Nasıl yani??? (mevzu eşim)

Cuma günü hiç aramadım eve geldiğimde hiç yüz vermedim yemek yapmış yemedim direkt üstümü değişip dışarı çıkıyorum dedim bende gelim dedi dedim kusura bakma yalnız çıkıyorum iki gündür soğuk davranıyorum

Dediğim gibi iki gündür yüz vermiyorum soğuk davranıyorum benim ki alışkanlıkmış onu anladım eskiden beni neden aramıyorsun derdi bende sırf o yüzden arardım alışkanlık haline gelmiş şimdi bu laf da duyunca artık yalvarsa aramam ve kursa yazıldım haftasonu sırf uzaklaşmak için

Bende merak ediyorum evlenme git istedigini yap

Benim eşimde böyleydi güven problemi vardı daha önce yaşadıkları yüzünden ve bir süre sonra açık açık söyledi sana güvenmiyorum diye
zamanla güvenini kazandım artık eskisi kadar sık boğaz etmiyor

Bizde durum birazcık farkli adam başlarda güvenmiyorum demiyorduu aşırı ilgi alaka hali vardı ben başta rahatsız olsam da sonradan alıştım ama fazla alıştım bu beni aramıyorsun derdi öyle dediği için aramaya başladım bu alışkanlık haline geldi geçende esti yağdı boğuyorsun beni sürekli kontrol ediyorsun dedi dedim o zaman sendenim beni kontrol ediyorsun dedi o ilk bir yıl öyleydi o zaman sana güvenmiyordum şimdi güveniyorum

İşte size güvendikten sonra rahat bırakmış
Siz de onun gibi yaparak hata etmişsiniz ben hiçbir zaman öyle üstüne düşmedim

Şimdi de ben sana güvenmiyorum der, kapıya doğru yolu gösteririm, ruh hastası herif

Bir haltlar karıştırmıyor da olabilir konu sahibi eşinizi en iyi siz tanırsınız.Hemen karıştırdığı kanaatine varmayın, benimki karıştırmıyordu mesela.

Bir haltlar karıştırmıyor da olabilir konu sahibi eşinizi en iyi siz tanırsınız.Hemen karıştırdığı kanaatine varmayın, benimki karıştırmıyordu mesela.
Ben bişiler karıştırdığına inanmıyorum ama ihtimal dahilinde olduguna inanıyorum çünkü son üç haftadır acayip değişti

Bir daha yüzüne bakmazdım.

Valla yüzüne bakmamak çözüm değil bir sorun var ama sorun ne bilmiyorum
Yüzüne bakmamak bir çözüm. Adam yıllarca resmen senin onu aldatacagindan şüphelenmiş. Hiç abartmıyorum, benim değil de başkasının başına geldiği için de bu kadar rahat konuşmuyorum, samimî ve net olarak böyle bir adamın yüzüne bakmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…