- 10 Ekim 2014
- 32.586
- 146.472
- 798
- Konu Sahibi Cazgirella
-
Ya zaten cocugu olmayan insana nispet olsun diye hamile mi kalinir? Kaliniyosa da degisik bi psikolojik tuhaflik.Benim anlamadigim cocugu olmayan insanlar veya tedaviyle cocuk sahibi olmaya calisan insanlar hamilelik haberi alinca neden uzuluyor? Onlara inat yapilan bir sey degil ki. Sanki ortada bir cocuk havuzu mu var da birisi oradan bir bebek alinca otekine kalmiyor? Gereksiz hassasiyetler bunlar
Kesinlikle tuhaflik. Hatta psikolojik rahatsizlik. Ben de gec evlenip gec anne olanlardanim,kimin haberini alsam sevindim,ay benim neden yok demedim. Denir mi yahu herkesin kismeti ayri,butun dunyanin kadinlari ayni anda nasil hamile kalsin? İmrenirsin hosuna gider ama uzulmek? Anlasilir gibi degilYa zaten cocugu olmayan insana nispet olsun diye hamile mi kalinir? Kaliniyosa da degisik bi psikolojik tuhaflik.
Katiliyorum size, daha ilk haftalarda konu sahibi zaten direkt soyleyecegi biri degil abisinin esi. Daha sonra soylesin
Aynısını ben yaşadım.Yanliz ben karşı taraf konumundaydim.Eltim hamileymiş ve sadece bizden gizlenmiş.Ben anne olamamayi dunyadaki en büyük eksiklik olarak görmüyorum yani boyle de yaşayabilirim.Ama inanin benden gizlenmesi kendimi o kadar eksik hissettirmisti ki size anlatamam.Bu süreçte diğer eltim hamile kaldı ve ilk bana söyledi.Hiç bi şekilde üzülüp kirilmadim.Kişiden kişiye değişir belki ama saklamak çok kötü hissettiriyor inanın.Ve hala 4. Tüp bebek denememden sonra yine de bebeğim yok.Takdiri ilahi.Rabbim ol demeyince nafile.Bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah.Hayırlı olsun şimdiden.merhaba hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var...
oğlum haftaya bir yaşına girecek ve ben geçen haftalarda hamile olduğumu öğrendim... korunurken tek ilişkiyle olduğu için o kadar imkansız geliyordu ki günlerce ağlayıp kendime kabul ettirmeye çalıştım...
sorun şu ki kardeşim ve eşi tüp bebek tedavisi görüyor ilk denemeleri olumsuz sonuçlandı.. gelinimiz gerçekten çok hassas ve anne olmaya çok hevesli.. olumsuz olduğunda günlerce ağlayıp hamile bile görmeye dayanamıyorum demişti banayarın kalbini dinlemeye gideceğim daha eşim ve benden başka bilen yok... şimdi ben onlara nasıl söyleyeceğim çok üzülüyorum, hep dua ediyorum ikisini de çok seviyorum, gelinimizi de kardeşim gibi görüyorum gizlemek asla istemiyorum ilk ona söyleyemek istiyorum ama nasıl söylemeliyim bilemiyorum
Rabbim sizede nasip etsin inşallah anneliği içten dua ediyorum size..Aynısını ben yaşadım.Yanliz ben karşı taraf konumundaydim.Eltim hamileymiş ve sadece bizden gizlenmiş.Ben anne olamamayi dunyadaki en büyük eksiklik olarak görmüyorum yani boyle de yaşayabilirim.Ama inanin benden gizlenmesi kendimi o kadar eksik hissettirmisti ki size anlatamam.Bu süreçte diğer eltim hamile kaldı ve ilk bana söyledi.Hiç bi şekilde üzülüp kirilmadim.Kişiden kişiye değişir belki ama saklamak çok kötü hissettiriyor inanın.Ve hala 4. Tüp bebek denememden sonra yine de bebeğim yok.Takdiri ilahi.Rabbim ol demeyince nafile.Bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah.Hayırlı olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?