nasil taniyor olabilir???

Eskiden buraya actigim iki konu daha vardi. Evliligimin ilk zamanlarindan bu yana problem yasiyoruz. Problemimiz yalan ve siddetti ama hic aldatma ya da baska bir arayisa girecegini tahmin etmezdim. Evet kadinin takipcisi cok. Ama kadin esimi takip etmiyor

Ayrica ben de gayet bakimli bir kadinim. Hatta kendisi senin yaninda kensimi kotu hissediyorum bile demisti. Neyi eksik gordu ki ben de baska kadinlara bakma ihtiyaci duydu

Eskiden buraya actigim iki konu daha vardi. Evliligimin ilk zamanlarindan bu yana problem yasiyoruz. Problemimiz yalan ve siddetti ama hic aldatma ya da baska bir arayisa girecegini tahmin etmezdim. Evet kadinin takipcisi cok. Ama kadin esimi takip etmiyor

Kadin takipci artsin diye herkesi kabul ediyodur

Siddet varsa cok fena
Zaten onceden de yalan soyluyomus o zaman

Evliligi bitirmek istemiyosaniz sakin kalin
Simdi uste cikmaya calisir kavga ortami olursa
Bence onunla hic ilglenmeyin gelince
Ne desem bilemedim tecrubeli bayanlar varsa yazarlar umarim
Yanlis yonlendirmek te istemem

Evet, lutfen birileri birsey desin. Ben su an sakin oadigim icin mantikli dusunemiyorum. Gelince nasil olmaliyim? Ayrica hicbir sey yokmus gibi davranij demeyin nolur. Bir tek onu basaramam sanirim su an

Ayrica yorum yazan herkese cok tesekkur ederim. Sayenizde cok farkli acilardan konuya bakabildim.

Bu kadar tesadüf olamaz..
İlla ki aralarında birşey olduğu anlamına gelmez ama birbirlerini tanıyorlardır.

Birkaç sayfayı takip ediyor görünüyordum.Halbuki eminim takip etmediğime. Belki eşinizin de öyle olmuştur.

Eşiniz kadını görmüş ve ilgi çekici biriyse beğenip takibe almış olabilir.

İnstagram kullanmıyorum face gibi ad Soyad bilgisi gerekiyor mu.

Hastane yakınsa bir şekilde ilgisini çekmiş olabilir ya da arkadaşlarının takibinde görüp takibe almış olabilir.
Ortada bi beğeni var o kesin.

Evet, lutfen birileri birsey desin. Ben su an sakin oadigim icin mantikli dusunemiyorum. Gelince nasil olmaliyim? Ayrica hicbir sey yokmus gibi davranij demeyin nolur. Bir tek onu basaramam sanirim su an

Ayrica yorum yazan herkese cok tesekkur ederim. Sayenizde cok farkli acilardan konuya bakabildim.

Ama ilk yapman gereken şey SAKIN OLMAK!!!!

Ayrılmaya cesaretin yoksa karıştırma bence.
Ama yok kaldıramam dersen de acele etme pusuya yat..

Zaten hızlı tepki verirsen her türlü kaybedersin
Eşin masumsa kırılır uzaklaşır
Sucluysa yakalayamazsin sinir olursun..

Bence kafanı ne rahatlatır bilmiyorum ama herneyse onu yap çık bi hava al en azından..
Ama adam gelince boğma..

Burda ne konular okudum fevri tepki verenler hep kaybediyor :KK43:

eşin zaten yalancıymış, şüphe duymana gerek kalmamış, olay gayet açık.
şiddet vardı diyorsun, tepki gösterirsen yine şiddet uygulayabilir.
karar senin. ya ayrılırsın ya susarsın.

ya sizin baska hayatiniz ugrasiniz yok mu?begenmis takip etmis iste neyi sorguluyorsun.evlense de insanlarin baskasini begenmesini hoslanmasini engelleyemezsiniz.gercekler bunlar.evlenmeyeceksin o zaman.hayat kucukken anlatilan masallardaki gibi erkek sever baskasina bakmaz seklinde gecmiyor.kadini begenmis iste takip etmis.kendine baska ugrasi bul.

Pardon ama yorumunuz hic mantikli gelmedi. Hayatimda da yeterince ugrasi var merak etmeyin. Uluslararasi bir firmada calisiyorum. Bu firmaya girebilmek icin 3 farkli sinavdan gecti. Bu sebeple yeterince donanimli ve kulturlu biriyim. Ama evli oldugum adamin eskort gorunumlu bir kadinla takiplesmesini kaldiramam kimse kusura bakmasin. Yaptiginiz yorumlarda da biraz daha hassasiyetli olmanizi rica ederim. Herkes sizin kadar rahat olmayabilir. Bu da benim amacsiz bir insan oldugumu gostermez hanimefendi!

benim amacim sizi asagilamsk degil.instagramdan takiplesmese is yerinden birini gercek hayatta takip eder.is yerinde bakmasa spor salonunda bakar.boyle hayat mi olur? kacinci okudugum konu bu kendinizi sinir hastasi ediyorsunuz zorla.icinde varsa bakar.net.
begenir,hoslanir.sende kisitladikca sadece kafasinda begendigi seyleri engelleyen hayattan zevk aldirmayan zebellah olarak kodlanirsin.dsha cazip gelir disaridaki.bakmasin istiyorsan illa -ki ben kendi hayatima bakarim,ugrasmam- adamin beynindeki zevk bolgesine hitap edeceksin,baski degil.bakmaz o zaman.sevgiler..

Esiniz yanlislikla ekledim ve yanlislikla kapattim profili diyorsa yalan soyluyordur.bu sizi aldattigi anlamina gelmeyebilir ama yaprigi seyin ne kadar sacma oldugunu anlatamayacahi icin kiviriyor olabilir.

Esiniz yanlislikla ekledim ve yanlislikla kapattim profili diyorsa yalan soyluyordur.bu sizi aldattigi anlamina gelmeyebilir ama yaprigi seyin ne kadar sacma oldugunu anlatamayacahi icin kiviriyor olabilir.
Derdim tamamen o zaten.aldatti demiyorum ama neden arayisa girdi diye dusunuyorum. Onu hicbir zaman kisitlamadim. Hatta ben derim arkadaslarinla cik bir yerlerde otur diye. Evcimendir genelde. Esimi taniyorum o sebeple bu davranisi garip geldi.

Kadını yanlışlıkla takip etmiş, profilini yanlışlıkla gizlemiş, Allah bilir yatakta yakalasanız yanlışlıkla birlikte oldum der bu adam..

Kusura bakmayın ama eşiniz saf biri ve sizi de saf yerine koymaya çalışıyor.

Niyetini bilemem ama yalan söylediği çok net.

benim amacim sizi asagilamsk degil.instagramdan takiplesmese is yerinden birini gercek hayatta takip eder.is yerinde bakmasa spor salonunda bakar.boyle hayat mi olur? kacinci okudugum konu bu kendinizi sinir hastasi ediyorsunuz zorla.icinde varsa bakar.net.
begenir,hoslanir.sende kisitladikca sadece kafasinda begendigi seyleri engelleyen hayattan zevk aldirmayan zebellah olarak kodlanirsin.dsha cazip gelir disaridaki.bakmasin istiyorsan illa -ki ben kendi hayatima bakarim,ugrasmam- adamin beynindeki zevk bolgesine hitap edeceksin,baski degil.bakmaz o zaman.sevgiler..

Düşünceniz bana çok yanlış geldi. Beynindeki zevk bölgesine hitap etmediği halde dönüp başkasına bakmayan insanlar biliyorum. Ve kendi hayatına bak, evlendi diye hoslanmayacak mi garip bir düşünce , evet evlendi diye kadın da erkek de ayağını denk alacak. Yok ben yapamam derse ya sizin gibi biriyle evlenecek yada evlenmeyecek. Böylelikle başka insanların hayatını da mahvetmis olmayacak.

Düşünceniz bana çok yanlış geldi. Beynindeki zevk bölgesine hitap etmediği halde dönüp başkasına bakmayan insanlar biliyorum. Ve kendi hayatına bak, evlendi diye hoslanmayacak mi garip bir düşünce , evet evlendi diye kadın da erkek de ayağını denk alacak. Yok ben yapamam derse ya sizin gibi biriyle evlenecek yada evlenmeyecek. Böylelikle başka insanların hayatını da mahvetmis olmayacak.
e oyle olnuyor ama iste.sizun dediginiz fibi yurumuyor gemi.bi sorgulayin o zaman bazen yontem degistirmek bakis acinizi degistirmek gerekir.duymak istediklerinizden farkli bisiy duyunca hemen sinirlenmek- yukaridaki baslik sahibinin yorumu icin yaziyorum-,hemen sizin gibileri bulsun demek yerine bi acaba mi deyin.şemaları bi değiştirin.

e oyle olnuyor ama iste.sizun dediginiz fibi yurumuyor gemi.bi sorgulayin o zaman bazen yontem degistirmek bakis acinizi degistirmek gerekir.duymak istediklerinizden farkli bisiy duyunca hemen sinirlenmek- yukaridaki baslik sahibinin yorumu icin yaziyorum-,hemen sizin gibileri bulsun demek yerine bi acaba mi deyin.şemaları bi değiştirin.

Konu sahibiyle aranızda geçen konuşmayı okumadım. Sadece sizin iki mesajiniza göre yazdım.

Back
X