nasil taniyor olabilir???

Enteresanmış cidden bence kadını takip etmeye başla bak bakalım her ekleyene karşı bu kadar arkadaş canlısı mı yoksa senin kocana özel miydi?

Hayir ben de ekli degildi.ben henuz bugun acmistim instagramimi,onun da actigini gorunce.henuz eklememistim. Oylesine sayfasini incelerken buldum bu tesadufleri.sonra sordum ona.ardindan da sayfasini gizledi.simdi istek fln da gonderemem artik.noldugunu bir anlasam...

Bence eşin o kızı takip etmek için girdi instagrama, e seninde yok tabi sen farkedincede sildi.
Hani tesadüfmüş gibi ben hiç inanmadım.
Tesadüf olasılığı var tabi ama ben hiç tesadüf birini takip etmedim herkes takip ettiği kişinin profiline bakar neticede.
Biraz inanmış gibi yap bence
Kızın sayfasına bak bide o kocanı takip ediyor mu

Asiri derecede tuhaf.
Bence esin o kadini gördü begendi ismini görendi ve instagramdan takibe aldi.

Keske esinin yurtdisindan dönmesini bekleseydin ona sorana kadar. Baska bie hesap daha ac sende o kadinin takibine gev yorumlara begenilere bak esin varmi orada

Benimde ig gizli, takipçimde 8 tane :KK48:
Herkesi sildim gerçi tanımadığım kimse yoktu ama az kullananları bile sildim.
Anlamıyorum insanlar neden tanımadığı kişileri ekler.
Profilimi açıp insanların fotolarımı görmesini istemem. Onun bunun fotosunu çalıp fake hesap açanlar var.
Orda çok takipçi toplayıp noluyorsa anlamadım.
Sosyal medya çok tehlikeli

Hesabini 3 ay once acmis ama 3 gundur kullaniyormus. Oyle soyledi. Ayrica senden utanmayi gectim arkadaslarimdan da mi utanmicam ben dedi. Ama cok fazla tesadufler. Kadin dibimizde calisiyor ya..yanlislikla olsa neden 200 mt otemizdeki hastanede olan biri olsun.evimi altindaki cafelerde boy boy resimleri olan biri olsun
Bu utanma laflarina inanmayin derim

Ama hastane evimizin dibinde ve kadin orada hemsire. Bu nasil bir yanlislik ya da tesaduf.kadinin bircok paylasiminda evimizin civarindaki cafelerde resimleri var.
Akıllı tlfn uygulamalarında konum servisi açık olduğunda yakın çevredeki kişiler tanıyor olabileceğin kişiler listesinde arama yapmadan da çıkabiliyor.böyle bir şey olabilir.

Kişi listesinde başka tanımadığı kişiler var mı? Varsa belki başkalarını takip ederken öneri çıkıyor ordan takip etmiştir, tabi neden tanımadığı dikkat çekici kişileri takip ediyor bilemem

Neden ekleyemezmissin ki
Olmadi baska isimle hesap ac istek gonder bakalim kabul ediyo mu herkesi

Diger kadin takipci artsin diye herkesi kabul ediyodur muhtemelen
Profili de acikmis milletin gormesi onu rahatsiz etmiyo belliki

Kadın evin dibindeki hastanede çalışıyor olmasaydı yanlışlıkla olabilir derdim.Ama yanlışlıkla takip ettiği insan dibinizdeki hemşire çıkınca o pek yanlışlık olmuyor yani.

3 ay önce aldım 3 gün önce kullanmaya başladım demesi başlı başına bir yalan inanma buna. Bir insan sonra kullanırım diye sosyal medya hesabı almaz.
Ve sizden habersiz alması zaten bir bit yeniği olduğunu gösteriyor.
O bayanı da hay Allah takip ediyor muyum demesi de bence yalan. Bu bayan 3 aydır hiç mi paylaşım yapmamışta eşiniz ana sayfasında görüp aa bu kim ne ara takip ettim dememiş.
Bence bu adam başından sonuna yalan söylüyor.
Ben sizin yerinizde olsam takip ederim gizlice diyemeyeceğim ben olsam o telefonu yediririm ona. Ama siz gizlice takip edin. Açık verecektir illa ki .
Ve sonunda inanacaksanız ve yakaladığında tepkisiz kalacaksanız bence hiç o topa girmeyin zira sadece size huzursuzluk olur

Back
X