• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil soyleyecegim?

Bu bir eksiklik degil arkadasim. Dert etme hic. Sevgilin seni cok seviyor belli. Karakteri saglam bir insan bu durumu gormez bile. Sen onu karsina alip bize anlattigin gibi ona anlat. Cekindim de. Sundan sundan korktum de. Eminim ki anlayisla karsilayacaktir. Allah baska dert vermesin.

Durumun icin hic uzulme ve zaten kendinle barisik bir insan oldugunu hissettiriyorsun ama bir noktada ona soylemen gerek. Seni gercekten sevip sevmedigi , sen ona soyledikten sonra yaninda olmak isterse cikar ortaya. Bana gore uc secenek var;

• Durumunu hemen kabullenebilir (seni her kosulda kayitsiz sartsiz seviyordur).
  • Durumunu zamanla kabullenebilir (seviyordur ama zamana ihtiyaci vardir).
  • Durumunu hic bir zaman kabul etmez (sevmiyordur).

O yuzden akisina birak.
:KK51:

Son düzenleme:
mutlaka söylemelisin.. şimdi söylemesen evlenince öğrenecek ve o zaman belki de onu kandırdığını düşündüğü için boşanmaya kalkacak.. o daha kötü ..zaten gerçekten seviyorsa ki şu an öyle görünüyor kabullenecektir seni olduğun gibi canım dert etme.

Fark ediliyor tabi farkindadir gozunde problem oldugunun da protez oldugunu anlamamistir. Bu konu psikolojimi bozuyor o yuzden bugune kadar soyleyemedim ozur dilerim gec soyledigim icin durum bu bu diye anlat.

Eger ayrilirsaniz (baska sebeplerden) bir daha hayatina giren insana basta soyle, utanilacak cekinilece durum degil. Karsi taraf sormaya cekiniyodur 1 senedir aklindadir da soramiyodur
ben çoktan sormuştum eğer fark etsem böyle bir şeyi. bende mi bir gariplik var? herkes soramıyordur, sormak istemiyordur falan demiş

Bir yıldır söyleyemediğiniz için içinize dert olmuş bence, önceden söyleseydiniz çok daha rahat olurdu. Şu da var, söylemedikçe zorlaşacak. Bu mevzudaki hassasiyetinizi de ekleyerek anlattığınızda sorun kalmayacak kanaatimce.

Sogurmu diye düşünürsen hic soyleyemezsin bence sen kendini iyice her türlü şeye hazirla ve acikla sogursa zaten bigun öğrenecek cok gec olmadan öğrensin sogumazsa havalara ucarsin mutluluktan. . :) :) hayırlısı bakalım ama en kisa zaman da kendini topla ve söyle. .

Merhaba hanimlar, 4 yasinda gozumde olusan tumor nedeniyle bir goz ameliyati gecirdim ve sag gozum alinip yerine protez takildi. Yuzum gelistikce protezi degistirdik. Allaha cok sukur kimse kolay fark edemiyor genel olarak begenilen ve dikkat ceken bir kiz oldum buna ragmen. Bazi arkadaslarim ogrendiklerinde sasirdi. Cok dikkat eden fark edebilir ancak. Bi de fazla açılı bakamiyorum tabi.

Her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir erkek arkadasim var 1 yildir. Baba gibidir. Ve cok yakisikli, kariyer sahibi, iyi yonleri saymakla bitmez biraz bagnaz olsa da. Bizim iliskimiz ciddiye gidiyor bunu artik ona soylemem lazim sonucta bu bir eksiklik.. Fark ettigini dusunuyorum sonucta cok zaman gecirdik beraber bana -solyanim- demesinden, karsidan karsiya gecerken sagimi gozetleyip beni kollamasindan oyle gibi geliyor ama belki de bu kadarini tahmin etmiyor. Bazen ufak sakarliklarim oluyor nadir olsa da. Uzuluyorum -anlayamiyorum iste gormuyorum bazen- diyorum o da bir sey duymak istercesine -neden erleichda?- diyor. Sanki bir sey anliyor ama adini koyamiyor gibi. Bu bana cok buyuk yuk oldu. Bahsetmek istiyorum yani ama sogur mu diye korkuyorum bir yandan bir yandan nasil soyleyecegimi dusunuyorum bazen dilimin ucuna geliyor olmuyor lutfen yardim edin..
gecmis olsun oncelikle..
ben de cok korkunc bi sirriniz var sandim basligi okuyunca :) ne var ki bunda, ayip degil kusur degil eksiklik degil, bi rahataizlik olmus gecmis.. sizle 1yildir beraberse ciddi dusunuyosa, deger veryordur diye dusunuyorum.. korkmayin.. soyleyin ve rahatlayin..

Emin olun ona konuyu actiginizda bu zamana kadar neden bekledim diyeceksiniz. Bu durum zannettiginiz gibi onemli bir konu degil. Sizi seviyor ve sevmeye de devam edecek. Cok sukur sagliginiz yerinde. E hos ta bir hatunmussunuz daha ne olsun.

Kimse bu sebepten soğumaz ki. Bence söyleyebilirsin rahatça..

Gözümdeki sıkıntıyı farketmişsindir, bu konuda hep çekincelerim olduğu için kimseyle konuşmadım ama seninle bunu konuşmam gerekir. Artık bazı şeyleri aştığımızı bana bu konuda destek olacağını düşünüyorum. Bir gözüm protez, bu senin ileride sıkıntı hissedeceğin bir şey mi, seninle bunu konuşmak istiyorum.
Diyebilirsin. Her şey olacağına varır. Seni görmüş beğenmiş aylarını koca bir yılını geçirmiş. Seni incitmemek kırmamak için de çekinmiş bunca zaman sormamış. Artık senin de açılman gerekir. Aklına kötü şeyler getirme.

kızlar konudan bahsettim, gün içinde sürekli bahsini açmaya çalıştım kendi üzerimden sorular sordum hakkımda merak ettiğin bi şey yok mu diye gözünün içine baka baka hayır dedi her şeyi biliyorum seninle ilgili falan hiç mi yok yani dedim yoo dedi, peki dedim böyle olmıcak sonra kardeşinin fıtık ameliyatından açıldı konu ordan mevzuya geleyim dedim başladım ay o ne ki ben az narkoz yemedim küçükken abartma bi şeyi kalmaz falan dedim yine kurcalamadı hani ne oldu da narkoz aldın diye, baktım olmuyor dinlendirici gözlüğümün sağ camını o fark etmeden kirlettim elini uzatıp silmeye çalıştı noldu buna ya dedi off görmüyorum ki onu ben dedim, hmm olsun aşkım dedi temizledi çıkarıp tekrar taktı dayanamadım ya dedim ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum bu durum böyle böyle anlattım rahatsızlığı hani ilerleyen zamanlarda bizim için sıkıntı çıkarsın istemedim bahsetmem gerekiyordu ama bi türlü fırsat vermedin dedim. bi kadın için çok zordur böyle şeyleri açıklamak, benim için önemsiz şeyler olduğunu bil diye örtpas ettim ama sen baya kendine dert etmişsin belli gel buraya dedi gözlerimden öptü daha fazla uzatmayalım dedi konuyu kapattı o kadar mutluyum ki size anlatamam hep sizin verdiğiniz cesaretle oldu zor değilmiş :KK5:

kızlar konudan bahsettim, gün içinde sürekli bahsini açmaya çalıştım kendi üzerimden sorular sordum hakkımda merak ettiğin bi şey yok mu diye gözünün içine baka baka hayır dedi her şeyi biliyorum seninle ilgili falan hiç mi yok yani dedim yoo dedi, peki dedim böyle olmıcak sonra kardeşinin fıtık ameliyatından açıldı konu ordan mevzuya geleyim dedim başladım ay o ne ki ben az narkoz yemedim küçükken abartma bi şeyi kalmaz falan dedim yine kurcalamadı hani ne oldu da narkoz aldın diye, baktım olmuyor dinlendirici gözlüğümün sağ camını o fark etmeden kirlettim elini uzatıp silmeye çalıştı noldu buna ya dedi off görmüyorum ki onu ben dedim, hmm olsun aşkım dedi temizledi çıkarıp tekrar taktı dayanamadım ya dedim ben seninle bir şeyler konuşmak istiyorum bu durum böyle böyle anlattım rahatsızlığı hani ilerleyen zamanlarda bizim için sıkıntı çıkarsın istemedim bahsetmem gerekiyordu ama bi türlü fırsat vermedin dedim. bi kadın için çok zordur böyle şeyleri açıklamak, benim için önemsiz şeyler olduğunu bil diye örtpas ettim ama sen baya kendine dert etmişsin belli gel buraya dedi gözlerimden öptü daha fazla uzatmayalım dedi konuyu kapattı o kadar mutluyum ki size anlatamam hep sizin verdiğiniz cesaretle oldu zor değilmiş :KK5:

Yaaaaaaa harikasiniz siz ben de cok mutlu oldum okuyunca cok duygulandim hatta:KK68: benim de fiziksel kusurlarim var surekli saklamaya çalıştığım insallah sizin sevgiliniz gibilerle karşılastirir rabbim benide, allah bozmasin insallah :KK68:

Yaaaaaaa harikasiniz siz ben de cok mutlu oldum okuyunca cok duygulandim hatta:KK68: benim de fiziksel kusurlarim var surekli saklamaya çalıştığım insallah sizin sevgiliniz gibilerle karşılastirir rabbim benide, allah bozmasin insallah :KK68:

yaa mutluluğu paylaşmak ne güzellll :KK54: inşallah Allah senin de gönlüne göre versin, iyileriyle karşılaştırsın arkadaşım :KK19:

sizi gerçekten seviyormuş demekki süper

demekki farketmiş ve senin üzüleceğini düşündüğü içinde hiç sormamış :)
Allah mutluluğunuzu tamamına erdirsin :)

Merhaba hanimlar, 4 yasinda gozumde olusan tumor nedeniyle bir goz ameliyati gecirdim ve sag gozum alinip yerine protez takildi. Yuzum gelistikce protezi degistirdik. Allaha cok sukur kimse kolay fark edemiyor genel olarak begenilen ve dikkat ceken bir kiz oldum buna ragmen. Bazi arkadaslarim ogrendiklerinde sasirdi. Cok dikkat eden fark edebilir ancak. Bi de fazla açılı bakamiyorum tabi.

Her neyse gelelim asil meseleye. Benim bir erkek arkadasim var 1 yildir. Baba gibidir. Ve cok yakisikli, kariyer sahibi, iyi yonleri saymakla bitmez biraz bagnaz olsa da. Bizim iliskimiz ciddiye gidiyor bunu artik ona soylemem lazim sonucta bu bir eksiklik.. Fark ettigini dusunuyorum sonucta cok zaman gecirdik beraber bana -solyanim- demesinden, karsidan karsiya gecerken sagimi gozetleyip beni kollamasindan oyle gibi geliyor ama belki de bu kadarini tahmin etmiyor. Bazen ufak sakarliklarim oluyor nadir olsa da. Uzuluyorum -anlayamiyorum iste gormuyorum bazen- diyorum o da bir sey duymak istercesine -neden erleichda?- diyor. Sanki bir sey anliyor ama adini koyamiyor gibi. Bu bana cok buyuk yuk oldu. Bahsetmek istiyorum yani ama sogur mu diye korkuyorum bir yandan bir yandan nasil soyleyecegimi dusunuyorum bazen dilimin ucuna geliyor olmuyor lutfen yardim edin..

Gerçekten seviyorsa problem olmaz. Bunun için ayrılacaksa, uzatmaya gerek de yok zaten.

Back
X