoksa çok rahatızdır. Ama anne konusu hassas olunca çekindim işte bendeİlişkide iletişim sorunu var gibi iki yıllık ilişki evlilik gündem de ama annesi ile ilgili herşey muallakta. Açık açık sor bence sen
Çekinme ve direkt sor sonuçta kötü bir şey değil buÇoğu durum muallakta ileriye dair. O da bilmiyor bence nolacağını. O yüzden konuşamıyoruz bence bu konuları yoksa çok rahatızdır. Ama anne konusu hassas olunca çekindim işte bende
Doğru aslında ben de sabırsızımdır ama bu konu fobi oldu sanki bendeBenimde icim sıkıldi acik acik sorunda hepimiz rahatlayalim. Ben bu konularda cok sabirsizimdir ve acikca pat diye sorarim, ne olcaksa bir an önce olsun diye. Ben sana bir sey sormak istiyorum uzun süredir aklimda bu diye baslarim. Evlencegim insandan neden cekineyim ki anlmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?