Nasil Tanistiniz?

Benim hikayemde şöyle gelişti.Lise son sınıftaydım.Arkadaşımla evde oturuyoruz onun canı salep istedi evde de yokmuş.Biz bi kafeye gittik salep içmeye.Cafede benim en yakın arkadaşım sevgilisiyle ve tanımadığım bi erkekle üç kişi olarak oturuyorlardı.ben arkadaşıma ve sevgillisine selam verdim,biz arkadaşımla başka bir masaya geçip oturduk saleplerimizi içip kalktık.Sonraki günlerde yakın arkadışım dediğim arkadaşımın doğum günüydü.Sevgilisi yanında yine o tanımadığım (şimdiki eşim) çocuğu getirmiş.Meğer benimki bana taaa ilk günden aşık olmuş benim haberim yokmuş.Aynı günün akşamında bi şekilde cep numaramı ele geçirmiş ve aşkını ilan etmişti.Ama ben kabul etmedim.4 ay boyunca hergün yalvararak aradı sonunda teklifine yenik düştüm ve kabul ettim.5 yıl görüştükten sonra 2006 da nişanlandık 3,5 ay nişanlı kalıp,2006 kasımda evlendik.Şimdi 2 yıllık evliyim ve mutluyum.Allah herkeze mutlu,huzurlu bir evlilik nasip etsin inşaallah.

çok güzel Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah

okulu bıtırıp ıstanbula gelınce annemle alısverısten gelırken yolda gormustuk
annemı daha evvelden tanıdıgı ıcın konusmuslardı
bende bakıslarından rahatsız olmus ıkıncı karsılasmamızda sakın konusma dıyerek annemı cekıstırmıstım

sonra kader bu ya benım calısmaya basladıgım buyuk bır alısverıs magazasının muduru cıktı
odama alınmaması konusunda talımat verdım
gorsem bıle slm vermezdım kı personelın onu cok sevdıklerını farkettım
bırkac methını duyduktan sonra katı tavrım bıraz yumusadı
ıs yemegınde konusmaya basladık ama sadece ısten
derken artık odama gelmeye ve geldıgınde de uzun uzun kalıp sohbet etmeye basladık
ıs yemeklerı harıcınde benı yemege davet ettı sureklı ama belkı 20.davetınde kabul ettım
ben her ne kadar duygularını anlasamda o bana acılamadı bır turlu korkusundan cunku zorla getırebıldıgı bu arkadas ortamını kaybetmekten korkmus beyımız
ıyı arkadas olduk yemekler, sınemalar, gezıler derken sadece arkadas arkadas gezıyorduk
ben yurt dısına gıttım tekrar
turkıyeye geldıgımde hemen gorustuk
evlenme teklıf ettı, o gun kabul ettım (dunden razıymısım meger)
bır yıl sonra da evlendık

slm canım
benim erkek arkadaşım ilk okuldan beri arkadaşımdı hiç o gözle bakmamıştım ama 2 ay önce çıkmaya başladık:asigim:en yakın arkadaşımın ev arkadaşı onlara gitmiştim birden ondan hoşlandım:asigim: o da benden tabi :icecream:
ve aynı ilçedeniz:sm_cool:
aynı yerdeniz diye seviniyorum çünkü benim annem yabancı bi yerden biriyle evlenmemi istemiyor
yakışıklılığına ya da kariyerine bakma sana değer veriyosa ve aynı memlekettenseniz tamam diyorkafamçokkarıştı
benimde zaten ne şansım varsa bi çok sevgilim oldu hepside memleketlim oldu:icecream: üniversiteye gittim orda bile memleketlimi buldum o ilişkim bitti şehir değiştirdim yine memleketten biri ile çıkmaya başladım o da bitti yine şehir değiştirdim yine memleketlimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşadığım yerde 10.000 nüfuslu bi yer öyle büyükte değilkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım ben de eşimle lise yıllarında tanıştık, derken üniversitede de beraberdik ve sonunda evlendik, yani 7,5 yıl çıktık 3,5 aydır evliyiz...
eşim rizeli ben tekirdağlıyım ama ikimizde İstanbul doğma büyümeliyiz, babam başlarda karadenzi olmasın dedi bizim taraflı olsun ki aynı dili konuşalım dedi adetlerimiz gelenek göreneklerimiz açısından ama onlarda 7,5 senedir bu ilişkiye şahit olduklarından bir zorluk çıkmadı...

bizde nişanlımla ortaokulda aynı sınıftaydık ama bir türlü anlaşamazdık hatta sınıfta birbirimizi yerdik Çok üzgünüm çoook derken lise başladı ve biz 3 yıl hiç karşılaşmadık lise sondaydım ve staj yapıyordum staj yaptığım kreşte yeğeni varmış onu almaya geldiğinde karşılaştık ee haliyle aradan yıllar geçti ben büyüdüm serpildim sırnaşık şey beni görünce şok oldu telefonumu istedi arkadaş bahanesiyle bende verdim niye verdiysem süründürseymişim keşke derken o gün bugündür telefonlarım susmuyor:roflol::roflol::roflol: çıkalı 5 yıl oldu 2 yıldırda nişanlıyız 5 ay sonra da düğünümüz var Allah nasip ederse :asigim::asigim:

bizde eşimle 1996 yılında kuşadasında tatil yaparken tanıştık...
daha o zamanlar ikimizde 18 yaşındaydık...
yaz aşkı diye başladı,aslında uzuyacağını ve sonunda evlilikle noktalanıcağını o zaman deseler hayattta inanmazdım...
ikimizde ankarada yaşıyorduk tesadüfen kuşadasında tanıştık...
telefonlarımızı aldık ve malum ankarada telefonlaşmalar,buluşmalar derken 6 yıl flörtten sonra 25 yaşımızda evlendik...
asker yolu bekledim bu aradada tabiii.
ALLAH AYIRMASIN TÜM SEVENLERİ İNŞ....

benimki biraz garip lisedeyken staj yapıyordum postaneye gittim kız arkadaşlarımla. biri ordan bize laf attı tabi ortalık karıştı. eve gitmek için otobüse bindim okuldan ahmet die bir arkadaş yanımıza geldi. muhabbet ederken yanında bizim kavga ettiğimiz kişi vardı. özür diledi yanlış anlaşılma dedi. ben sürekli sizi otobüste görüyorum aynı yerde oturuyoruz. yanımda bir arkadaş size laf atacaktı bende bizim otobüsün kızları deyince sesim biraz fazla çıktı sizde laf attım sandınız dedi. neyse muhabbet başladı. bütün arkadaşlar indi otobüsten biz kaldık. yanlış anlaşılma olmasın die ben bir durak önce indim. oda tabii.
sonra ben yine yanlış anlaşılmasın die yolumu değiştirdim. ama yine ilerde yol kesişti yine karşılaştık. sonra bana adn neydi dedi söyledim. senin dedim oda söyledi.

ve bundan aylar önce bu kişiyle dalga geçiyodum otobüste uyuya kalıyo uzun burunlu falan die mirmirmirmir kızlarla hep dalga geçiyoduk..
sonra tabi karşılaşmalar devam etti. 6 ay kadar aralıklarla karşılaştık. sonra hep benim bindiğim otobüse binmeye başladı

hehehehe devamını anlatayımmı sıkılmışsınızdır belki neyse şimdi reklamlar

bizi nişanlımla işyerimden bir arkadaşım tanıştırdı..."arkadaşlar vasıtasıyla" ifadesine hep gülerdim başıma geldi yani:roflol: nisan27 de başladık, ekimde sözlendik, ocakta nişanlandık
inşallah bu yaz evleniyoruuuuuuzzzzz

Bizde aşkımla aynı işyerinde çalışıyoruz yaklaşık 5 yıldır. Bizde ilk zamanlar birbirimizle çok didiştik , kavga ettik. Hatta patronum esra bu didişmeler pek hayra alamet değil çocuğa umut verme istersen dedi. Sonra canım aşkım patronuma anlatmış sanırım benden hoşlandığını falan bende biraz gırgıra vurdum işi. Yok daha neler biz onunla çıkmaya başlarsak 1 ayda ikimizden biri katil olur dedim. Ama büyük konuşmuşum demek.Sonra bir sevgililer gününde kırmızı gül geldi üzerindeki notta ''Bir sevgililer gününü daha sensiz geçirmeye tahammülüm yok diye'' :asigim: O akşam güzel bir yemek ve sorasında Allah nazarlardan saklasın 4 yıldır birlikteyiz ,14 aydır nişanlıyız ve 2 ay 6 gün sonrada evleniyoruz. :asigim::asigim:

biz dersanede tanıstık sonra unıversıtede bı baktık aynı yere dusmusz cıkmaya basladık 8 yıldır yuvarlanıp gidiyoruz

biz de okulda festival vardi orda tanismistik. acikcasi biraz internetten de taniyordum ama oyle uzaktan yani. sonra zaman icersinde iyi bir arkadasligimiz oldu cok samimi cok icten birisiydi. iste biz tanistiktan yaklasik 10 ay sonra felan teklif etti acikcasi ben beklemiyordum olmaz molmaz dedim.. sonra gel zaman git zaman bir kaz sefer daha konustuk ikna etti beni.. bu hafta ikinci yilimiz dolcak.. hayirlisi diyelim..

6 yasında ılk okulda tansıtık :) ılk okul orta okul lıse hep aynı sınıftaydık. ama hıc oyle bırsey yoktu aramzda ayrıca aynı mahallede otruyoruz. ıkımzde unıversıteye basladık bu seferde yan yana sınıflardaydık.sonra msnde sohbet ederken ne olduysa bı kac ay ıcınde ben ona o bana asık olduk

bizde orta okulda aynı okuldaydık.lisede kanka olduk.hatta kan kardeşi bile olduk.ama meğer içten beni severmiş.okulun bitmesine yakın çıkmaya başladık.bu yaz 7 yıl olcak.2.5 yıldır da nişanlıyız.hala evlenemedik.inşallah bu yaz evlencez.benim lisede kız ayarlamışlığım bile var ona.okadar yakındıkki biz çıkmaya başladığımızda kimse inanmadı.eski kız arkadaşları arayıp bana soruyolardı ciddimi diye.sürekli birlikteyiz şimdi.bizi tek görenler şaşıyor nasıl yalnız çıkabildin diye.allah bozmasın.

bizde okulda tanıştık.okulun ilk günüydü daha.kapıdan içeri girer girmez ilk onu gördüm.okadar insan vardı ama sanki sadece o vardı sınıfın içinde.ona sorunca oda aynısını anlatır zaten.tabi ben yüz vermedim ilk günler buna hiç.15gün sonra falan çay içme bahanesiyle geldi oturdu yanıma masama.oturuş o oturuş 4yıldırda yanımda sevgilim....

Isyerinde tanistik, once nefret ediyordum ondan, surekli didisir dururduk, kendisini çok havali buluyordum ve nasil olduysa asik olduk
ve 1 sene flort ettik, bir sene nisanli kaldik, ve 4 aydir evliyiz

yıl 2004
staj yaptığım yerde çalışmaya başladım
bana herşeyi öğreten mimar ben vardım artık diye izine çıktı (yıllardır çıkamıyordu tek olduğu için)
o gidince neyapcam ne edicem diye dertlenmiştim
bigün densizin biri aradı beni sinirlendirdi oda çalıştığımız bi firmada çalışan biri firma başka şehirdeydi
daha sonra çok kez telefonda görüştük iş için
sonra bu densiz arkadaş istanbula bizim ofise geldi tanıştırdılar bak hani hep konuşuyordunuz fln diye
gıcıığım ya ona umursamadım pek
tanıştıktan sonra iş için hep beni aramaya başladı bilmediğimi söylesemde yine hep beni aradı
arayınca ulaşamıyorum iş kalıyor bahanesi ile cep telimi aldı
böyle böyle 1 yıl geçti ve sonunda bana acıldı :lepi:
bisüre birliktelik yaşadık ve ayrıldık
tabi yine iş görüşmelerimiz devam ediyordu sürekli görüşüp ayrı olmak çok acıydı
yaklaşık 6ay geçti bu şekilde günlerden bigün benle barışmak istediğini söyledi bende dünden razı -tatlicadiarzu- barıştık
2006 dan beri aralıksız devam ediyor ilişkimiz
tabi annem ayrılıp barıştık diye istemedi
tekrardan aynı şekilde ayrılabilirsiniz fln dedi birde farklı şehirde olması büyük bi faktördü
ama ısrarlarıma dayanamayıp babama acıldı
2006 ekim gibi aileler tanıştı (aileside bu şehirde sadece o başka yerdeydi)
2007 martta nişanlandık
2007 kasımda askere gitti (şansımıza usta birliği istanbul)
2009 ocakta askerlik bitti
2009 haziranda kısmetse evlencez
:asigim:

biz kocişimleaynı mahallede oturuyormuşuz birbirimizden haberimiz olmamış uzun yıllar.
ben hayal mayal evlerinin penceresinden bakarkenki tek bir kareyi hatırlamıştım ilk
gördüğümde halen yüzüne baktığımda aklıma o kare gelir canım benim.sanırım ozaman
5.sınıfa geçmiştim.orta okula başladım ve ortaokulda son sınıfta tanıştık kocişimle.
çocukluk işde görür görmez aşık olmuş bana ey gidi eski günler keşke geri gelseler.
uzun uğraşlarından sonra arkadaşlık teklifşnş kabul ettim.aslında çok uzun hikayemiz ama
sizi sıkmak istemem.ortasonda ayrıldık çok üzülmüştüm ama acısı çok kolay geçmedi.
o günden sonra evleneceğimize hep inandım.derken liseyebaşladım ama o başlamadı
1 yıl ara verdi.bir dahaki seneye tesadüfen aynı okulda liseye başladı utanarak sölüyorum
bende sınıfta kalmıştım ama iyikide kalmışım.arada çok olaylar oldu 2 sene sürekli ayrılıp
barıştık ama en son barışmamızda okadar kararlıydımki birdaha ayrılırsak birdaha
dönüş yok diye yemin ettim yüzüne karşı.sonra okul bitti 1 yıl sonra sözlendik yıl 2003 dü
2005 de nişanlandık askere gitti geldi 2008 haziran ayının 15.günü evlendik kocişimle.
şimdi dışarı çıkdı evimize gelmesini bekliyorum o yokken eski anılarım tazelendi
kızlar ben biraz ağlayayım çok duygulandım iyi geceler allah hepinizi mutlu etsin AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…