• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil soyleyecegim?

Merhaba hanimlar, 4 yasinda gozumde olusan tumor nedeniyle bir goz ameliyati gecirdim ve sag gozum alinip yerine protez takildi. Yuzum gelistikce protezi degistirdik. Allaha cok sukur kimse kolay fark edemiyor genel olarak begenilen ve dikkat ceken bir kiz oldum buna ragmen. Bazi arkadaslarim ogrendiklerinde sasirdi. Cok dikkat eden fark edebilir ancak. Bi de fazla açılı bakamiyorum tabi.

Her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir erkek arkadasim var 1 yildir. Baba gibidir. Ve cok yakisikli, kariyer sahibi, iyi yonleri saymakla bitmez biraz bagnaz olsa da. Bizim iliskimiz ciddiye gidiyor bunu artik ona soylemem lazim sonucta bu bir eksiklik.. Fark ettigini dusunuyorum sonucta cok zaman gecirdik beraber bana -solyanim- demesinden, karsidan karsiya gecerken sagimi gozetleyip beni kollamasindan oyle gibi geliyor ama belki de bu kadarini tahmin etmiyor. Bazen ufak sakarliklarim oluyor nadir olsa da. Uzuluyorum -anlayamiyorum iste gormuyorum bazen- diyorum o da bir sey duymak istercesine -neden erleichda?- diyor. Sanki bir sey anliyor ama adini koyamiyor gibi. Bu bana cok buyuk yuk oldu. Bahsetmek istiyorum yani ama sogur mu diye korkuyorum bir yandan bir yandan nasil soyleyecegimi dusunuyorum bazen dilimin ucuna geliyor olmuyor lutfen yardim edin..
benim arkadaşım ön dişlerini yaptırmıştı ben de sevgilisinin yanında farkedip söyledim diye bana kızmıştı tabi sevgilisi de ona kızdı bana niye söylemedin diye. ben de doğrusu sevgilisinin bunu nasıl anlamadığını anlayamadım bir türlü. o yüzden sevgiliniz anlamamış olabilir. bu arada benim bahsettiği arkadaşlarım şuan evli yani problem çıksa da söylemedin diye çıkar ancak bence

Bu gizlenecek bir sey degilki cnm.ayip bir seymi.takdir ilahi.yarin ne olacagimiz belli m soyle tabi...
Fark ettinmi bilmem ama benim boyle bir rahatsizligim var de.

benim arkadaşım ön dişlerini yaptırmıştı ben de sevgilisinin yanında farkedip söyledim diye bana kızmıştı tabi sevgilisi de ona kızdı bana niye söylemedin diye. ben de doğrusu sevgilisinin bunu nasıl anlamadığını anlayamadım bir türlü. o yüzden sevgiliniz anlamamış olabilir. bu arada benim bahsettiği arkadaşlarım şuan evli yani problem çıksa da söylemedin diye çıkar ancak bence
Ayy koptumm.yaaaaa.cok hossun.....

Ayy koptumm.yaaaaa.cok hossun.....
aynen böyle oldu bi de sevgilisi şaşkın şaşkın aa sen dişini mi yaptırdın diyor. ben dişimi yaptırsam önce sevgilime söylerim o da farketmezse trip atarım sen bana nerenle bakıyosun diye :) (bu msj konu sahibinden bağımsız yazılmıştır kimse üstüne alınmasın konu sahibinin durumu az farklı)

bir sorun oldugunu farketmiştir elbet.. tabii söyleyin içiniz rahat olsun, gerçekten seviyor sizi anlattıklarınıza göre.. asla bırakmaz..

Dikkatli bakinca belli oluyor sadece diyorsunuz, e sevgilinizle gözgöze gelmissinizdir heralde, oda bisey oldugunu fark etmistir ama sizi kirmamak icin yada sizden duymak istedigi icin soramiyordur... Hem ona hem kendinize haksizlik yapiyorsunuz suan, yani ondan önemli birseyi gizliyorsunuz ciddi bi iliskiniz oldugu halde, kendinizide nekadar deger görüyorsunuzu anlamaktan mahrum birakiyorsunuz... Alin karsiniza söyleyin, yada buna zaman cok gectigi icin cesaretiniz yoksa yaziya dökün, hem ona bu gercekle hareket etme sansi verin, hemde siz dogru insani secmismisiniz anlayin...:KK14:

ben normal hayatta da insanların hep gözünün içine içine bakarım ve anlamazlar sadece dikkatim dağılıp sağa sola gözüm kayarsa, biri hareketli diğeri daha durağan olduğundan fark edilebiliyor. protez kasların üzerine geldiğinden bazen aa bak azcık hareket ediyor diyen bir arkadaşım vardı çok şaşırmıştı söylediğimde. çok dikkat istiyor. ama o muhakkak bi terslik olduğunun farkında, belli. silme imkanım olsa fotograf eklerdim buraya. yani bi özgüvensizlik yaşamıyorum. biraz gurur var sanırım. bir de görünüşten ziyade sağlık sorunu olarak düşünülüp sıkıntı edilebilir mi diye yiyorum kendimi. ama söyleyeceğim.

hepimizin başına bu tür şeyler gelebilir bi uzvumuzu kaybedebiliriz bu demek değil ki eşlerimiz bizi bırakacak bence söyleyin ve kendinize güvenin eminim size daha yakın olmak isteyecektir daha fazla el üzerinde tutacaktır
utanıp uzulecek bir durum değil söyledikten sonra bize de haber verirmisin:KK9:

çok sağolun, tabii ki haber veririm :KK19:

eksiklik mi ??

:KK51:bunu rahatça söyleyebilirsin sen istemedinya bunu
hem seven insan bunu 1 saniye düşünmez bile:KK66:

bu tarz tavsiyelere çok ihtiyacım vardı, alkış efekti yok mu sitede. gereksiz gereksiz cümlelerinize ihtiyacım yok fikir almak istediğim şey çok başkaydı ve karar verdim zaten. iyi geceler.
insanların kim olduğunu nasıl biri olduğunu saklamasını çok saçma buluyorum kimse kusursuz değil utanılacak çekinecek bir durum göremiyorum benimde bir çok eksiğim var başkalarınında vardır ben bunları ilk tanıştığım anda söylerim karşımdakinin de benden saklamasından hiç hoşlanmam bu yüzden 1 yıldır söylememiş olmana anlam veremiyorum insan konuyu sağlığa getirir laf arasında söyler ki ben kendi adıma rahatsızlığımı damdan düşer gibi söylemiş biriyim

Gozun icin sorun etmez seninle ayni durumda kuzenim var sol gozu ogretmenin attigi kalemden dolayi kor oldu goz bebeginin siyahinda beyaz bir beze var kesinlikle gormuyor ve 20 gun sonra evleniyor bu protez sana engel degil senin icin onemli bile degil alistin ama simdi kendini sevgilinin yerine koy sana verecegi tepki ilk su olursa 'bu zamana kadar neden soylemedin' iste bu soruya verecegin yanit daha onemli gerisi bos yani seni onemsemedim ciddi dusunmuyordum bilmesende olurdu gibi bir algi olusturmayacak cevap vermen lazim
Çok doğru. Sevgilisinin tepkilerinden ziyade konu sahibi arkadaşımızın bu tepkilere vereceği yanıt önemli.

Fark ediliyor tabi farkindadir gozunde problem oldugunun da protez oldugunu anlamamistir. Bu konu psikolojimi bozuyor o yuzden bugune kadar soyleyemedim ozur dilerim gec soyledigim icin durum bu bu diye anlat.

Eger ayrilirsaniz (baska sebeplerden) bir daha hayatina giren insana basta soyle, utanilacak cekinilece durum degil. Karsi taraf sormaya cekiniyodur 1 senedir aklindadir da soramiyodur

Muhtemelen farketmistir yani goz bu sevgilinin anlamamasi mumkun deil. Ama bana sana sormamasi, yada onun da konuyu yok saymasi ilginc geldi. Sonucta sorsa ne olacak ki? Senin de isini kolaylastirmis olurdu. Sn ztn kendine guvenen br bayana benziyorsun ama erkk arkadsn zayf noktn galiba. Bu konuda da kndine gvn ve soyle gtsin cnm.

zaten bu kadar zamanda fark ettiğini düşünüyoruz ya, açıkça sormadığına göre belki ince düşünüp sizi sıkıntıya sokmak veya incitmek istememiştir. sizden açıklama gelmesini bekliyor olabilir.

Yazdıklarına göre senin onu sevdiğin kadar oda seni seviyor. Vee en kısa zamanda sakin bi ortamda ona bunu açıklamalısın inanıyorum ki hiç sorun etmeyecek aksine size daha sıkı sarılacaktır. Gerçek sevgi bunu gerektirir. Hem hangi birimizin garantisi var ki şu hayatta .

Allah başka büyük keder dert vermesin, sağlıkla yaşamına devam ediyorsan ne sorun oluştursun seni seven adam için?
Kimsenin garantisi yok bu dünyada, ki senin durumun rahatsızlık sayılmaz :) Rahat ol, laf arasında söyle gitsin :)

Canım benim yakın arkadaşımın da durumu aynı. Ben bunu seneler sonra öğrendim evleneceği zaman sevgilisine nasıl anlatacağını dert ettiğinde benimle paylaştı. Kesinlikle bunu eksiklik olarak görmemesine rağmen endişeliydi. Öyle mi yapsam böyle mi derken al dedim aç telefonu söyle. Bu bir suç değil, ayıp değil, eksiklik değil. Sonuçta şu an evliler bir de kızları var. Keşke arkadaşımı tanıma şansın olsaydı. Eğer sevgilinde kıymet bilen bir insansa zaten olması gereken de budur. Hep mutlu olursun inşallah.

Back
X