BilmiyorumNefret de ediyorum zaten. Bağlılık, nefret ikisi de çok yoğun. Ama neden böyle gerçekten bilmiyorum
Canım bence bu aşk işinde yüzsüzleşmek diye bişey yok yani bu karakter fln dinlemiyor.Bende ayaklarına kapanmıştım resmen asla yapmam dediğim şeyi çok güzel yapmıştım. Senin tek ilacın zaman başka hiçbişey çare olmaz.Sana takma üzülme demeyeceğim bu aşk acısını hastalık gibi düşün şu an hastalığın kötü devresindesin ilacıda zamanla bu hastalıktan kurtulacaksın emin ol buna
BilmiyorumNefret de ediyorum zaten. Bağlılık, nefret ikisi de çok yoğun. Ama neden böyle gerçekten bilmiyorum
Ama bunlara değecek insan vardır değmeyecek insan vardır .
Bu sahıs hiçbir şeyi haketmiyor .
Boşver artık onu "adam" olamamış neler demiş bak neler yaşatmış sana
yapma artık ne üz kendini ne de onu düşünerek zamanını harca
Asla bi erkek bana telefonda gurursuz falan derken cevap vermeden ağlayacağım aklıma gelmezdi. Ben ya ben, eskiden olsa sensin o der kapatırdım suratına sinir olurdum hemen geçerdi . Ama 1 yıl ona anlattım her şeyimi.. Geçen yıl Ekimden beri. İkimizin hayatına da birileri girdi ama kısa sürdü, annemle kavga ederdım ona anlatırdım, okulda bi şey olurdu ona anlatırdım. Dinlerdi beni. Ama artık yok öyle biri
Nefret ettiginde beynin asik oldugundaki gibi kimyasal madde salgiliyormus. Yani nefretin ona asik olmus gibi devam ettiriyor seni. Tek yapman gereken onu dusunme surecini minimuma indirmen. Aksi takdirde cok ciddiyim her gecen gun bu bagimlilik daha da artacak sonunda birsey yapamayacak duruma geleceksin. Buraya da girme. Uzaklas netten, sadece bir kac gun icin, spor yap sonra kendine geleceksin zaten.
Olmaz olsun böyle biri
Dün bu saatlerde mide ağrısından ölüyodum, gözlerimden kan gelecek kadar ağlamıştım,. Ama bu akşam daha iyiyim . Geçecek evet, üzmücem.. 1 hafta sonra buraya girip unuttum yazcam.. Çok istiyorum
Tatlım yapacak başka bir şeyin yok .
Senin için en doğrusu onu unutmak .
Böyle ş.....z birisinin ardından üzülmek çok büyük hata , zaman kaybı , hem bedenine hem ruhuna zarar .
Haklısın berbat biriydi, kötü biriydi. Tek derdi kızlar olan biriydi. Onu bi kere denemiştim f.booktan bulusalım gibisinden başka bi hesapla onu bile kabul etmişti o kadar pislik biriydi. Ama beni sevmediği için daha çok bağlandım işte çok saçma ama oldu bi kere
O şu an sevgilisiyle çok mutlu, ben kendimi paralıyorum ya bu bile içimi acıtıyoBu durumlarda keşke yaptıgı kötü şeyler gelse aklıma, ama tam aksi iyi şeyler geliyo. Yatakta dün yastıkla konuştum oymuş gibi var mı böyle bi şey ya, şizofren gibi hissettim kendimi. O kadar kötüydüm ki
Yanımda olsan bir kere mıncırmıştım kolunu
Bu tip durumlarda dışarı çıkıp bol bol eğleneceksin , arkadaşlarınla görüşeceksin , çeşitli aktivitelerde bulunacaksın
Emin ol çok büyük faydası oluyor canım
Ama aksine eve kapatırsan kendini sürekli o insanı düşüneceğinden ona daha da bağlanırsın boşş yereeee
Keşke olsan da morartsanYanımda biri varken unutuyorum acımı, o yüzden geceleri kötü oluyo ya işte...
geceleri film izle , kitap okumayı seviyosan kitap oku ..
bak komik filmler izleyebilirsin yada korku :)
bitanem ya ..(
aşk acısı çok acıtır bilirim ama şu an senin canını yakan aslında alışkanlık bilio musun
biraz zaman geçsin alışacaksın ve artık ondan ayrılmış olmak sana koymayacak
başka birini sevdiğinde de buna mı ağladım ben diye kendine kızacaksın
emin ol boşyere ağlıyorsun
daha ona dokunmadın bile, sadece bi internet aşkı
onunla yaşadığın duygusal şeyleri daha biçok kişiyle yaşayacaksın
daha 18 yaşındasın karşına ne adamlar çıkacak daha
yaşının gençliğinin kymetini bil.. :))
amaaan kaç gün sürecek sanki o kızla
tatlım ne biçim şeyler düşünüyorsun bak benim de aklıma tilki soktun şimdiŞu an Emre Antalyada çalışmak için, kız İzmirde. Temmuzda döncek İzmire. Aynı mahalledeler amaSarılmasınlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?