Nasıl toparlarım??

Belki de o referansa dayanarak beni işe alacaklar ve yalan söylediğini biliyorum. Beni rahatsız eden bu. Değerli fikriniz icin cok teşekkür ederim

O kadar haklı bir yere değinmişsiniz ki, Gerçekten de neden böyle söylediğini bilmiyorum. Bir yanım sen defalarca belirttin. Cv'de de yazıyor bu onların hatası diyor ama bir yanım da söylemen gerekir diyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Yalanı ben söylemedim, kimseyi de yönlendirmedim. Hatta ilk duyduğumda "abla neden böyle bir şey söyledin?" Dedim ama yine de vicdanım rahat degil.

Yaptığım ilk iş görüşmesi. 20 yaşındayım ve iş için bile değil, staj için görüştüm. Tahmin edersiniz ki bu konuda ve hayatta çok tecrübeli değilim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Tam olarak söylediğinizi dedim. " Staj bakıyordum. Bir çok kuruma başvurdum. 2. sinif olduğum için hiçbirinden geri dönüş alamadım" dedim. Yorumunuz icin teşekkür ederim.

İlk cümlenizi anlayamadım, ben de aynı şeyi yazdım zaten.
Kısacası diyorum ki vicdanen rahatsız olmanızı gerektiren bir durum yok.
Başlayın işinize...

Bu mevzuyu biraz daha takıntı haline getirirsen iş yaşamında bazı şeylerin yokmuş gibi yapılmasının önemini uygulamalı olarak öğrenmek zorunda kalırsın :)

Belki de o referansa dayanarak beni işe alacaklar ve yalan söylediğini biliyorum. Beni rahatsız eden bu. Değerli fikriniz icin cok teşekkür ederim
su yazdiklarinizi okuyunca guldum cunku ayni ben :) ben olsam da aynen boyle dusunurum icim icimi yer.sorulacak olursa arkadas baskasiyla karistirmis ben degilim de ama sormazlarsa da bilemiyorum ne yaparsin

İşe başladığında öncekı isyerınden alınmıs çalısma belgenı ısteyecekler ve sıgortada kaydın olmadığı ortaya cıkacak yanı her turlu yalan olduğu anlasılır. Bence de soylemekte fayda var yalancı durumuna düşmeyin.

su yazdiklarinizi okuyunca guldum cunku ayni ben :) ben olsam da aynen boyle dusunurum icim icimi yer.sorulacak olursa arkadas baskasiyla karistirmis ben degilim de ama sormazlarsa da bilemiyorum ne yaparsin

Üstte bir arkadaşın yazdığı gibi, baskasiyla karıştırmış demek de bir yalan oluyor maalesef ki

Öncellikle yorumunuz için teşekkür ederim. Ama biliyorsunuz ki burasi Türkiye ve sigorta da kaydı olmadan bir sürü insan çalışıyor. Bunu isteyeceklerini sanmıyorum. Yalancı durumuna ben düşeceğimi sanmıyorum çünkü ben defalarca soyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…