- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sadece dürüstçe işini yap elbet üstün vardır farkeder ezilcende çıkacanda napalımBen daha iş hayatına atılalı sekiz ay falan oldu ve işim ekipçe çalışmayı gerektiren bir iş. Benim size sorum şu insanlara nasıl tahammül etmeyi başarıyorsunuz? Mesela canınızı sıkan birini bir olayı nasıl görmezden gelip kendinizi motive edebiliyorsunuz? Son zamanlarda artık canımı sıkan bir iş arkadaşım var çünkü ve beni böyle üzmesi canımı sıkması artık sinirimi bozuyor. Nasıl görmezden gelip kafaya takmamayı başarabilirim? Ben olabildiğince uzak durmaya ve muhattap olmamaya çalışıyorum ama sanki sürekli açığımı arıyor ya da her şeyi benden daha iyi yapıp gözüme sokmaya çalışıyor umrumda bile değil oysa. Hırslı biri hiç olmadım ki işimiz de hırslı olmayı gerektiren terfi alınacak bir iş değil. Tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
Takmıyosunuz.. Ama bu zamanla oluyor.Ben daha iş hayatına atılalı sekiz ay falan oldu ve işim ekipçe çalışmayı gerektiren bir iş. Benim size sorum şu insanlara nasıl tahammül etmeyi başarıyorsunuz? Mesela canınızı sıkan birini bir olayı nasıl görmezden gelip kendinizi motive edebiliyorsunuz? Son zamanlarda artık canımı sıkan bir iş arkadaşım var çünkü ve beni böyle üzmesi canımı sıkması artık sinirimi bozuyor. Nasıl görmezden gelip kafaya takmamayı başarabilirim? Ben olabildiğince uzak durmaya ve muhattap olmamaya çalışıyorum ama sanki sürekli açığımı arıyor ya da her şeyi benden daha iyi yapıp gözüme sokmaya çalışıyor umrumda bile değil oysa. Hırslı biri hiç olmadım ki işimiz de hırslı olmayı gerektiren terfi alınacak bir iş değil. Tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
Birkaç ay öncesine kadar bende öyle birşey yaşadım. İlk başta tahammül ediyordum sabrediyordum. Ama sonra patladım, kavga ettim. Patron artık beni onunla çalıştırmıyor, kafam rahatladıBen daha iş hayatına atılalı sekiz ay falan oldu ve işim ekipçe çalışmayı gerektiren bir iş. Benim size sorum şu insanlara nasıl tahammül etmeyi başarıyorsunuz? Mesela canınızı sıkan birini bir olayı nasıl görmezden gelip kendinizi motive edebiliyorsunuz? Son zamanlarda artık canımı sıkan bir iş arkadaşım var çünkü ve beni böyle üzmesi canımı sıkması artık sinirimi bozuyor. Nasıl görmezden gelip kafaya takmamayı başarabilirim? Ben olabildiğince uzak durmaya ve muhattap olmamaya çalışıyorum ama sanki sürekli açığımı arıyor ya da her şeyi benden daha iyi yapıp gözüme sokmaya çalışıyor umrumda bile değil oysa. Hırslı biri hiç olmadım ki işimiz de hırslı olmayı gerektiren terfi alınacak bir iş değil. Tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
Görmezden gelmeyi başaramıyosan sende onun canını sık.Ben daha iş hayatına atılalı sekiz ay falan oldu ve işim ekipçe çalışmayı gerektiren bir iş. Benim size sorum şu insanlara nasıl tahammül etmeyi başarıyorsunuz? Mesela canınızı sıkan birini bir olayı nasıl görmezden gelip kendinizi motive edebiliyorsunuz? Son zamanlarda artık canımı sıkan bir iş arkadaşım var çünkü ve beni böyle üzmesi canımı sıkması artık sinirimi bozuyor. Nasıl görmezden gelip kafaya takmamayı başarabilirim? Ben olabildiğince uzak durmaya ve muhattap olmamaya çalışıyorum ama sanki sürekli açığımı arıyor ya da her şeyi benden daha iyi yapıp gözüme sokmaya çalışıyor umrumda bile değil oysa. Hırslı biri hiç olmadım ki işimiz de hırslı olmayı gerektiren terfi alınacak bir iş değil. Tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
Yüksek ihtimal başkalarını ezmeye çalışan insanların hayatında bir alt metin oluyor.
Onu da başkası eziyor olabilir, kendi hayatında mutsuz ve tahammülsüz olabilir, kendine özgüveni yoktur ama varmış gibi davranıyor olabilir. Bana davranış şeklinin benimle ilgili değil onun karakteriyle ilgili olduğunu düşünürüm.
İşi sadece iş içinde düşünün. İş hayatımızı idame ettirebilmek için var. Oradaki olayların ve insanların hayatınıza sızmasına izin vermeyin. Ben işimi yapıyorum, sadece işime bakıyorum, hepinizle sadece iş için bir arada bulunuyoruz, sonra çıkıp hayataıma devam edeceğim yani sizi önemsemiyorum mesajı vermeniz lazım.
Bu da kendinize güvenerek olur. Biraz uzun oldu
Uğraşmak istemiyorum aslında ama son zamanlarda istemeden de olsa yapıyorum sanırım. Başkalarının övülmesine tahammülü yok hep o övülsün istiyor bende genelde onun yanında başkalarını övüyorum.Görmezden gelmeyi başaramıyosan sende onun canını sık.
Çıkar hayatından gitsin o zaman hayat enerjini sömüren insanlara tahammül etmek için çok kısaUğraşmak istemiyorum aslında ama son zamanlarda istemeden de olsa yapıyorum sanırım. Başkalarının övülmesine tahammülü yok hep o övülsün istiyor bende genelde onun yanında başkalarını övüyorum.
İş hayatının yanında eşantiyon olarak veriyorlar o tipleri, eski gazete/dergi yanı promosyonları gibi.Ben daha iş hayatına atılalı sekiz ay falan oldu ve işim ekipçe çalışmayı gerektiren bir iş. Benim size sorum şu insanlara nasıl tahammül etmeyi başarıyorsunuz? Mesela canınızı sıkan birini bir olayı nasıl görmezden gelip kendinizi motive edebiliyorsunuz? Son zamanlarda artık canımı sıkan bir iş arkadaşım var çünkü ve beni böyle üzmesi canımı sıkması artık sinirimi bozuyor. Nasıl görmezden gelip kafaya takmamayı başarabilirim? Ben olabildiğince uzak durmaya ve muhattap olmamaya çalışıyorum ama sanki sürekli açığımı arıyor ya da her şeyi benden daha iyi yapıp gözüme sokmaya çalışıyor umrumda bile değil oysa. Hırslı biri hiç olmadım ki işimiz de hırslı olmayı gerektiren terfi alınacak bir iş değil. Tecrübeli arkadaşlarımdan yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?