• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl trençkot almalıyım? Fikir verir misiniz?

nie hiç kimse bakmıyor yaa çok mutsuzumm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bu sene buna benzer birşey okadar çok aradımki bulamadım sonrada vazgeçtim görünce içim cızladı :)

sorma cnm ya ben bütün mağazalarda aradım en sonunda nette buldum böyle milletin üstünde görüyodumm gidip nerden aldınız? diyesim gelioyodu :52::52::52::52::52::52:

bencede hoş. böyle büzgülü şeyler bu yıl moda ama seneye modası geçermi bilmem. onun için ben klasikten şaşmıyorum...

benzeri var bende aynı renkte çizmelerimle kullanıyorum görenler çok beğenmişlerdi al derim

model burberryden (ç)alıntı:) güzel bence al.
burberry de uçuruyo fiyatları ucuz yapsınlar millette (ç) alıntı yapmasın :52::52::52:
bencede hoş. böyle büzgülü şeyler bu yıl moda ama seneye modası geçermi bilmem. onun için ben klasikten şaşmıyorum...
evet dediğin doğru ben de bi kaç klasik model bakıyorum şimdi :36::36::36:
benzeri var bende aynı renkte çizmelerimle kullanıyorum görenler çok beğenmişlerdi al derim

sendemi netten almıştın canım :62::62::62::62:

burberry de uçuruyo fiyatları ucuz yapsınlar millette (ç) alıntı yapmasın :52::52::52:

evet dediğin doğru ben de bi kaç klasik model bakıyorum şimdi :36::36::36:

sendemi netten almıştın canım :62::62::62::62:

yok canım netten değil benimkisi öyle marka çok pahalı bişey değil bi mağzada gördüm hoşuma gitti aldım

Kızlar bende trençkot arıyorum. hangi marka ve mağazada bulabilirim?. Gören, bilen varmı acep:39:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X