Nasıl yani??? (mevzu eşim)

birgaripedacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
306
166
18
Merhabalar;

Kızlar öncelikle uzun süredir sitenin takipcisiyim yeni üye oldum ve benimde bir derdim var..

Derdim Eşim...

İki yıllık evliyiz. İlk tanıştığımızda nişanlılık ve evliliğimizin bir buçuk yılında eşim sürekli yanımda nereye gitsem karşımda bulurdum süpriz yaptım der çıkardı bir yerlerden bende saf gibi yerdim. İlk başlarda bu durumu çok yadırgadım ama bildiğiniz gibi değil işten eve gitsem yarım saat sonra kapıda biter evliliğimizin ilk zamanları da böyle olunca adamın karakteri bu herhalde dedim kabullendim. (ailem farklı şehirde oradayken bile yan odaya geçsem damlardı yanıma)

Eşim tam bir oyun bağımlısı ama öyle böyle değil gözü hiçbirşey görmüyor. Bende nefret ediyorum bu durumdan ve haliyle hep uyarıyorum

Beni bu ilgi olayına o kadar alıştırdı ki bende artık günde üç beş kere arar oldum. Tamamen alışkanlıktan.

Gelgelelim son birkaç aydır bu durum yok olmaya başladı bende sebebini sordum aldığım cevap ne biliyormusunuz??

Başta sana GÜVENMİYORDUM!!!

Şimdi o benden rahatsız çok aradığımı onu sürekli kontrol ettiğimi (ki asla öyle bir durum yok), onu sıktığımı, kısıtladığımı, özgürlük ve huzur istediğini söyledi

Şimdi bana birkaç yorum yapın Lütfen;

Bir erkek bir kadına güvenmiyorsa ve özgürlüğünü istiyorsa neden evlenir???

Ve ben bu durumda nasıl davranmalıyım??

Son düzenleme:

kızdım tabiki çok incindim ve dedim ki ''karşındakini nasıl bilirsin kendim gibi'' kendinle karıştırdın herhalde

ben olsam korkunç sinirlenirdim, bu ne biçim şey böyle
yani gerçekten söylediği gibiyse de, şu anda sıkıntıdan uyduruyorsa da çok sinirlenirdim
tabi ki hemen boşanmaya falan kalkmazdım ama bir daha asla ama asla aramazdım onu, mesaj falan yazmazdım
yani büyük konuşmayayım, yolda kaza yapsam, başım derde girse yine de aramazdım, ta ki yalvartana, inim inim inletene kadar
(tabi çocuk varsa o ayrı, o zaman çocuk için sadece mesaj yazabilirdim)

edit: ha ama benim tarafımdan aranmamayı uzun süre umursamazsa o zaman boşanmayı düşünürdüm.

tamam artık aramıyorum hiçbir şekilde

Ben sanırım biraz farklı düşünüyorum. Bence cicim ayları geçti hevesi bitti şimdi özgürlüğünü istiyor. Sen arayıp sordukça da ona göre özgürlüğü zedelenmiş oluyor. Bence soğuk davran bi silkelensin napiyorum ben eşim elden gidiyor desin.

haklısınız

Ruh hastası bunlar, hayır ben yapacak olsam kilitli odalar ardında yine yaparım.. kimse kimsenin namusunu bekleyemez.. bizimkinde de var aynı boğucu derecede kıskanç. Rüyasında başka erkekle konuştuğumu görür akşama kadar surat sallar o derece manyak.. tüm ilginizi kesin arayıp sormayın boşluğa düşünce anlayacaktır diye umuyorum.. dengesiz güvenmiyorsun madem ne diye evlenme yoluna girdin.. ay bütün sinirim bozuldu..

benimde sinirlerim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…