- 9 Şubat 2020
- 173
- 162
- 53
- 32
- Konu Sahibi civilenginar
Saçma bence bu yaklaşımınız benimde eşimle aramızda 8 yaş var :)20 yaşındasın 27 yaşındaki adamla işin ne? Adamın evlilik yaşı gelmiş belli daha kesin aday arıyor benim anladığım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçma bence bu yaklaşımınız benimde eşimle aramızda 8 yaş var :)20 yaşındasın 27 yaşındaki adamla işin ne? Adamın evlilik yaşı gelmiş belli daha kesin aday arıyor benim anladığım.
öyle demek değil o, 10 yaşında kızla 18 yaşında çocuğun arasında da 8 yaş var, 28 yaşla 20 yaş da bir değil 35'e 43 olabilir mesela. ya da kız 28 adam 35-36 olsa olabilir.Olay fikirlerin oturması meselesi, olgunlaşma örneği, görmüş geçirmişlik meselesi, hayatını eline almış olma meselesiSaçma bence bu yaklaşımınız benimde eşimle aramızda 8 yaş var :)
öyle demek değil o, 10 yaşında kızla 18 yaşında çocuğun arasında da 8 yaş var, 28 yaşla 20 yaş da bir değil 35'e 43 olabilir mesela. ya da kız 28 adam 35-36 olsa olabilir.Olay fikirlerin oturması meselesi, olgunlaşma örneği, görmüş geçirmişlik meselesi, hayatını eline almış olma meselesi
Valla bende de Henry Cavill ergeni var. Bunların thirsty tweetleri okurken ki videoları vardı :) izlediniz mi? Hayır sa hemen izleyin lütfen. Tom Ellis'e özellikle baya edepsiz şeyler atılmış :)
Bookermoon, kendi konunda yaptirsaydin ya geyiğini, bak banlanirsam bir dahakine ben seni konu dışı çağırır, zorla banlatirim haaEh ayıplayamam. Hem o kaslar, hem bronz teni hemde o küstahlık :)
bütün sırrı bozdum yine ya offffLütfen ama ya! Kadın tezi çürütmüş işte siz ne karışıyorsunuz. Birde mantıklı şeyler yazmışsınız.
Atın ölümü arpadan olsun :) çağırın gitsin.Bookermoon, kendi konunda yaptirsaydin ya geyiğini, bak banlanirsam bir dahakine ben seni konu dışı çağırır, zorla banlatirim haa![]()
:) parça parça görmüştüm Instagram'da, şimdi henri'nin de oldugu uzun halini izledim, YouTube'tan. Yine kibar kibar cevap vermiş her soruya, çünkü ponçik olmak bunu gerektirir^^
-konu sahibi ,simdi eski olarak konulariniza baktım. Daha siz iki Aylik sevgiliyken bile o bütün ailesine söyleme taraftariymis, siz 'bekle bekle daha çok var' diyen tarafmissiniz.
5. Ayda o kardeşleriyle tanıştırma heveslisiymis,siz geri durmak istemişsiniz,
9. Ayda kaynana adayı 'herkes evleniyor oğlum,bekar kuzenin kalmadı,siz de evlen' demeye başlamış, siz geri durmak istemişsiniz.
Eh, adamin niyeti en başından beri tez vakitte evlenmekmiş. Hep bir umut,sizi ikna ederim- manipüle eder evlilik sözü alırım diye alttan alttan işlemiş. Ama bir senenin sonunda siz aynı şeyleri net bir şekilde söyleyince demek ki degismeyeceginize, gerçekten de daha yıllarca bekleyeceginize emin olmuş. İstediği hayat bu olmadığı için sizden ayrilma kararı almış.
Yani Perşembe'nin gelişi çarşambadan belliymiş.
Bugün barissaniz,yarın yine aynı konu açılacak.
Ta ki sen 'yeter yaaa , madem işin ucu ayrilik,senin dediğinin olsun' deyip kendini hazır hissetmeden de evlilik sözü verene kadar
Lucifer rolüne bir Tom Ellis birde Mark Pellegrino tam oturuyor bence bayılıyorum ben deValla bende de Henry Cavill ergeni var. Bunların thirsty tweetleri okurken ki videoları vardı :) izlediniz mi? Hayır sa hemen izleyin lütfen. Tom Ellis'e özellikle baya edepsiz şeyler atılmış :)
içimi dökmek, sizden teselli almak için yazıyorum sanırım.
1 yıldır devam eden kusursuz bir ilişkim vardı. ben 20, erkek arkadaşım 27 yaşında. kafamız, zevklerimiz her şeyimiz birbirine o kadar güzel uyuyordu ki. ikimiz de birbirimize güveniyor, kıskanmıyorduk. anlayacağınız bir ilişki nasıl olmalıyda öyleydi işte.
ufukta bir evlilik planımız elbet vardı ama ben üniversite 2. sınıftayım kendisinin işi var çalışıyor. 2 gün önce konuşma geçerken en fazla 3 sene sonra evlenmek istediğinden bahsetti. ben de okulum bittikten sonra kyk kredimi kapatıp kendimi toparlayıp öyle evlilik düşüneceğimi söyledim. bunun üzerine o gece cevap vermedi. ertesi gün yeniden yazdığında soğuktu, ben sordum neden böylesin diye. dünkü konuşmalara kafasının takıldığını söyledi. bayağı tartıştık, ilk defa bir sorunumuz olmuştu. ben kararımda net olduğumu okul biter bitmez aileme hemen evlenmek istiyorum diyemem dedim. kendisi de ailesini ancak 3 yıl sonraya ikna edebildiğini ve 3 yıldan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. ben net davrandım ve böyleyse ayrılalım dedi ayrıldık. işte burada yanlış yaptım ve bugün yazdım. o kadar sertti ki. benim tanıdığım adam değildi sanki. mesajlarının hepsi "bitti, sana olan inancım bitti, bu ilişkiye olan inancım bitti, olmaz artık, koptu bende her şey, yazma bana, engellemek istemiyorum" dahası var ama gerçekten yazmaya mecalim yok. seviyordum gerçekten çok zor zamanımda yanıma gelmişti ve hep yanımda olacağına çok inanmıştım. bir anda tartışıp gitmesi, ellerimi tutup seni çok seviyorum derken sesi titreyen adamın böyle sert olması beni yıktı resmen. çok uzun oldu biliyorum, benden büyük birçok kişi var burada onu da biliyorum. ne yapmalıyım, nasıl geçecek![]()