Nasıl toplarim bu durumu?

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Merhaba kızlar, eminim biktirdim sizi de ama elimden geleni yapmadan içim rahat etmeyecek. Önceki konumdan da bildiğiniz üzere sevgilimden ayrıldım. Bana geçen gün mesaj attı "ben ister mıydım böyle olmasını ama sinirli bı yapın var benim de bastırılmış bı sınır var içimde. Annem de sınırlı benim onunla bile nasıl sorunlar yaşıyoruz, normalde çok iyi aramız ama sinirlenince çok kötü oluyorum. Biz seninle bağırış çağrisa şimdiden baslamistik" gibi şeyler yazmış üstüne yine eklemiş ben ister miydim böyle olmasını yazmış. Konuşurken de bana "sana yetemiyorum, kendimi çok eksik hissediyorum" tarzı şeyler söyledi. Ama inanın kızlar öyle hissettirecek bi şey demedim sadece ilgisinin azaldığını söylemistim buna baya baya takılmış. Tartışırken bunları diyor bana iki insan birbirine ayrılmak için daha ne yapacak benim artık bu ilişkiye inancim kalmadı diye. Böyle diyor ama evde sinir krizi geçirmiş üzüntüden kafasına bı şeyler vurmuş. Kendimize neden bunu yapıyoruz seviyoruz bu eziyeti yapmayalım diyorum bana evet seviyoruz ama bunlar da var seviyoruz diye bunları görmeyelim mı diyor. Bende iyileştirmek yerine neden kesip atıyoruz bu kadar basit mı birbirimize yaptığımız bı ayıp yok desem de fikir değiştirmiyor.
Bununla birlikte acayip soğuk konuşuyor benimle el gibi. Ama merak ettiği belli oluyor tavırlarından mesajla sabah hastaneye gitmiştim kendime dikkat etmiyorum ihmal ediyorum diye kızıyor vs. Nasıl bı anda böyle uzak uzak konuşuyor anlamıyorum. Sevgisinden çok eminim şüphem sahiden yok. Aramızdaki sorunlar büyükmüs gibi gelmiyor hiç.

Çok netmis gibi konuşsa da arada mesela mezuniyetim vardı barisirsak gelirim diyor ama biz o an zaten ayrılıktan konuşuyor oluyoruz.

Bana süreli lütfen kendi hayatına bak eskisi gibi sorunlu bı hale girdim, seni de mutsuz edeceğim diyip duruyor. Ben yanında olmak istediğimi belirttikce kaçıyor sanırım.
Belki cogunuza ayrılmak mantıklı gelecek ama sahiden ayrılmadan önce ballı börek gibiydik. İçimi kalbimi nasıl isitiyordu. Onun da böyle olduğunu düşünüyorum çünkü hal ve tavırlarından belli oluyordu.

Sizce nasıl kurtabilirim durumu?

Baskasi olabilir aklinda. Onu henuz netlestirememistir. Yoksa niye suruncemede biraksin ki boyle seviyosa. Aklındaki kisi netlesince sizin iliski de araftan cikar ve biter..

Hayır sanmıyorum öyle bı şey olacağını ayrılmadan 5-6 gün önce buluştuk. İnsan başkası olduğunu az çok anlar. Hem zaten telefon kaçırma gibi bı seyi dahi yoktu telefonunda şifre bile yoktur.
Baskasi olabilir aklinda. Onu henuz netlestirememistir. Yoksa niye suruncemede biraksin ki boyle seviyosa. Aklındaki kisi netlesince sizin iliski de araftan cikar ve biter..

Hayır sanmıyorum öyle bı şey olacağını ayrılmadan 5-6 gün önce buluştuk. İnsan başkası olduğunu az çok anlar. Hem zaten telefon kaçırma gibi bı seyi dahi yoktu telefonunda şifre bile yoktur.

Ben böyle şeyler yaşadığımda altindan baskasi çıkmıştı tabii ki illa var diyemeyiz aklıma bu geldi direk

Bana kalır ise sevgiliniz bu kavgalardan dolayı net karar veremiyor...
Siz ister iseniz gerçekten temiz,düzgün biri ise , görüşmeye davet edin ..
Bu belirsizlik beni kahrediyor ,
Ikimizde birbirimizi seviyoruz birbirimize eksiklerimizi giderme yolunda şans verelim deyin..
Her ikiniz de olumsuz yonlerinizi söyleyin dürüst şekilde ..
Sinirlerinize hakim olmayı bununla ilgili kitaplar okuyun ..
Ama yapamayacaginiz sözler lütfen vermeyin...
Var sayalım ki bunları yaptınız, siz degistiniz o yine yokuşa sürüyor, o zaman bırakın yokusta kalsin.

Ikimizde birbirimizi seviyoruz birbirimize eksiklerimizi giderme yolunda şans verelim deyin..
Var sayalım ki bunları yaptınız, siz degistiniz o yine yokuşa sürüyor, o zaman bırakın yokusta kalsin.

Şans verelim bı kere daha diyorum ama bana hep duzeltecegiz diyoruz yine aynı şeyler oluyor diyor. Haklı aslında ama sahiden bu sefer çok net gördüm hatalarimi. Kırıp dökmeden birbirimizden şikayetçi olduğumuz şeyleri diyoruz kaldı ki çok fazla bı şey yok aslında şikayetçi olduğumuz. İnancı nasıl toplanacak bilmiyorum

Okey kabul iyi yada kotu biseyler yasanmis evet, sen onu yada o seni farketmez seviyorda olabilirsiniz bunada evet. Ama canim seninki de can. Bu isin yolu yordami var. Rahatsizsa cok guzel doktorlarimiz var. Yani ama simdi birkere geliyorsun dunyaya ve zaten enfazla 15 sene genclik adi altinda geciriyorsun. Bence mantikli davran ve akilci ol lutfen

Okey kabul iyi yada kotu biseyler yasanmis evet, sen onu yada o seni farketmez seviyorda olabilirsiniz bunada evet. Ama canim seninki de can. Bu isin yolu yordami var. Rahatsizsa cok guzel doktorlarimiz var. Yani ama simdi birkere geliyorsun dunyaya ve zaten enfazla 15 sene genclik adi altinda geciriyorsun. Bence mantikli davran ve akilci ol lutfen

Afedersiniz anlayamadim

Sizi üzmek istemem fakat yazdıklarınızdan şunu anlıyorum; sevgiliniz kafasında bitirmiş ve bu duruma alışmaya çalışıyor. Ya böyle ara ara konuşup alışmasına izin vereceksiniz ya da son kez ciddi bir konuşma yapıp iletişimi kesip bekleyeceksiniz.

Ayy ne sıkıcı bi adam ya her şeye kendi karar veriyor sanki...bu adam sizin için doğru insan değil öyle olsaydı böyle sacma sapan nedenlerden sizden soğumazdı. Herkes yeri gelince sinirlenebilir susup alttan almak bu kadar zor olmamalı. ..bilemedim hislerim çok kuvvetlidir bundan olmaz bence ya

bitirmis. sadece seni ikna etmeye calisiyor. kalbini kirmadan yapiyor bu surecte. israr edersen kalbin kirilabilir.

Back
X