Nasıl tanışabilirim?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Bir ara bir sorunum oldu ve bir avukat beyfendi yardımcı oldu bana. Bir tanıdığın tanıdığı imiş kendisi. Gençten ve çok hoş bir beyfendi idi konuşması oturması kalkması bakışı vs çok beğendim açıkçası. Kendisini tanımak istiyorum ama nasıl bir adım aticam? Bir şeyi bahane edip mesaj attım ama soruma cevap verip orada kaldı konusma. Tiki mi bilmiyorum ama ben işimi hallene kadar bıyığı vs ile oynaması bile çok tatlıydi.

Raporu atacaktı önümüzdeki hafta merhaba x bey dosya elinize ulasti mi her ihtimale karşı raporu alabilir miyim desem. Yoksa direk dan diye Facebook dan mi eklesem :KK70:
Raporla başla tesadüfi birşeymiş gibi
'dan diye girersen meseleye büyük ihtimal uzak duracaktır

Önce sadece işin varmış gibi mesaj at. Belli etme ağırdan al yani. Zaten ilgisi varsa konuşma ilerler diye düşünüyorum.

Gençten ve beyefendi dediğine göre orta yaşın üzerinde biri izlenimi oluştu. Senden küçük birine hiç bulaşma. Kadınlar öğretmenlerine, hastalandıklarında kendilerine yardımcı olan doktora ve onun gibi yardımcı olan avukata da bişeyler hissedebilirler.

Gençten ve beyefendi dediğine göre orta yaşın üzerinde biri izlenimi oluştu. Senden küçük birine hiç bulaşma. Kadınlar öğretmenlerine, hastalandıklarında kendilerine yardımcı olan doktora ve onun gibi yardımcı olan avukata da bişeyler hissedebilirler.
Aksine benden 4-5 yaş büyük sanırım.

İşin ucunda size yardim etmis ve olasi durumlarda yardimci olabilecek guvenilir bir avukattan mahrum kalmakta var. Iyi dusunup karar verin derim ben. Acele etmeyin, ilgisi olsa belli ederdi sanki. Biraz zamana birakin..
Direk dan diye bir şeyler hissettiğimi söylemem elbet sadece sosyal medyadan eklesem mi diye düşünüyorum

Back
X