Merhaba hanimlar, 4 yasinda gozumde olusan tumor nedeniyle bir goz ameliyati gecirdim ve sag gozum alinip yerine
protez takildi. Yuzum gelistikce protezi degistirdik. Allaha cok sukur kimse kolay fark edemiyor genel olarak begenilen ve dikkat ceken bir kiz oldum buna ragmen. Bazi arkadaslarim ogrendiklerinde sasirdi. Cok dikkat eden fark edebilir ancak. Bi de fazla açılı bakamiyorum tabi.
Her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir erkek arkadasim var 1 yildir. Baba gibidir. Ve cok yakisikli, kariyer sahibi, iyi yonleri saymakla bitmez biraz bagnaz olsa da. Bizim iliskimiz ciddiye gidiyor bunu artik ona soylemem lazim sonucta bu bir eksiklik.. Fark ettigini dusunuyorum sonucta cok zaman gecirdik beraber bana -solyanim- demesinden, karsidan karsiya gecerken sagimi gozetleyip beni kollamasindan oyle gibi geliyor ama belki de bu kadarini tahmin etmiyor. Bazen ufak sakarliklarim oluyor nadir olsa da. Uzuluyorum -anlayamiyorum iste gormuyorum bazen- diyorum o da bir sey duymak istercesine -neden erleichda?- diyor. Sanki bir sey anliyor ama adini koyamiyor gibi. Bu bana cok buyuk yuk oldu. Bahsetmek istiyorum yani ama sogur mu diye korkuyorum bir yandan bir yandan nasil soyleyecegimi dusunuyorum bazen dilimin ucuna geliyor olmuyor lutfen yardim edin..