nasıl tavır takınmalıyım

gulcin03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
26
0
86
.............................................................................................................

Son düzenleme:
Kayınvalidenlerin maddi durumları ne kadar iyi bilmiyorum ama eşin yıllarca çalıştığı parayı ailesine verdiğine göre demek ki onların da maddi durumları pek yeterli değil. Peki eşin kazandığı parayı onlara vermiş onlar o parayı ne yapmışlar yani yemiş içmiş herşeyin lüksünü yaşamış, gezmiş tozmuşlarsa ayıp etmişler, yanlış yapmışlar. Ancak eşinin parasıyla geçinebiliyordularsa eşin doğru olanı yapmış ailesine yardım etmekle. Sen çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsan eşinin bütçesine göre hareket edeceksiniz. Belki kayınvalidenlerin de parası sizin kredinin dışında kendilerine kadar kalıyordur. Bence ne senin baban ne de eşinin annesi size yardım etmek zorunda değil. Kendi yağınızda kendiniz kavrulun derim ben. Çünkü sonradan laf söyleme hakkını kendinde bulmasın kayınvaliden.

hayır kayınvalidemlerin durumu iyi eşim birikim olsun diye vermiş annesine ben senin yerine biriktiririm demiş.o parayı ne yaptıklarını tam olarak bilmiyoruz ama bi ev alırken kullanmıslardır ve belli mktar birikimleri var çektiğimiz krediden para kaldı oda onlarda. zaten ben ailemden de bi şey beklemiyoruum onlara yaptıracağıma hiç yapmam bişey açıkcası kayınvalidem ailesinden hep destek görmüş kendi maasları olduğu halde yedikleri içtikleri hep onlardandır maddi olarak hep desteklerdir oturdukları evi bile onlar almış aldırmış.onun ailesinin ona yaptığını benim alilemden de bekliyor.

bencede yukardaki arkadaşın dediği gibi kendi yağınızda kendiniz kavrulun benim eşim senelerce babasının yanında çalışmış oturduğumuz daireyi kayınbabam verdi tabiki bütün bileziklerimizi altınlarımızı alarak. Ama inan her yerde söylüyor daireyi ben aldım diye. Halbuki 10 bin ya katmıştır ya katmamıştır. En ufak bi borçta da daireyi satarız öderiz diyor. Kendi dairesi ya satar tabi.

bencede yukardaki arkadaşın dediği gibi kendi yağınızda kendiniz kavrulun benim eşim senelerce babasının yanında çalışmış oturduğumuz daireyi kayınbabam verdi tabiki bütün bileziklerimizi altınlarımızı alarak. Ama inan her yerde söylüyor daireyi ben aldım diye. Halbuki 10 bin ya katmıştır ya katmamıştır. En ufak bi borçta da daireyi satarız öderiz diyor. Kendi dairesi ya satar tabi.

yorumlarınız için teşekkür ederim zaten benim takıldığım nokta o değil benim imkanım varsayaparım bişiler yoksa kimsedende destek beklemem.olanı ile de idare ederim kızdığım nokta ailemi öne sürmesi benim ailemden bi beklentim yokken o böyle bir beklentiye giriyor zaten kayınvalidemle aramızda da bi promlem yoktur ben yaratmamda gereken saygıyı gösteririm varsa evinde misafiri hizmetini de ederim onu ayaga bile kaldırmam ilişkimiz iyidir sadece bu tavırları beni deli ediyo bunu anlaması için ne yapmalıyım bu konuda yardım istiyorum

canım bırak maddi anlamda destek olmasınlar ileride övünçle anlatıp canını daha çok sıkacak değiller mi sevgiyle kal:71:

Onlardan para isteyeceğinize girin bir işe çalışın. Yoksa çalışmak zor mu geliyor? O zaman birşey diyemiycem.

canım benim kayınvalidemler ne düğün sırsında ne de sonrasında hiç destek olmadıkları gibi lafa gelince herşeyi kendileri yapmış gibi konuşurlar benim ailemin yaptıklarının onda birini yapmadılar ama ailemin yaptıklarını az görüyorlar üstelik hala eşim onlarada destek olur saklamaya çalışıyolar ailesi tabi destek olsun ama bekar kaynımda var o hiç bi işe yaramaz birde görümcem tabi onada para veriyo sinir oluyorum bağirıp çağirıyorum anca kavga ediyoruz onların işi yine görülüyo sen haline şükret bence

Back
X