nasıl yani bitti mi şimdi?

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
652
103
içimi dökmek, sizden teselli almak için yazıyorum sanırım.
1 yıldır devam eden kusursuz bir ilişkim vardı. ben 20, erkek arkadaşım 27 yaşında. kafamız, zevklerimiz her şeyimiz birbirine o kadar güzel uyuyordu ki. ikimiz de birbirimize güveniyor, kıskanmıyorduk. anlayacağınız bir ilişki nasıl olmalıyda öyleydi işte.
ufukta bir evlilik planımız elbet vardı ama ben üniversite 2. sınıftayım kendisinin işi var çalışıyor. 2 gün önce konuşma geçerken en fazla 3 sene sonra evlenmek istediğinden bahsetti. ben de okulum bittikten sonra kyk kredimi kapatıp kendimi toparlayıp öyle evlilik düşüneceğimi söyledim. bunun üzerine o gece cevap vermedi. ertesi gün yeniden yazdığında soğuktu, ben sordum neden böylesin diye. dünkü konuşmalara kafasının takıldığını söyledi. bayağı tartıştık, ilk defa bir sorunumuz olmuştu. ben kararımda net olduğumu okul biter bitmez aileme hemen evlenmek istiyorum diyemem dedim. kendisi de ailesini ancak 3 yıl sonraya ikna edebildiğini ve 3 yıldan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. ben net davrandım ve böyleyse ayrılalım dedi ayrıldık. işte burada yanlış yaptım ve bugün yazdım. o kadar sertti ki. benim tanıdığım adam değildi sanki. mesajlarının hepsi "bitti, sana olan inancım bitti, bu ilişkiye olan inancım bitti, olmaz artık, koptu bende her şey, yazma bana, engellemek istemiyorum" dahası var ama gerçekten yazmaya mecalim yok. seviyordum gerçekten çok zor zamanımda yanıma gelmişti ve hep yanımda olacağına çok inanmıştım. bir anda tartışıp gitmesi, ellerimi tutup seni çok seviyorum derken sesi titreyen adamın böyle sert olması beni yıktı resmen. çok uzun oldu biliyorum, benden büyük birçok kişi var burada onu da biliyorum. ne yapmalıyım, nasıl geçecek

Canm yanls yapmissin tabiki..
Okulum bitsin konuşalım tekrar diyecekdin bence düşünmeden yazmssn gibime geldi gercekden sonucunu düşünmedin orta yol bulunurdu adam ciddiydi onu oyaladigni düşündü bence.ama birde düşünüyorum ki severse gerçekten geri gelecektir yada ortayı bulacaksiniz

Uzak mesafe ilişkisi, Aralık'ta açtığınız konuda 8 ayda 1 kere görüştüğünüzü ve 20 günde birde telefonla konuştuğunuzu yazmışsınız, bu mudur kusursuz ilişki?

Nasıl kendini kandırmadir ?

Zaten doğru düzgün birşey yaşamamışsınız da sevgili olmak böyle birşey değil.

Ailesi evlenecek kız bulmuştur.Bir yerde okumuştum 27 erkeklerin ortalama evlilik yaşıymış.Hem bence senin yaşında biri için ilişkide 7 yaş fark olması iyi değil.Örneğin sen 27 o 34 olsaydı bu sorunları yaşamayacaktınız.Yine yedi yaş olacaktı ama hayatınızın dönemleri farklı olmayacaktı.Sen şimdi daha üniversitedesindir o işe başlayıp belli bir konuma gelmiştir yani şu an hayatınızın farklı evrelerindesiniz .Yapman gereken durumu kabullenmen

Kardeşim ben 20 yaşında evlendim beni sevem biriydi belki o adam senin için hayırlı bir insandır onu bilemem ama aşk sadece gözlerimizi kör eden bir hastalık iyileşince kabus oluyor

ay gerçekten ya konuları istedikleri yorum gelsin diye öyle bi yazıyolar ki sanırsın ne aşk ne aşk

Sen 20 yaşındasın, bir konunda, 1.5 sene önce 4 yıllık ilişkim bitti yazmıssın. 14 yaşında mı başladın? 14 15 yalarında olan bir şeye ben ilişki de demem ki, arkadaşlık, flört sadece. Bu konuna yorum yazdım yine yazayım, sevgilin seni sevmiyormuş, mantığına uygun bir eş adayı arıyor sadece.

Bence hiç üstüne gitme msj atma arama sorma. Gerçekten seviyorsa sensiz yapamayacağını düşünüp adım atacaktır. Atmiyorsa da kendi bilir. Seven insan kestirip atmaz çözüm bulmaya çalışır. Böylece gerçekten sevip sevmediğini de anlamış olursun.

görüşmeyince ne sorun olabilir ki, bence çok mantıklı
Haklılar aslında, bu pandemi sürecinde biricik kocamdan bunaldım ben sürekli dip dibe. İşe başladı da rahat ettim kendisi duymasın mikemmel ilişkisinin sırrı az görüşmek buradan duyurulur

Konu sahibi atmaca gibi habire atıyor. Gerçekten bazen insanları anlamıyorum adamla daha 1 kere görüşmüşsünüz ne mükemmel ilişkisi yaw

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…