- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.929
- 598
- 30
eşinin dayısının eşinin yani yengenin gelini
konu sahibesi boş geç ya ne yapıcan görümce ve kv ile gezmede cümbür cemaat.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin dayısının eşinin yani yengenin gelini
konu sahibesi boş geç ya ne yapıcan görümce ve kv ile gezmede cümbür cemaat.
Neyse çok şey etme gelini zeynep işteOhoooo dıdısının dıdısına döndü bu iş ama
Kızıı kaç yaşında ki
Hanımefendi dalganızı başka sayfada geçinNeyse çok şey etme gelini zeynep işte![]()
İnsanlar sizi her gittikleri yere götürmek zorunda değiller. Bi de çocuk gibi tavır yapıp kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin. Normalde kv. Gelinin peşinden ayrılmıyor diye şikayet edilir sizde tam tersi. Bide çok önemli bir olay gibi durup durup tekrar sorun çıkartmaya çalışıyorsunuz.Merhabalar, kv ile altlıüstlüyüz. Bekar grmcem var. Sürekli görüştüğümüz eşimin dayısının eşi yani yengemiz onun gelini ve gelinin annesi var.
Görümcm dün annesine dedi ki anne Zeynep’in annesine gideceğiz yarın tek sen tek senle gideceğiz haberin olsun dedi. Özellikle tek sen diye belirtti.
Neyse ben o sıra pişman oldum ben gelmicem merak etme demediğime.
sabah kahvaltıda eşim kayınvalideye soruyor akşam ne yapacaksınız dedi. O da Zeynep’in annesine gideceğiz dedi. Bende dedim ki ben davetli değilim ama. Kv hemen çıktı sen anneme gideceğim dedin Ondan falan dedi. Ben de yooo dedim görmcem özellikle belirtti teksen teksen diye sana dedim. Hayır o ben bi yere gitmiyorum diye diyor dedi. Neyse mesele çağırıp çağırılma meselesi değl ama annesine o kadar belirtti ki tek sen tek sen diye.
ayrıca görmcem ve bu gelin birbirlerinin arkasından o kadar konuşuyordu ki. Neyse akşamüstü kayınvalideme dedim sen kızına laf söyletmiyorsun anne senlik olay deil dedim. O da yok kızım bi gidemedi geberemedi gibi laflarsöyledi
eşime dedim o da diyor ki sen anneme gideceğim demişsin ondan dememişler diyor. Anneme dedim sanki yarın gidemem.
kadında beni muhakkak sormuştur kesin gelmedi demişlerdir.
az önce uğradılar kv ve görümce bende pas vermedim bişeyler istedi.
bende bi tavır koymak istiyorum be yapabilirim
( bu arada böyle böyle ufak olaylar var mesela kv oğlumu taşır anne taşıma belin ağrır yok bilmem kimin gelini iş yapmıyormuş der durur görümcem)
Boşver ya derdin mi yokDayısının gelini dedim sürekli görüştüğümüz için samimiyiz
Ayyy koca bulamadı kafası dımı te allahım
Çözmeye çalışıyoruz neden kızıyonHanımefendi dalganızı başka sayfada geçin
Kv kıme geberemedı dedı kendı kızına mı![]()
Cilve yapma
bu kadar küçük şeyleri kafaya takarsanız ya erken yaşlanırsınız ya da allah korusun stresin sebep olduğu büyük hastalıklara yakalanırsınız.birinin evine gidip 2 bardak çay içmek insanın hayatında ne gibi etki yapar sizi seven annenizle için daha iyi.hem virüs var ne ev gezmesi bu zamandaZeynep gelineşimin dayısının gelini