Doğuma Hazırlık Nasıl stok yapmalıyım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
O zaman soyle soyleyim
Kizimda 2.700 dogmustu
180 adet yenidogan kullandik
Sonrasinda 2 numara kullandik
Oglumda 2.800
150 yenidogan
Sonrasinda 2 numara kullandik
Yani en fazla 2 3 paket yenidogan al geri kalanini 2 numara al
Oglum 4 aylikken bezler indirime girmisti
10 paket almistik
Keske bir 10 paket daha alsaymisiz dedik
Buyuk kolaylik oldu

çok güzel yazmışsınız ama benim aklımı karıştıran konu şu doktor büyük ihtimalle iri bebek olacak diyor o yüzden acaba direk 2 numaramı alsam diyorum gerçekten iri bebek olursa 1 numara elimde patlamaz demi

evet bunu çevremde de uygulayanları duydum, benim ilk gebeliğim zamanla herşeyi tecrübe edicem, şuanda ne almalıyım ne yapmalıyım hazırlık olarak hiç bilmiyorum
Eşim diyo hatta bizde 1 ve 2 numara bez ziyan olmaz tabi ben en uygunu en ucuz bezi alıyorum kendim için.. Bebeğime daha kaliteli iyi cildine dokunmayacak bez bez almayı düşünüyoruz..

Eşim diyo hatta bizde 1 ve 2 numara bez ziyan olmaz tabi ben en uygunu en ucuz bezi alıyorum kendim için.. Bebeğime daha kaliteli iyi cildine dokunmayacak bez bez almayı düşünüyoruz..
bizede fikir oluyor tecrübeleriniz doktor benim bebeğime iri bebek diyor 1 numara alsam mı almasammı karar veremiyordum yukarda cevap veren arkadaş ve sizin cevabınızla 1 paket alıcam olmazsa ped olarak kullanırım

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim

Ya 200 300 ne arttırabilse üç dört ayda bir çeyrek bile olsa ummadık bir rahatsızlık ihtiyaç felan elinize yapışır. Hayat çok pahalı malesef. Eskiden 200 lirayla market alışverişi yapardık. Bir kaç hafta idare ederdik şimdi 200 e bir hafta anca yenilip içiliyor. Bir şeftali olmuş 28 TL. Meyve bile alırken sayı ile alır olduk

Stok yapmak içinde kalmaya ilgili bir durum değildir. Arkadaşımın elinde birsürü eşkal mendili kaldı kendileri kullanacak ama bez daha sıkıntılı bir olay deneyerek anlayabiliriz. En mantıklısı parayı kenara koymak

bizede fikir oluyor tecrübeleriniz doktor benim bebeğime iri bebek diyor 1 numara alsam mı almasammı karar veremiyordum yukarda cevap veren arkadaş ve sizin cevabınızla 1 paket alıcam olmazsa ped olarak kullanırım
Bi kere o bebek bezinin rahatlığını görün vallahi çok dua edersiniz.. Ben 7 senedir o hemşireye dua ediyorum.. çevremdeki çoğu arkadaşlarıma akrabalarıma önerdim hatta kendim bez götürdüm kenarlarını koparıp çok dua ettiler bana ne kadar rahatmış bu diye.. Pet ile gece yatmak çok işkenceydi benim için sürekli dizlerimi karnıma çeker yan yatardım şimdi bebek beziyle sırt üstü yüz üstü çook rahat yatıyorum.. (Gerçi 5 aylık hamileyim şimdi dediğime bakmayın gebelikten önce)

Bebek bezini 0 aylığı bir paket alsanız yeter çok çabuk kilo alıyorlar

Bana da doktor bebeğin çok küçük bir bebek olacak kıyafet bez filan alacaksan prematüre almanı tavsiye ederim demişti, sonuç tosun gibi bir bebek doğdu Maşaallah

1 numara 1 paket kullandik. 2 ve 3 numaraları da 3 aya kadar kullandık şuan 4. Aydan gidiyoruz 6.5 kilo bebeğim ve 4 no beze geçtik bezin kapasitesi 7-14 kg bence stok yapmayın ben sleepy ile basladim molfixle devam ediyorum fazla sizdirdi sleepy. İllede yapacaksanız en garantisi 4 numara uzun aylar onu kullanırsın bebeğin kilosuna ve gelişimine göre çabuk numara atlayabilirsin hatta 1 no çok küçük paket al
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6 kg gibi oluyor çok yakin boyutlari

Tam hatırlayamıyorum ama sanırım ilk çocuğumda bende 1 er paket 1 ve 2 numara kullandım 3 numaradan 2-3 paket olsa gerek çoğunluk 4 numara kullandım diye hatırlıyorum.. Ama işte 7 sene geçince aradan unuttum bunları o yüzden ne kadar alsam diye sordum.. Bende molfix kullanmıştım çok güzel ve rahattı 4 numarada da 1 yaşına kadar molfix kullandım daha sonra bimin bezine geçmiştim bezi bırakana kadar da biminkini kullandım..

Aynen 4 no stogu yap kullanacağın bez belli ise. İslak mendilide ben trendyoldan aldim 24 lu paket. Uni baby yenidogan sari paket. parfumsuzsu ekstra olarak temizleme pamugu ve su kullaniyorum her gün bir defa. Bi süre sonra bnde ya sleppy e geri donecem çünkü çok inceydi molfix biraz kalin ya da baby turco yu vs deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…