- Konu Sahibi emineozturk
kızlar ben birine aşığım ama karşılıksız. hiçbirsey yaşamadık. nerdeyse konuşmadık bile diyebilirim. ama bende takıntı oldu sürekli aklımda o. her cümlemi ona bağlıyorum. ne yapmam gerekiyor ? nasıl geçer ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben birine aşığım ama karşılıksız. hiçbirsey yaşamadık. nerdeyse konuşmadık bile diyebilirim. ama bende takıntı oldu sürekli aklımda o. her cümlemi ona bağlıyorum. ne yapmam gerekiyor ? nasıl geçer ?
Nasıl unutulacağına kafa yormayı bıraktığında unutulur..
takıntı mı aşk mı bilmiyorum ama aklımdan bi türlü atamıyorum. sürekli onu düşünüyorum.Belkide gerçekten aşık falan değilsinde sadecee takıntı olabilirmi ,insanlar elde edemediği şeyi çok ister ya hani sonrada sıkılırsın falan öyle bişey olabilir seninkide .Takıntımı aşk mı karar ver önce kendi içinde :)
Unutmak zaman alan bisey..onu gormeyeye calis..kafani baska seylerle oyala ama naparsan yap unutmak cok zor oluyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
takıntı mı aşk mı bilmiyorum ama aklımdan bi türlü atamıyorum. sürekli onu düşünüyorum.
merhabalar, evet ayni kisiden bahsediyorum. Kendisi hala arastirma gorevlisiMerhaba ,
Okulunuzdaki ve muhtemelen bölümünüzdeki araştırma görevlisinden bahsediyorsunuz sanırım yine. Şayet ani bir karar değişikliği yapmadı iseniz ve halen araştırma görevlisi bey den bahsediyor isek bununla ilgili diğer konularınızda da size tavsiyeler sunulmuştu.
Araştırma görevlisi bey kendisini rahatsız ettiğiniz için bölüm başkanıyla , disiplin komitesiyle konuşursa ayrıca yazarsınız. Lütfen derslerinize odaklanın. Okul hayatınızı ve araştırma görevlisi bey in iş hayatını zora sokacak davranışlardan kaçının.
Sağlıcakla kalın.
Merhaba ,
Okulunuzdaki ve muhtemelen bölümünüzdeki araştırma görevlisinden bahsediyorsunuz sanırım yine. Şayet ani bir karar değişikliği yapmadı iseniz ve halen araştırma görevlisi bey den bahsediyor isek bununla ilgili diğer konularınızda da size tavsiyeler sunulmuştu.
Araştırma görevlisi bey kendisini rahatsız ettiğiniz için bölüm başkanıyla , disiplin komitesiyle konuşursa ayrıca yazarsınız. Lütfen derslerinize odaklanın. Okul hayatınızı ve araştırma görevlisi bey in iş hayatını zora sokacak davranışlardan kaçının.
Sağlıcakla kalın.
facede gördüğüm bir sözdür
çok beğendim
sana tam uymuyor ama
unutmanın ata sözü bu olsa gerek
![]()
gidenin arkasından beddua etmeyin sakın
3 küfür 1 tükür
gittiği için çok şükür
![]()