- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
- Konu Sahibi Mervegul2513
-
çok güzel yazmışsınız ama benim aklımı karıştıran konu şu doktor büyük ihtimalle iri bebek olacak diyor o yüzden acaba direk 2 numaramı alsam diyorum gerçekten iri bebek olursa 1 numara elimde patlamaz demiO zaman soyle soyleyim
Kizimda 2.700 dogmustu
180 adet yenidogan kullandik
Sonrasinda 2 numara kullandik
Oglumda 2.800
150 yenidogan
Yani en fazla 2 3 paket yenidogan al geri kalanini 2 numara al
Oglum 4 aylikken bezler indirime girmisti
10 paket almistik
Keske bir 10 paket daha alsaymisiz dedik
Buyuk kolaylik oldu
Yine de bir paket al olmadi ped niyetine kullanirsinçok güzel yazmışsınız ama benim aklımı karıştıran konu şu doktor büyük ihtimalle iri bebek olacak diyor o yüzden acaba direk 2 numaramı alsam diyorum gerçekten iri bebek olursa 1 numara elimde patlamaz demi
Eşim diyo hatta bizde 1 ve 2 numara bez ziyan olmazevet bunu çevremde de uygulayanları duydum, benim ilk gebeliğim zamanla herşeyi tecrübe edicem, şuanda ne almalıyım ne yapmalıyım hazırlık olarak hiç bilmiyorum
teşekkür ederim cevabınız içinYine de bir paket al olmadi ped niyetine kullanirsin
bizede fikir oluyor tecrübeleriniz doktor benim bebeğime iri bebek diyor 1 numara alsam mı almasammı karar veremiyordum yukarda cevap veren arkadaş ve sizin cevabınızla 1 paket alıcam olmazsa ped olarak kullanırımEşim diyo hatta bizde 1 ve 2 numara bez ziyan olmaztabi ben en uygunu en ucuz bezi alıyorum kendim için.. Bebeğime daha kaliteli iyi cildine dokunmayacak bez bez almayı düşünüyoruz..
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederimO zaman soyle soyleyim
Kizimda 2.700 dogmustu
180 adet yenidogan kullandik
Oglumda 2.800
150 yenidogan
Yani en fazla 2 3 paket yenidogan al geri kalanini 2 numara al
Oglum 4 aylikken bezler indirime girmisti
10 paket almistik
Keske bir 10 paket daha alsaymisiz dedik
Buyuk kolaylik oldu
Ya 200 300 ne arttırabilse üç dört ayda bir çeyrek bile olsa ummadık bir rahatsızlık ihtiyaç felan elinize yapışır. Hayat çok pahalı malesef. Eskiden 200 lirayla market alışverişi yapardık. Bir kaç hafta idare ederdik şimdi 200 e bir hafta anca yenilip içiliyor. Bir şeftali olmuş 28 TL. Meyve bile alırken sayı ile alır oldukAhh ahh bu zamanda nerdeee çeyrek koyma.. Kullanmadığım banka kartına aylık bez mama ıslak mendil alıyormuşcasına para koysam doğumdan sonra o ileri atar bi zaman beni.. Şimdi herşey ateş pahası.. Eskiden kızıma 25 30 tl ye bez aldığımı hatırlıyorum şimdi olmuş 70 80 tl bi paket bez..
Stok yapmak içinde kalmaya ilgili bir durum değildir. Arkadaşımın elinde birsürü eşkal mendili kaldı kendileri kullanacak ama bez daha sıkıntılı bir olay deneyerek anlayabiliriz. En mantıklısı parayı kenara koymakİlk bebeğimde hiç bişey yapamadım yaa işte artık içimde ukte kaldığından mı bunun herşeyi tam olsun istiyorum.. Burdaki bayanlar sağolsun onlar sayesinde stok yapma yerine alıcam şeylerin parasını kenara koymaya karar verdim.
Bi kere o bebek bezinin rahatlığını görün vallahi çok dua edersiniz.. Ben 7 senedir o hemşireye dua ediyorum..bizede fikir oluyor tecrübeleriniz doktor benim bebeğime iri bebek diyor 1 numara alsam mı almasammı karar veremiyordum yukarda cevap veren arkadaş ve sizin cevabınızla 1 paket alıcam olmazsa ped olarak kullanırım
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.. İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsınızMerhaba. Sağlıcakla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah. Ben olsam bez stoğu yapmak yerine parasını biriktirirdim. Yani hamile kalırsam öyle yapacağım.
Bana da doktor bebeğin çok küçük bir bebek olacak kıyafet bez filan alacaksan prematüre almanı tavsiye ederim demişti, sonuç tosun gibi bir bebek doğdu Maşaallahçok güzel yazmışsınız ama benim aklımı karıştıran konu şu doktor büyük ihtimalle iri bebek olacak diyor o yüzden acaba direk 2 numaramı alsam diyorum gerçekten iri bebek olursa 1 numara elimde patlamaz demi
Maşallah saglikla büyütünBana da doktor bebeğin çok küçük bir bebek olacak kıyafet bez filan alacaksan prematüre almanı tavsiye ederim demişti, sonuç tosun gibi bir bebek doğdu Maşaallah
Allah razı olsun bilmukabeleMaşallah saglikla büyütün
1 numara 1 paket kullandik. 2 ve 3 numaraları da 3 aya kadar kullandık şuan 4. Aydan gidiyoruz 6.5 kilo bebeğim ve 4 no beze geçtik bezin kapasitesi 7-14 kg bence stok yapmayın ben sleepy ile basladim molfixle devam ediyorum fazla sizdirdi sleepy. İllede yapacaksanız en garantisi 4 numara uzun aylar onu kullanırsın bebeğin kilosuna ve gelişimine göre çabuk numara atlayabilirsin hatta 1 no çok küçük paket alHanımlar merhaba.. Aranızda yeniyim. 7 yaşında kızım var ve şuan 2. bebeğime hamileyim. Kızımda pek bişey yapamadığım için şuan tecrübesiz hissediyorum kendimi. 5 aylık hamileyim ve şimdiden stok yapmak istiyorum. Sorum şu sizler yeni doğan bebek bezinden kaç paket kullandınız şimdiden alıp koysam kenarı kaç paket almam lazım? Birde ıslak mendili 24 lü koli halinde almayı düşünüyorum şimdi almış olsam kurur mu mendiller? Sizler ne kadar stok yaptınız? İnternetten aylık paketler uyguna geliyo öyle almayı düşündüğümüz için şuan masrafımız yokken alalım istiyoruz.. Çok soru sordum hakkınızı helal edin şimdiden çok teşekkür ederim
Tam hatırlayamıyorum ama sanırım ilk çocuğumda bende 1 er paket 1 ve 2 numara kullandım 3 numaradan 2-3 paket olsa gerek çoğunluk 4 numara kullandım diye hatırlıyorum.. Ama işte 7 sene geçince aradan unuttum bunları o yüzden ne kadar alsam diye sordum.. Bende molfix kullanmıştım çok güzel ve rahattı 4 numarada da 1 yaşına kadar molfix kullandım daha sonra bimin bezine geçmiştim bezi bırakana kadar da biminkini kullandım..1 numara 1 paket kullandik. 2 ve 3 numaraları da 3 aya kadar kullandık şuan 4. Aydan gidiyoruz 6.5 kilo bebeğim ve 4 no beze geçtik bezin kapasitesi 7-14 kg bence stok yapmayın ben sleepy ile basladim molfixle devam ediyorum fazla sizdirdi sleepy. İllede yapacaksanız en garantisi 4 numara uzun aylar onu kullanırsın bebeğin kilosuna ve gelişimine göre çabuk numara atlayabilirsin hatta 1 no çok küçük paket al
1 numara 2-5 kg
2 numara 3-6 kg gibi oluyor çok yakin boyutlari
Aynen 4 no stogu yap kullanacağın bez belli ise. İslak mendilide ben trendyoldan aldim 24 lu paket. Uni baby yenidogan sari paket. parfumsuzsu ekstra olarak temizleme pamugu ve su kullaniyorum her gün bir defa. Bi süre sonra bnde ya sleppy e geri donecem çünkü çok inceydi molfix biraz kalin ya da baby turco yu vs deniycemTam hatırlayamıyorum ama sanırım ilk çocuğumda bende 1 er paket 1 ve 2 numara kullandım 3 numaradan 2-3 paket olsa gerek çoğunluk 4 numara kullandım diye hatırlıyorum.. Ama işte 7 sene geçince aradan unuttum bunları o yüzden ne kadar alsam diye sordum.. Bende molfix kullanmıştım çok güzel ve rahattı 4 numarada da 1 yaşına kadar molfix kullandım daha sonra bimin bezine geçmiştim bezi bırakana kadar da biminkini kullandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?