- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.792
- 598
- 31
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim eşimle ikimizinde çok zor bir hayatı oldu. Ailelerimiz baş faktör. Travmalar ile dolu çocukluğumuz. O bana nazaran çok daha kötü şeyler yaşamış maalesef. Birbirimizden başka kimsemiz olmadığı için hep beraberiz evde sürekli konuşuyor sohbet ediyoruz. Tartışıyoruz kavga ediyoruz küsüyoruz yine konuşuyoruz çünkü uzayınca ikimizde zor bir hayat yaşadığımız için kaostan huzursuz iletişimsiz bir evden uzak duruyoruz. Mesele ile yazdıklarımın alakasına gelince. Şimdi bu kadar paylaşım ve iletişimin yoğun olduğu bir ilişkide doğal olarak geçmişin tahlili sorgulaması da yapılıyor. Yaşadıklarımız çocukluğumuz..
Benim sorum şu ; Eşle onun çocukluğunu gençliğini travmalarını yaşadığı kötü şeyleri derine inip incitmeden konuşup konuşturup ona yardımcı olmaya çalışmanın ne gibi olumsuz etkileri olabilir. ? bilmenin ağırlığı var sanırım şuan üstümde. Bu konuda bilgisi olan yaşadığı sorunlar olan tavsiyesi olanların fikirlerini çok merak ediyorum.
Benim sorum şu ; Eşle onun çocukluğunu gençliğini travmalarını yaşadığı kötü şeyleri derine inip incitmeden konuşup konuşturup ona yardımcı olmaya çalışmanın ne gibi olumsuz etkileri olabilir. ? bilmenin ağırlığı var sanırım şuan üstümde. Bu konuda bilgisi olan yaşadığı sorunlar olan tavsiyesi olanların fikirlerini çok merak ediyorum.