Doğuma Hazırlık Nasıl stok yapmalıyım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Biz de baby turco almayı düşünüyoruz hem aylık paketi internet sitesinde çok uyguna geliyo.. Hemde araştırdım kullanan herkes memnun kalmış bezi baya övüyolar..

Ben yenidoğan uni baby ıslak mendillerini kullanmıştım ve hiç problem yaşamadım. Özellikle yaz ayları sıcak dolayısıyla belki pişik ihtimali olabilir (ciltten cilde değişir sonuçta) o dönemlerde popoyu yıkayıp kurutup kremleyebilir ıslak mendil kullanımını bırakabilirsiniz. Diğer zamanlar sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. O sebeple bol bol (son kullanma tarihlerine dikkat ederek) yıllık koli koli stoklayabilirsiniz. Bebek bezi konusunda da en bilinen markadan vazgeçmem. Yine yeni doğan serisiyle başlayıp (1-2 haftayı geçmez) sonra diğer numaralara doğru bebek bezi alabilirsiniz. Bebeklerin büyüme hızını düşünürsek ilk 6 ay 3 numaraya kadar çıkıyor çocuklar (kilo ve cinsiyet bez numarasını etkiler). Ben en çok 3 ve 5 numarayı kullanmıştım. Belki onlardan biraz daha fazla alabilirsiniz naçizane fikrim. Yine biberon özellile cam ve avent markasını öneririm. Birkaç farklı boyunu alabilirsiniz. Kendinize bitkisel (doktor tavsiyesini de alarak) bitki çayı kış için alıp koyabilirsiniz. Yine farklı boy bebek çorapları, penye eldiven, önlük ve bere, yelek kenara koyulabilir. Kendinizi de kaliteli gıdalarla besleneyi unutmayın lütfen. Allah analı babalı büyütsün, küçük ablayı da tebrik ediyorum.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.. Kışın doğucağı için sık sık popo yıkayamam herhalde hasta olur bide küçük ya yaza doğru biraz daha büyür o zamana hep yıkarım poposunu.. Baby turcoyu araştırdım ıslak mendilini de bezini de çok övmüşler.. Hani internet sitelerinde kullanıcı yorumları oluyor yaa hepsini teek teek okudum yüzde 99 u neredeyse çok memnunmuş içeriğini falan yazmışlar.. Şimdi bezinden 1 paket 1 numara 2 paket 2 numara alsam belki alerji yapar yaramaz bizimkine diye az alsam ıslak mendilini koli koli alsam diyorum.. Sonuçta evde bizde kullanıyoruz ziyan olucak bişi de değil.. Şimdi pazara falan gittiğimde gördüğüm bebek şeylerinde alıyorum cinsiyeti bu cuma öğrenicez çok bişi alamadım ama öğrenim demeniz gibi patikti zıbındı penye çorap falan küçükten büyüğe doğru alıp koyucam kenara..

Tavsiyem ıslak mendil ve bebek be stogu yapmayın. İkiside her bebekte farklı olabiliyor pişik yapma durumu olursa elinizde kalır stogunuz.

Bencede çok stok yapmayın derim bezleri. Son ay halledersiniz.
Şimdiden alıp kenara koyacağınız şeyler mesela pişik kremleri, küvet seti, burun aspiratoru. Ateş ölçer . Bebek bakım seti, +çantası. Kulak çubukları. Bakım kremleri. Pudralar. Vs. Gibi gibi Bunları alıp koyabilirsiniz bez parasına :)

Teşekkür ederim fikir öneriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…