Nasıl unutabilirim?

biz görüştüğümüz sıralarda annesi beni fotoğraflardan görmüş ve beğenmişti istekli olduğunu da biliyordum ama benim gerizekalı eski sevgilim herşeyi gidip annesine anlattığı için annesi bana gıcık olmaya başladı sanırım... ve tanışmaya geldiğinde de güya beni beğenmemiş. ters ters laflar etti cadı kadın:(

Benim annem yürüme engelliydi. Bu yüzden babaannem de annemi hiç istememiş hatta düğünlerine bile gelmemiş !!
Ama buna rağmen benim babam aşkına sahip çıkmış. Hiç kimse tek bir laf edemedi aşklarına.
Senin neyin varmış ta dünya güzellik kraliçesi kayınvaliden seni beğenememiş acaba ????
Kusura bakma canım ama senin o anakuzusu, isteseydi çok ta güzel sevdirirdi seni ! Her şey onun elindeydi..

O da odunmuş mübarek. İnsan yeni ayrıldığı sevgilisine "Aaa ben bi kızla görüşüyorum. Ailem de istiyor" der mi ? :20:
Bırak canım bırak. zamanla geçer. Ayrılığın ilk 3 ayı, canından can koparıyorlarmışcasına geçer derler. Bilmem ne kadar doğru..
Ama bir zaman sonra alışacaksın, sen de devam edeceksin hayatına.. Ondan önce eğer psikolojik destek almak istersen hiç durma.
Ağlayacaksın, içini boşaltacaksın. Bunun başka yolu yok. Kimse senin yarana ilaç olamaz. Kendi kendine çözeceksin bu durumu..
Zaman her şeyin ilacı. Bol bol dua et..

onu hatırlatan neyi görüyorsam onun hayatında biri olduğunu hayal ediyor ve midem çok kötü bulanıyor.. ona hafif benzeyen birini görünce, söylediği güzel sözler aklıma gelince, onun arabasının modelinden görünce bile midem alt üst oluyor. ben hayatımda böyle bişey yaşamadım nasıl derttir bu nasıl:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bugün kendi başıma pastanede otururken yan tarafıma biri oturdu ona benziyordu biraz inanın çayımı bile yudumlayamadım kalktım gittim:((((((

Beğeni rekoru kırdım bu konuda sanırım
Herkes o kadar güzel şeyler yazmış ki
Onlara kulak vermeni öneririm canım
Kimse senden değerli ve kıymetli olamaz
Rabbim yardımcın olsun ...

Benim annem yürüme engelliydi. Bu yüzden babaannem de annemi hiç istememiş hatta düğünlerine bile gelmemiş !!
Ama buna rağmen benim babam aşkına sahip çıkmış. Hiç kimse tek bir laf edemedi aşklarına.
Senin neyin varmış ta dünya güzellik kraliçesi kayınvaliden seni beğenememiş acaba ????
Kusura bakma canım ama senin o anakuzusu, isteseydi çok ta güzel sevdirirdi seni ! Her şey onun elindeydi..

Allahım ne aşklar varmış ya, ne kadar imrenilecek bi durum.. bilmiyorum ki neyimi beğenmedi cadı kadın 1 66 boyum var 52 kiloym ve öğretmenim kendi gerzek oğlu da araştırma görevlisiydi. inanın ilk kez hayatımda biri beğenmedi beni. hala anlayamıyorum hala:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

bencede hiç takma değmez madem anlaşamadılar istememe gibi bi durum varrr. zaten başka birini bulmuş hiç değmez.. daha iyi hatta kurtuldunn canım. böylesi daha hayırlıymışş..

O da odunmuş mübarek. İnsan yeni ayrıldığı sevgilisine "Aaa ben bi kızla görüşüyorum. Ailem de istiyor" der mi ? :20:
Bırak canım bırak. zamanla geçer. Ayrılığın ilk 3 ayı, canından can koparıyorlarmışcasına geçer derler. Bilmem ne kadar doğru..
Ama bir zaman sonra alışacaksın, sen de devam edeceksin hayatına.. Ondan önce eğer psikolojik destek almak istersen hiç durma.
Ağlayacaksın, içini boşaltacaksın. Bunun başka yolu yok. Kimse senin yarana ilaç olamaz. Kendi kendine çözeceksin bu durumu..
Zaman her şeyin ilacı. Bol bol dua et..

öyle demedi ki. neymiş ailesi bi kız bulmuş bununla nişanlanacaksın demişler bu salakta görüşmeye başlamış ne derece doğrudur bilmiyorum bu mu atladı ailesi mi zorladı bilinmez.. ölmek istiyorum bazen çok tükendiğimi hissediyorum hiçbiseyden zevk alamıyorum:(((

ufff böyle ayrılıklara, aşk acısı çeken insanlara hiç dayanamıyorum :14:
Allahım yardımcınız olsun, inşallah biran evvel toparlanırsınız.. Ne olursa olsun hayat devam ediyor işte, güçlü olmaya çalışın..
Duayla sabırla...

çok üzüldüm gerçekten ayrılık acısı çok fena:(Allah yardımcın olsun ama hemen biriyle görüşmeye başlamış o yüzden değmez de topla kendini arkadaşlarınla vakit geçir

Beğeni rekoru kırdım bu konuda sanırım
Herkes o kadar güzel şeyler yazmış ki
Onlara kulak vermeni öneririm canım
Kimse senden değerli ve kıymetli olamaz
Rabbim yardımcın olsun ...

evet gerçekten hepinizden Allah razı olsun hiçkimseyle paylaşamıyorum hele ailemle hiç... onu andığımda bile tepki gösteriyorlar. amiiinn

Dilerim öyle güzel bir aşk evliliği yap ve mutlu ol ki, annesinin lafı ile seni bırakan o aciz her gün pişman olsun..
Hayır bir taraftan da üzülüyorum, onu evlendirecekleri kızcağıza da yazık.... Belki onun da başka bir sevdiği olacak..

belki de seni sogutmak icin söyledi onlari
ama tabi erkek milleti hic belli olmaz bugün aglar yarin hooop gelsin yenisi
hic kendini üzme tatlim nasip kismet olmayinca olmuyor

evet ya unutmanın çaresi varmı 8 yıl oldu hala unutamıyorum onu yaşlandım onu beklerken

benim içim kavruluyor valla benimki farklı bir durum ben kuzenime aşıktım gerçi hala aşığım onunda hala bana karşı birşeyler hissedip hissetmediğini bilmiyorum arafta gibiyim nasıl zor bir durum bilemezsin

Dilerim öyle güzel bir aşk evliliği yap ve mutlu ol ki, annesinin lafı ile seni bırakan o aciz her gün pişman olsun..
Hayır bir taraftan da üzülüyorum, onu evlendirecekleri kızcağıza da yazık.... Belki onun da başka bir sevdiği olacak..

inşallahh. benim isteğim de bu... küfredesim geliyor annesine, kendisine. resmen bunalıma soktular beni. o anası çooook çeker inşallah alacağı gelininden ne diyim:((((((((((((((

psikiyatrstten geldim şimdi. doktor ne şikayetin var diye sorunca ben direk ağlamaya başladım... ağlaya ağlaya anlattım şikayetlerimi:((((( 2 farklı ilaç yazdı onları kullanıp kontrole gidecekmişim tekrar. depresif nöbet geçiriyomuşum. inşallah rahatlarım ve atlatırım bu durumu:(((

Back
X