nasıl mı tanıştık :))))))
bizimki baya ilginç..en baştan başlayayım...
aslında biz eşimle aynı mahallede oturuyomuşuz ve aynı ilk okula gitmişiz
ama birbirimizden haberimiz yokmuş ,yanlız annem ve eşimin ablası o zamanlar tanışıyolarmış
gel zaman git zaman derken biz başka semte taşınmışız
ve aradan 10 yıl geçmiş....
kader kısmet yaa alın yazısı ya hep merak etmişimdir kimle evlenicem acaba diye,
kimle görüşürsen görüş kimi seversen sev alın yazında kim varsa onunla evlenirsin bu önceden kederine yazılmıştır buna inanırım
neyse
ve bundan 3.5 yıl önce o 10 yılın ardından eşimin annesi benim annemin iş yerine gelmiş
ve annem bi an anımsamışş aaa sizin xxxxx adında kızınız varmı diye sormuş(yani eşimin ablasını sormuş)
oda evet aaa sen xxxxx misin derken tanımışlar birbirlerini
o gün teleştan numara felan verememişler birbirine
Allah buluşturacak ya yine eşimin annesi ve annem dişçide karşılaşmışlar ( dişçi :))) aynı dişçiye gidiyomuşuz meğer :))))
dişçide eşimin annesi annemi oturmaya davet etmiş "yolun düştüğünde uğra mutlaka bana" demiş
bizde tesadüf ya bi gün ordan geçiyoduk annem "gel hadi şurda bi arkadaşım var on yıl önce tanışıklığımız vardı gel 5 dkk uğrayalım dedi"
bende e hadi madem uğrayalım dedim.
ve evine çıktık ..eee eşimin annesi boş durur mu hiç bana göz koymuş bilee...(benim bişicikten haberim yok masumun hakim bey :)))))şaka bi yana
bu oturmadan 1 hafta sonra bizi boğazda gemi turuna davet ettiler (meğerse kaynanam hayaller kurmaya başlamış bile )
bizde davete icabet ettik ve eşimi ilk ogün gördüm...
biz apartmanın önünde onların inmesini bekliyoduk ve ilk eşim cıktı kapıdan ve o anda tutuldum yürüyüşüne bakışlarına gülüşüne ay bu kimin yawrusu dedim içimden heheeee :)))) meğerse eşim olacak adammış :)))))))))
neyse tura gemi turuna başladığımızda
eşimin annesi anneme "kzını cok beğendim bakarsın oğlumu damat edersin" demiş .annemde ben karışamam kızımın gönlü bilir ama ben daha erken buluyorum yaşını demiş
tabi bana bişi demiyolar kendilimden bişiler hissedicemmi diye bakıyolarmış .
sonra bizi yemeğe götürdüler
yani cok güzel bi tanışma oldu ..hem severek hem görücü usulü oldu
annem hiç kıyamazdı bana seni 25 yaşına kadar vermicem derdi ama nasip işte 19 yaşımda evlendim 21 yaşımda anne oldum
hiç bir zaman pişman olmadım Rabbim hiç kimseyi pişman ettirmesin
eşimle görülşmeye başladıktan sonra ona iyce bağlandım
çok şükür 3 seneyi atlattık
Rabbim hepimizin yuvasını sevgiyle doldursun
kızlar aynı konu daha önce açıldımı bilmiyorum baktım o kadar göremedim...
biraz meraklı oluyorum ama nişanlınızla,eşinizle falan nasıl tanıştınız?
birde kendi memleketinizden olmayan birine ailelerinizin bakış açılarını merak ediyorum?...
aslında hayatımda tam olarak biri olduğunu söyleyemem ama ciddi bişiler olma ihtimali olan bir adayım var ve o ankaralı... bense farklı bi şehirden olunca sorunlar çıkarmı bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?