Merhaba kızlar, eminim biktirdim sizi de ama elimden geleni yapmadan içim rahat etmeyecek. Önceki konumdan da bildiğiniz üzere sevgilimden ayrıldım. Bana geçen gün mesaj attı "ben ister mıydım böyle olmasını ama sinirli bı yapın var benim de bastırılmış bı sınır var içimde. Annem de sınırlı benim onunla bile nasıl sorunlar yaşıyoruz, normalde çok iyi aramız ama sinirlenince çok kötü oluyorum. Biz seninle bağırış çağrisa şimdiden baslamistik" gibi şeyler yazmış üstüne yine eklemiş ben ister miydim böyle olmasını yazmış. Konuşurken de bana "sana yetemiyorum, kendimi çok eksik hissediyorum" tarzı şeyler söyledi. Ama inanın kızlar öyle hissettirecek bi şey demedim sadece ilgisinin azaldığını söylemistim buna baya baya takılmış. Tartışırken bunları diyor bana iki insan birbirine ayrılmak için daha ne yapacak benim artık bu ilişkiye inancim kalmadı diye. Böyle diyor ama evde sinir krizi geçirmiş üzüntüden kafasına bı şeyler vurmuş. Kendimize neden bunu yapıyoruz seviyoruz bu eziyeti yapmayalım diyorum bana evet seviyoruz ama bunlar da var seviyoruz diye bunları görmeyelim mı diyor. Bende iyileştirmek yerine neden kesip atıyoruz bu kadar basit mı birbirimize yaptığımız bı ayıp yok desem de fikir değiştirmiyor.
Bununla birlikte acayip soğuk konuşuyor benimle el gibi. Ama merak ettiği belli oluyor tavırlarından mesajla sabah hastaneye gitmiştim kendime dikkat etmiyorum ihmal ediyorum diye kızıyor vs. Nasıl bı anda böyle uzak uzak konuşuyor anlamıyorum. Sevgisinden çok eminim şüphem sahiden yok. Aramızdaki sorunlar büyükmüs gibi gelmiyor hiç.
Çok netmis gibi konuşsa da arada mesela mezuniyetim vardı barisirsak gelirim diyor ama biz o an zaten ayrılıktan konuşuyor oluyoruz.
Bana süreli lütfen kendi hayatına bak eskisi gibi sorunlu bı hale girdim, seni de mutsuz edeceğim diyip duruyor. Ben yanında olmak istediğimi belirttikce kaçıyor sanırım.
Belki cogunuza ayrılmak mantıklı gelecek ama sahiden ayrılmadan önce ballı börek gibiydik. İçimi kalbimi nasıl isitiyordu. Onun da böyle olduğunu düşünüyorum çünkü hal ve tavırlarından belli oluyordu.
Sizce nasıl kurtabilirim durumu?
Bununla birlikte acayip soğuk konuşuyor benimle el gibi. Ama merak ettiği belli oluyor tavırlarından mesajla sabah hastaneye gitmiştim kendime dikkat etmiyorum ihmal ediyorum diye kızıyor vs. Nasıl bı anda böyle uzak uzak konuşuyor anlamıyorum. Sevgisinden çok eminim şüphem sahiden yok. Aramızdaki sorunlar büyükmüs gibi gelmiyor hiç.
Çok netmis gibi konuşsa da arada mesela mezuniyetim vardı barisirsak gelirim diyor ama biz o an zaten ayrılıktan konuşuyor oluyoruz.
Bana süreli lütfen kendi hayatına bak eskisi gibi sorunlu bı hale girdim, seni de mutsuz edeceğim diyip duruyor. Ben yanında olmak istediğimi belirttikce kaçıyor sanırım.
Belki cogunuza ayrılmak mantıklı gelecek ama sahiden ayrılmadan önce ballı börek gibiydik. İçimi kalbimi nasıl isitiyordu. Onun da böyle olduğunu düşünüyorum çünkü hal ve tavırlarından belli oluyordu.
Sizce nasıl kurtabilirim durumu?