Nasil Tanistiniz?

Biz eşimle inmternette tanıstık
birbirine uzak memleketlerdeniz..ve ayrı şehirlerde okuduk kimseye söyleyemiyoruz hep soruyorlar birbirinizi nasıl buldunuz diye..

eşimle üniversitede aynı sınıftaydık ama başka bi arkadaşımız halk otobüsünde tanıştırdı bizi..

sanırım benim hikayem en ilginci ve en kader dedikleri bu olsa gerek dedirtecek cinsten ama anlatırsam biliyorum ki hikayem sorgulancak ve yerilcek o yüzden en iyisi anlatmamak

merak ettik yoksa yaprak dökümündeki nejla gibi mi? :)):1shok:

Son düzenleme:
arkadas aracılıgıylaa tanıstıkk bızdee 3 sene olduu ıyıkı tanımısım askımıı yerım ben onuuuu sıpam benımmŞenizŞeniz

eşimle aynı iş yerinde çalışırken tanıştım o beni görür görmez göz koymuş ben 2sene koşturdum 2seneye yakında flört ettik şuan 3 aqylık evliyiz:)

yengem yeni doğum yapmıştı onda kalıyordum yardımcı olmak amacıyla.neysee sürekkli onla ilgilendiğim için bir gün süslendim püslendim gittim alışveriş yapmaya bir mağazaya girdim neyse hoşgeldinz falan dedilerr mağaza müdürü sonra ordan ahmet bey hanımefendiye yardımcı olurmusunz dediler bi baktım çok yakışıklı birisi geliyo(eşim)neyse ben ilk görüşte aşık oldum heycanladımklava:asigim: falan filan ne alıcağımı dahi unutuum sonra kapri bakayım dedim falan fistan derken konuşmaya başladık ama ben mağazadan ayrılmak istemiyodum bütün kıyafetleri denedim nerdeyseCADIARZUen sonun çıkarken peşimden geldi tel.nomu istedi bende verdim sonra gerisi geldi 4 sene çıktık ve evlendikkk....

KIZLAR KOCALARINIZLA NASIL TANISIP EVLENDINIZ

eşim benim takım yöneticimdi gayet normal bir şekilde hayatımıza devam ediyorduk yani sadece iş ilişkisiydi ama bir yılbaşı gecesi partisinde ne olduysa oldu ve biz aşık olduk birbirimize nasıl oldu hala anlamıoruz:) sonrasında hemen nişan oldu ardından nikah ve hızlı bir şekilde düğün oldu ama iyiki aşık olmuşuz:1rolleyes: diyoruz çünkü birbirimizi çok seviyoruz:) ne kadar bazen tartışsakta onu seviyorumm:)

bilgisayar kursunda öğretmenimiz tanışdır dı çünkü aynı meslekteydik ve kursta sadece ikimiz programı biliyorduk anlıcanız sadece belge için gelmişdik :)))
10 ay flört ettik 15 ay nişanlı kaldık 3 aydırda evliyiz

ilk okul arkadasımın sevgilisini görmeye diye bi kafeye gittim orda bi grup halinde oturuyorlardı.. çok konuskan, herseye atlayan tam bi yaramaz erkek cocuğu tipiydi kafamçokkarıştı.. "hayatta bununla bişi yaşamam, yasayanada Allah sabır versin" demistim (büyük konusmamak gerekiyormus laelaelaelaelae ) 10 gün sonra çıkmaya basladık.. 6 yıl flört ettik, 1 yıl nişanlı kaldık ve 4 yıllık evliyiz.. çok şükür ki büyük konusmusum delikafadulden

Biz ortaokul ve liseyi beraber okuduk.Çok iyi arkadaştık.Özellikle lise de şimdi ki tabirle kankaydık.4 kişilik bir arkadaş grubu olmuştuk,çok eğlenirdik,okuldan beraber kaçardık.Eşim okulda çok popülerdi kızlar peşinden koşardı,bana bizi tanıştır diye yalvarırlardı.Ama ben hiç sevgili gözüyle bakmamıştım ona.O arada düşünürmüş ikimizi ama benim tepkimden çekinirmiş,o zamanlar bana genç kız demeye bin şahit isterdi,nerde kavga ben ordaydım,kızlar bile bana slm vermeye çekinirlerdi işte oda çekinmiş sonra dayanamadı ve bana direkt evlenme teklif etti ve akabinde suratında bir tokat patladıdelikafadulden çok öfkelenmiştim o benim dostumdu,arkadaşımdı nasıl böyle düşünürklava: diye ve ilişkimi bitirdim.Ama aynı lise de ve yan yana sınıflardayız,heryerden karşıma çıkıyo ne oldu "neden küstünüz" diyenlere onu sevdim evlenme teklif ettim diye söylüyordu bu beni daha kızdırıyordukötükedihüso ben kızdıkça o bana yaklaşmaya devam ediyordu böyle 4 ayımız geçti sonra beni ikna etmeyi başardı. 90 senesinde 18 yaşında evlendik ve şuan anda oğlumuz 18 ne girdi bazen biz tartışırken" baba bi daha anlatsana annem sana nasıl vurmuştu"der ben de "işte böyle "deyip elimi kaldırırken bana sarılır eskiyi anlatmaya başlarız güleriz:dance:

Son düzenleme:

ayy cook romantıkmıss:asigim:
Allahım bır omur boyu bozmasın mutlulugunuzu

ay şimdi çok heveslendim anlatmaya haa.bizimkide şöyle;

şimdi ben üniversiteyi kazandım.büyük bi şehirin küçük bi ilçesinde.moralim bozuldu okulu görünce.babam beni vazgeçirmeye çalıştı kızım burada yapamazsın diye.vazgeçmiştim tam annem dedi kızım manyaklaşma git bi dene olmazsa dönersin dedi.gitmeliyim bunun için uğraşma dedim kendime.sonra biz başladık okula.asabi,entel bi kızdım tabi o zamanlar erkek gibi.bide özgürlükçü takılıyoz.oğlanlarda ilgi çekici bi kız diye bana takılıyo ama ben pas vermiyorum.neyse ek yerleştirmelerden yeniler geldi.bi arkadaşım dediki bizim memleketten biri gelmiş hemen tanış die.kimmiş diye soruyorum herkes tanışmış ben kalmışım.neyse sınıfta eklerin isimlerine bakıyorum kimin ismi güzel diye.eşimin soyismi gözüme takılıyor.bu soyismi benim olacak onunla evlenecem galiba diye bi his doğuyor ve kendi soyismimi bırakıp onunkiyle okuyorum adımı yakışıyormu diye.neyse o gün tanışıyoruz eşimle.aynı şehirden gelmişiz nerde oturuyosun diye soruyorum.aynı semtte sadec 15 dklık mesafe uzaklıktaymış evlerimiz.neyse kızların ilgisini çekiyo eşim gizemli hareketleri ve okulun en büyüğü olması nedeniyle.neyse ben hep babama benzettimö eşimi.içten içe takılıyorum ve evlensek nasıl olur diye düşünüyorum.bu arada eşimle kedi köpek gibi kavga ediyoruz.elimizden gelse bi kaşık suda boğacaz birbirimizi.arkadaşlar yakıştırıyolarmış bizi ona diyolarmış yakışırsınız oda ii bi kız falan ama.yok diyo eşim anlaşamıyoruz zıt karakterliyiz baksanıza diye.gerçi ben o sıralar ukala takılıyorum nedense.yoksa çok mütevazi olduğumu bilir herkes.sonra diyorum kızım eski haline dön.ukala olmak yakışmıyo sana.finallerden önce moral gecesi için folklore katılıyoruz.eşimde bende.diyorum inş eş oluruz diye ama olmuyo.neyse çalışmaların biteceğei hafta yakınlaşıyoruz.eşim çok kibardır iyice kibar davranıyo bana karşı.neyse final gecesi arkadaşım ortam hazırlıyo bize.(hep derdi bu okuldan evlenecek biri varsa o da sizsiniz çok zıt görünüyosunuz ama birbirnizi tamamlıyosunuz die)neyse dansa kaldırdı beni.oyun oynadık.tabi bikaç hayranımda var biri reis diğeri okulun en güçlü grubunun başı.kızlar onlara aşşık onlarda bana.neyse unlar birbiriyle yarışıyolar ben eşimle ilgileniyorum.2 gün sonra okulda gruptan sadece bana günaydın deyip öpüyor.tuhaf tuhaf bakıyor.eşimin ev arkadaşı benim kankimi çağrıyorçkonuşurken benle eşime bakıyolar.diyorum eyvah benimki kankime teklif etcek.sonra kankim diyo seninki sana açılcak bugün.arkadaş dayanamadı bana anlattı.sonra çağırdı beni.teklif etti ama çok masumcaydı.hemen kabul ettim.manyak gibi naz etmeden.sonra millete dedik inanmadı.1 hafta geçince bunlar hakkaten sevgili olmuşlar dediler.okuldan ek biz evlendik.eşimi gerçekten çok seviyorum melek gibi.iyiki evlenmişim onunla her ne kadar anası huzursuzluk çıkarsada.4 yıllık beraberlikten sonra şimdi evliyiz.seni seviyorum kocacım benim....

görücü usulü evlendik.geldiler istediler. ertesi gün nişanlandık bir ertesi günde ist döndü iki buçuk ay nişanlı kaldık. bu süre zarfında hiç görmedim.düğünden bir hafta önce geldi nikah hazırlığı falan bu sürede gördüm.15 yıllık evliyim.iki kızım var...

nasıl mı tanıştık :))))))
bizimki baya ilginç..en baştan başlayayım...
aslında biz eşimle aynı mahallede oturuyomuşuz ve aynı ilk okula gitmişiz
ama birbirimizden haberimiz yokmuş ,yanlız annem ve eşimin ablası o zamanlar tanışıyolarmış
gel zaman git zaman derken biz başka semte taşınmışız
ve aradan 10 yıl geçmiş....
kader kısmet yaa alın yazısı ya hep merak etmişimdir kimle evlenicem acaba diye,
kimle görüşürsen görüş kimi seversen sev alın yazında kim varsa onunla evlenirsin bu önceden kederine yazılmıştır buna inanırım
neyse
ve bundan 3.5 yıl önce o 10 yılın ardından eşimin annesi benim annemin iş yerine gelmiş
ve annem bi an anımsamışş aaa sizin xxxxx adında kızınız varmı diye sormuş(yani eşimin ablasını sormuş)
oda evet aaa sen xxxxx misin derken tanımışlar birbirlerini
o gün teleştan numara felan verememişler birbirine
Allah buluşturacak ya yine eşimin annesi ve annem dişçide karşılaşmışlar ( dişçi :))) aynı dişçiye gidiyomuşuz meğer :))))
dişçide eşimin annesi annemi oturmaya davet etmiş "yolun düştüğünde uğra mutlaka bana" demiş
bizde tesadüf ya bi gün ordan geçiyoduk annem "gel hadi şurda bi arkadaşım var on yıl önce tanışıklığımız vardı gel 5 dkk uğrayalım dedi"
bende e hadi madem uğrayalım dedim.
ve evine çıktık ..eee eşimin annesi boş durur mu hiç bana göz koymuş bilee...(benim bişicikten haberim yok masumun hakim bey :)))))şaka bi yana
bu oturmadan 1 hafta sonra bizi boğazda gemi turuna davet ettiler (meğerse kaynanam hayaller kurmaya başlamış bile )
bizde davete icabet ettik ve eşimi ilk ogün gördüm...
biz apartmanın önünde onların inmesini bekliyoduk ve ilk eşim cıktı kapıdan ve o anda tutuldum yürüyüşüne bakışlarına gülüşüne ay bu kimin yawrusu dedim içimden heheeee :)))) meğerse eşim olacak adammış :)))))))))
neyse tura gemi turuna başladığımızda
eşimin annesi anneme "kzını cok beğendim bakarsın oğlumu damat edersin" demiş .annemde ben karışamam kızımın gönlü bilir ama ben daha erken buluyorum yaşını demiş
tabi bana bişi demiyolar kendilimden bişiler hissedicemmi diye bakıyolarmış .
sonra bizi yemeğe götürdüler
yani cok güzel bi tanışma oldu ..hem severek hem görücü usulü oldu
annem hiç kıyamazdı bana seni 25 yaşına kadar vermicem derdi ama nasip işte 19 yaşımda evlendim 21 yaşımda anne oldum
hiç bir zaman pişman olmadım Rabbim hiç kimseyi pişman ettirmesin
eşimle görülşmeye başladıktan sonra ona iyce bağlandım
çok şükür 3 seneyi atlattık
Rabbim hepimizin yuvasını sevgiyle doldursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…