Nasıl unutabilirim?

Birebir aynı durum farkı şu ayırılık yoktu sonra beni eklemediği face adresinde resimlerini gördüm başka kızla sarmaş dolaş sordum bu ne ailem istiyor bende istiyorum dedi. Kapattım olayı ilk başlarda neden niye soruları soruyorsun sonra ne hali varsa görsün diyorsun.

Birebir aynı durum farkı şu ayırılık yoktu sonra beni eklemediği face adresinde resimlerini gördüm başka kızla sarmaş dolaş sordum bu ne ailem istiyor bende istiyorum dedi. Kapattım olayı ilk başlarda neden niye soruları soruyorsun sonra ne hali varsa görsün diyorsun.

aşaşğılık bunlar... ben de derim inşallah çok yakın bi zamanda

o bi kere ararsa ben geri dönebilirim:( dönmemem gerekiyor ama dönebilirim:( hala cok seviyorum çünkü:(

Maalesef bende öyle birşey yapabilirim ama keşke temelli silebilenlerden olabilsem. Beklemek bile yersiz çok saçma içimi arada acıtıyor hayırlısı bakalım :(

Aileler anlaşamadıysa nispet değildir söylediği sanırım.
Üzülme diyemeyeceğim elbet üzüleceksin ama aşkının arkasında duran bir insan değilmiş zaten bence.
Daha çok yeni acın zamanla elbet geçecek ama üstesinden gelemezsen psikolojik yardım almanda fayda olur.
Allah sabır versin.

Aileler anlaşamadıysa nispet değildir söylediği sanırım.
Üzülme diyemeyeceğim elbet üzüleceksin ama aşkının arkasında duran bir insan değilmiş zaten bence.
Daha çok yeni acın zamanla elbet geçecek ama üstesinden gelemezsen psikolojik yardım almanda fayda olur.
Allah sabır versin.

içim gidiyor, aklım almıyor bu kadar çabuk muydu... bana eğer aileler karşı çıkarsa bile mücadele edeceğim diyen adam bu gün bi başka bi kızla görüşüyorum diyo. daha aradan bir hafta ancak geçti. benimle de görüşmek isteyen biri var ben yapamıyorum nasıl görüşürüm?ama biçim o kadar yanıyoki. dün psikiyatriste gittim verdiği ilaçları içtim, resmen uyuşturdu:(

psikiyatrstten geldim şimdi. doktor ne şikayetin var diye sorunca ben direk ağlamaya başladım... ağlaya ağlaya anlattım şikayetlerimi:((((( 2 farklı ilaç yazdı onları kullanıp kontrole gidecekmişim tekrar. depresif nöbet geçiriyomuşum. inşallah rahatlarım ve atlatırım bu durumu:(((

Derdine derman olur İNŞALLAH canım..
İlaçları aldın mı peki?
kullan İNŞALLAH iyi gelir..
ALLAH yardımcın olsun canım..

edaberrin ben sana dün uzun uzun yazı yazdım
söylediklerim hiç mi etki etmedi :)
her işte bir hayır vardır

hayatına başka biri girince onu da çok seveceksin
biz kızlar bizi seven çok değer veren herkese aşık olabiliriz gibime geliyor
ayrılık acısı da aslında o sevgi ve ilgiden mahrum kalmamızdan kaynaklı

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun...
Öncelikle doktora gıtmekle çok iyi yapmışsın bak
insanlar çektiği acılardan sonra daha güçlü ayaga kalkarlar sende çok gçlü bi şekilde kalkıcaksın
sana tavsiyem ondan hatıra ne varsa at yak muzık dınleme ve meşgale bul kendıne
o adam degmez seven ınsan annesının doldurmasıyla ayrılmaz sevmıo demıorum elbet sevdı.
ama guzelım boyle ana kuzusundan sana yarar zaten gelmez ..
ve suna ınanıyorum kı o annesının bu yanına kalmıcak . çünkü sen öldürdü .
Ne kadar acı çektıgını tahmın edebılıyorum hakkına girdiler .
ama sen çok mutlu olucaksın dua et bol bol.

aldım ilaçları ve içtim çok uyutuyo bu ilaçlar:( amin Allah razı olsun

Uyutsun daha iyi işte, uykusuzluktur zaten psikolojik sorunları tetikleyen..
günden güne daha iyi olacaksın emin ol..
uyku vermesi doğal, o ilaçlara özellikle uyku verici maddeler konuyor, seratonin hormonunun seviyesi yükselir..
o ilaçların içinde mutluluk hormonları var..
düzenli kullandıkça hormonlar olması gereken seviyeye gelecekler merak etme..
sen düzenli kullanmaya doktorun dediği gibi kullanmaya dikkat et..

acın gün gün hafifleyecek, birgün bakacaksın bişey kalmamış ona karşım..

merhaba arkadaşlar 4 gün önce sevgilimden ayrıldım, acısı içime cok kötü oturdu. içim yanıyor kavruluyor resmen. sürekli ağlayasım geliyor ağlıyorum da. geceleri uyuyamıyorum ve midem bulanıyor, hiçbirşey yapasım gelmiyor. dün ona mesaj atmıştım duygusal bi mesaj biraz mesajlaştık ilk önce bana mesaj atma, içim çok kötü oluyor dedi arkasından da şuan biriyle görüşüyorum görüştüğüm kızın hakkına girmek istemiyorum ailemin istediği biri yazmış. onu okuyunca şoklara girdim resmen gecenin bi yarısı istifra ettim öleceğim zannettim. bugün hava alırım diye dışarı çıktım ama sokaklarda gezerken hep ağladım herkes bana baktı:(( nasıl aşabilirim psikoloğa gitsem yararı olur mu ne yapacağım ben? nasıl unutabilirim herşey ama herşeyde onu hatırlıyorum:(((( şuanda da ağlıyorum:(((

Merak etme buyuyunce unutursun....

Dipnot: Keske buyusekte unutsak....

hayatına başka biri girince onu da çok seveceksin
biz kızlar bizi seven çok değer veren herkese aşık olabiliriz gibime geliyor
ayrılık acısı da aslında o sevgi ve ilgiden mahrum kalmamızdan kaynaklı

inşallah onu ilerde hiç hatırlamam... hem alışkanlık hem de sevgiydi benimkisi. çok zorlanıyorum Bugünlerde geçer mi acaba:(

Allah yardımcın olsun...
Öncelikle doktora gıtmekle çok iyi yapmışsın bak
insanlar çektiği acılardan sonra daha güçlü ayaga kalkarlar sende çok gçlü bi şekilde kalkıcaksın
sana tavsiyem ondan hatıra ne varsa at yak muzık dınleme ve meşgale bul kendıne
o adam degmez seven ınsan annesının doldurmasıyla ayrılmaz sevmıo demıorum elbet sevdı.
ama guzelım boyle ana kuzusundan sana yarar zaten gelmez ..
ve suna ınanıyorum kı o annesının bu yanına kalmıcak . çünkü sen öldürdü .
Ne kadar acı çektıgını tahmın edebılıyorum hakkına girdiler .
ama sen çok mutlu olucaksın dua et bol bol.

amin Allah razı olsun. elimden geldiğince müzik dinlemiyorum zaten dinleyince iyice krize giriyorum... ona ait hiçbişey bırakmadım, bana aldığı hediye vardı onu da gönderdim. annesini affedemiyorum

inşallah onu ilerde hiç hatırlamam... hem alışkanlık hem de sevgiydi benimkisi. çok zorlanıyorum Bugünlerde geçer mi acaba:(

bol dua ederek, hayırlısını dileyerek, isyan etmeyerek, neden diye sormayarak, tevekkül ederek, Rabbim onu unuttur daha hayırlısını nasip et sana sığınıyorum güveniyorum diyerek :)
Allah yardımcın olsun inşallah

Back
X