sanırım benim hikayem en ilginci ve en kader dedikleri bu olsa gerek dedirtecek cinsten ama anlatırsam biliyorum ki hikayem sorgulancak ve yerilcek o yüzden en iyisi anlatmamak
KIZLAR KOCALARINIZLA NASIL TANISIP EVLENDINIZ
Biz ortaokul ve liseyi beraber okuduk.Çok iyi arkadaştık.Özellikle lise de şimdi ki tabirle kankaydık.4 kişilik bir arkadaş grubu olmuştuk,çok eğlenirdik,okuldan beraber kaçardık.Eşim okulda çok popülerdi kızlar peşinden koşardı,bana bizi tanıştır diye yalvarırlardı.Ama ben hiç sevgili gözüyle bakmamıştım ona.O arada düşünürmüş ikimizi ama benim tepkimden çekinirmiş,o zamanlar bana genç kız demeye bin şahit isterdi,nerde kavga ben ordaydım,kızlar bile bana slm vermeye çekinirlerdi işte oda çekinmiş sonra dayanamadı ve bana direkt evlenme teklif etti ve akabinde suratında bir tokat patladıdelikafadulden çok öfkelenmiştim o benim dostumdu,arkadaşımdı nasıl böyle düşünürklava: diye ve ilişkimi bitirdim.Ama aynı lise de ve yan yana sınıflardayız,heryerden karşıma çıkıyo ne oldu "neden küstünüz" diyenlere onu sevdim evlenme teklif ettim diye söylüyordu bu beni daha kızdırıyordukötükedihüso ben kızdıkça o bana yaklaşmaya devam ediyordu böyle 4 ayımız geçti sonra beni ikna etmeyi başardı. 90 senesinde 18 yaşında evlendik ve şuan anda oğlumuz 18 ne girdi bazen biz tartışırken" baba bi daha anlatsana annem sana nasıl vurmuştu"der ben de "işte böyle "deyip elimi kaldırırken bana sarılır eskiyi anlatmaya başlarız güleriz:dance:
ayy cook romantıkmıss:asigim:
Allahım bır omur boyu bozmasın mutlulugunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?