Ben yenidoğan uni baby ıslak mendillerini kullanmıştım ve hiç problem yaşamadım. Özellikle yaz ayları sıcak dolayısıyla belki pişik ihtimali olabilir (ciltten cilde değişir sonuçta) o dönemlerde popoyu yıkayıp kurutup kremleyebilir ıslak mendil kullanımını bırakabilirsiniz. Diğer zamanlar sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. O sebeple bol bol (son kullanma tarihlerine dikkat ederek) yıllık koli koli stoklayabilirsiniz. Bebek bezi konusunda da en bilinen markadan vazgeçmem. Yine yeni doğan serisiyle başlayıp (1-2 haftayı geçmez) sonra diğer numaralara doğru bebek bezi alabilirsiniz. Bebeklerin büyüme hızını düşünürsek ilk 6 ay 3 numaraya kadar çıkıyor çocuklar (kilo ve cinsiyet bez numarasını etkiler). Ben en çok 3 ve 5 numarayı kullanmıştım. Belki onlardan biraz daha fazla alabilirsiniz naçizane fikrim. Yine biberon özellile cam ve avent markasını öneririm. Birkaç farklı boyunu alabilirsiniz. Kendinize bitkisel (doktor tavsiyesini de alarak) bitki çayı kış için alıp koyabilirsiniz. Yine farklı boy bebek çorapları, penye eldiven, önlük ve bere, yelek kenara koyulabilir. Kendinizi de kaliteli gıdalarla besleneyi unutmayın lütfen. Allah analı babalı büyütsün, küçük ablayı da tebrik ediyorum.