• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl unutulur ?

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
kızlar ben birine aşığım ama karşılıksız. hiçbirsey yaşamadık. nerdeyse konuşmadık bile diyebilirim. ama bende takıntı oldu sürekli aklımda o. her cümlemi ona bağlıyorum. ne yapmam gerekiyor ? nasıl geçer ?

Unutmak zaman alan bisey..onu gormeyeye calis..kafani baska seylerle oyala ama naparsan yap unutmak cok zor oluyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben birine aşığım ama karşılıksız. hiçbirsey yaşamadık. nerdeyse konuşmadık bile diyebilirim. ama bende takıntı oldu sürekli aklımda o. her cümlemi ona bağlıyorum. ne yapmam gerekiyor ? nasıl geçer ?

Belkide gerçekten aşık falan değilsinde sadecee takıntı olabilirmi ,insanlar elde edemediği şeyi çok ister ya hani sonrada sıkılırsın falan öyle bişey olabilir seninkide .Takıntımı aşk mı karar ver önce kendi içinde :)

Belkide gerçekten aşık falan değilsinde sadecee takıntı olabilirmi ,insanlar elde edemediği şeyi çok ister ya hani sonrada sıkılırsın falan öyle bişey olabilir seninkide .Takıntımı aşk mı karar ver önce kendi içinde :)
takıntı mı aşk mı bilmiyorum ama aklımdan bi türlü atamıyorum. sürekli onu düşünüyorum.

Bu durumdan kurtulmanın tek yolu -karşındaki insana açılmanızdır.Karşındaki insana duyguları ifade ettiğinde, sana karşı herhangi bir duygusu var mı yok mu kesin sonuç alır , olumsuz bir sonuç alırsan sizin için o kişiyi kestirip atmak daha kolaylaşır..
Ama böyle her gün ya olursa ümidiyle bakmakla, daha takıntılı bir hal alır..

Merhaba ,

Okulunuzdaki ve muhtemelen bölümünüzdeki araştırma görevlisinden bahsediyorsunuz sanırım yine. Şayet ani bir karar değişikliği yapmadı iseniz ve halen araştırma görevlisi bey den bahsediyor isek bununla ilgili diğer konularınızda da size tavsiyeler sunulmuştu.

Araştırma görevlisi bey kendisini rahatsız ettiğiniz için bölüm başkanıyla , disiplin komitesiyle konuşursa ayrıca yazarsınız. Lütfen derslerinize odaklanın. Okul hayatınızı ve araştırma görevlisi bey in iş hayatını zora sokacak davranışlardan kaçının.

Sağlıcakla kalın.

facede gördüğüm bir sözdür
çok beğendim
sana tam uymuyor ama
unutmanın ata sözü bu olsa gerek
:52:

gidenin arkasından beddua etmeyin sakın
3 küfür 1 tükür
gittiği için çok şükür

Merhaba ,

Okulunuzdaki ve muhtemelen bölümünüzdeki araştırma görevlisinden bahsediyorsunuz sanırım yine. Şayet ani bir karar değişikliği yapmadı iseniz ve halen araştırma görevlisi bey den bahsediyor isek bununla ilgili diğer konularınızda da size tavsiyeler sunulmuştu.

Araştırma görevlisi bey kendisini rahatsız ettiğiniz için bölüm başkanıyla , disiplin komitesiyle konuşursa ayrıca yazarsınız. Lütfen derslerinize odaklanın. Okul hayatınızı ve araştırma görevlisi bey in iş hayatını zora sokacak davranışlardan kaçının.

Sağlıcakla kalın.
merhabalar, evet ayni kisiden bahsediyorum. Kendisi hala arastirma gorevlisi :-) benim kendisini rahatsiz etme yada is hayatini zora kosacak hic bi tavrim yok.ne sosyal medya da ne gercek hayatta karsisina ciktim mesaj attiktan sonra.Okulda onu gormemek icin siniftan disari cikmiyorum. En son 9nisanda gordum onu. Obu gormemek aklimdan cikarmak icin herseyi yapiyorum. Ama hersey de karsima cikiyor. Heryerde onu goruyo gibi oluyorum. Onu gormemem dusunmeme engel olmuyor heran aklimda. Her duamda o var. Ben mesaj attiktan sonra facebook hesabinda yaptigi herseyi herkese acik paylasmaya basladi. Paylastigi sozler sarkilar sanki beni anlatiyor. Yada ben herseyi uzerime aliniyorum. Konuyu kendi kendime buyuttugumu dusunebilirsinz. Baskasi olsa bende oyle dusunurdum ama insan kendine soz geciremiyor.

Merhaba ,

Sağlıcakla kalın.

facede gördüğüm bir sözdür
çok beğendim
sana tam uymuyor ama
unutmanın ata sözü bu olsa gerek

gidenin arkasından beddua etmeyin sakın
3 küfür 1 tükür
gittiği için çok şükür

Cok guzel bi sozmus gercekten :-D

Size unut onu, olmaz olur demeyeceğim, sadece içinizdeki durumun tahlilini yapacağım.

Seviyorsunuz, her an her saniye onu düşünüyorsunuz, bunlar normal duygular, bir kere insanız, insanı insan yapan değerler bunlar. Aşk ya da saplantı adı her neyse (AŞKTA BİR NEVİ SAPLANTIDIR ) bunlar çok güçlü duygular, insana acı yanında mutluluk, rahatlama da verir, öyle olmasa Mecnun- Leyla, Ferhat- Şirin olmazdı.

Sizi çok iyi anlıyorum, duygularınızdan dolayı sizi yargılayanları da sallayın gitsin. Ancak mantık her zaman duyguların önünde yer almalı.

Mantık ve aklı ile hareket eden birisi kolaylıkla hata yapmaz, sabreder, acısını küllendirir, gerekirse sevgisini kalbine gömer, uzaktan uzağa sever belki ömür boyu, belki bir kaç sene, belki bir yıl, belki de daha da kısa, bu kişiden kişiye değişir.

onun bulundugu ortamlardan uzak dur.her zaman ulaşılamayan tatlıdır. o yuzden bir türlü aklından cıkaramıyosundur. bence karşılıgı yoksa cıkar aklından hatta yeni birini bul . başkasıyla bir paylaşımın olursa karşılıgı olmayan aşkın aklına bile gelmez

Burada önemli olan sizin bu durumdan en az zarar göreceğiniz şekilde çıkmanız ve karşı tarafa da zarar vermemeniz.

Duygularınızın karşılığı yoksa size düşen kendinize bir yol çizmeniz ve kendi ayaklarınız üzerinde durmanız, maddiyattan bahsetmiyorum, manevi ve duygusal anlamda, kendinizi yetiştirmekten, hayatınıza yön vermekten, ideallerden bahsediyorum.

Bunu yaptığınızda o kişinin hayalinin, anılarının, yansımalarının, gözünde büyüttüğünüz hallerinin yavaş yavaş azalmaya başladığını, normale döndüğünü göreceksiniz, kalbinizdeki sızı azalacak ve hissizleşecek, buna emin olabilirsiniz, ancak bunun için kesinlikle hayatınıza yön vermeniz ve yukarda yazdıklarımı yapmanız lazım.

Bunları yapmadığınız takdirde bu adı her neyse saplantı ya da aşk belki bir ömür boyu geçmez, bu da son derece sağlıksız bir durum olur.

Yaşadığınız duygu gerçek bir aşk değil daha ziyade hayali bir aşk hatta takıntı olabilir..çünkü tanımadığın biriyle birşeyler paylaşmadığın,karakterini tam olarak bilmediğin birine gerçek aşk duyman prensipte mümkün değil..

Shakespeare in çok sevdiğim bir sözü vardır "beğendiğiniz bedenlere HAYALİNİZdeki ruhları koyup ,adına aşk diyosunuz diye..

Eğer takıntıysa psikolojik yardm alın bikaçay sonunda adamın soyadını bile unutmuş olursunuz..

Bide gerçekten aşık olup,emek verip onun hayatının erkeği olduğunu düşünüp onu unutmak zorunda olanlar var..işte yalan dünya zamanla onu bile unutturuyo .. değişime uğramayan tek şey zamandır.

Back
X