- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
keşke bende nişanlıyken farketseydimBunun bi benzerini ben yasadim eski nisanlimla 5 yıl suren bi iliskimiz vardi okulun macina giderdim hop karsimda . Bankaya para yatirmaya giderdim bi bakardim arkamda ozamanlar derdimki ya cok kiskanc cok seviyo beni hayir adam manyakmis normal degilmis . Nisanlanmadan once bırakti cunku baktiki ben onun avcunun icindeyim cok seviyorum ufacik bir hatam olmaz ilgiyii alakayi kesti . Bence seninkide o hesap sende ustune dusme kacan kovalanir
yada aramasam eve biraz geç gitsem???Eşin suan seni takip etse gitsin derdim ama bence gecmisteki birseyi ailelere tasiyip büyütmek sizi yıpratır ona o guveni vermissin ya şuan sen ustune dustukce o kacar bi sure ilgisiz davran hareketlerinle soğukluğunu belli et bence
keşke bende nişanlıyken farketseydim
acaba bir süre annesine gitmesini istesemmi???
yada aramasam eve biraz geç gitsem???
bunu yapmaya çalışıyorumŞu dk dan sonra yapacağın en iyi şey
Sıfır ilgi
Ona göstereceğin ilgiyi kendine göster
aramayı sormayı kesiyorum gün içinde iş yerinde yanıma gelmemesini söyledim zaten başka yapabileceğim bişi var mı???senin yerınde olsam
bütün ilgiyi alakası bıçak gibi keserdim o zaman görsün özgürlüğü
Çocuk yokAy ne kadar sinsi biri eşiniz. Benim ayrıldığım erkek arkadaşıma benziyor. Attığım her adımdan haberi vardı delinin. Hayatı benim hayatımı takip etmekten ibaret olmuş başta hoşuma gidiyordu eli hep üstümde diye, sonra baktım anormallesiyor kaçacak delik aradım. Gerçi ben onu kırk kere arasam niye ariyorsun bunaldim demez o da öyle bir ruh hastası ilgi delisiydi.
Şimdi ben de sana güvenmiyorum deyip siz de onu darlasaniza. Peki cocuk var mı çocuk? İnşallah yoktur
Böyle mantıksız mı davranıyor ? Size güvenmemek ile ilgili laflar mı ediyor ? Pişkin hareketleri mi var ? Bu demektir ki '' ben ne yaparsam sen çekersin. Aslında gözüm dışarıda ama evlenmiş bulundum. '' Buna yüzde 1 milyon emin olun. Gözlemleyin ,onunla konuşmayın , yanında uzun telefon görüşmeleri yapın , haber vermeden dışarı çıkın görünüşünüze daha çok dikkat edin ve asla aramayınMerhabalar;
Kızlar öncelikle uzun süredir sitenin takipcisiyim yeni üye oldum ve benimde bir derdim var..
Derdim Eşim...
İki yıllık evliyiz. İlk tanıştığımızda nişanlılık ve evliliğimizin bir buçuk yılında eşim sürekli yanımda nereye gitsem karşımda bulurdum süpriz yaptım der çıkardı bir yerlerden bende saf gibi yerdim. İlk başlarda bu durumu çok yadırgadım ama bildiğiniz gibi değil işten eve gitsem yarım saat sonra kapıda biter evliliğimizin ilk zamanları da böyle olunca adamın karakteri bu herhalde dedim kabullendim. (ailem farklı şehirde oradayken bile yan odaya geçsem damlardı yanıma)
Eşim tam bir oyun bağımlısı ama öyle böyle değil gözü hiçbirşey görmüyor. Bende nefret ediyorum bu durumdan ve haliyle hep uyarıyorum
Beni bu ilgi olayına o kadar alıştırdı ki bende artık günde üç beş kere arar oldum. Tamamen alışkanlıktan.
Gelgelelim son birkaç aydır bu durum yok olmaya başladı bende sebebini sordum aldığım cevap ne biliyormusunuz??
Başta sana GÜVENMİYORDUM!!!
Şimdi o benden rahatsız çok aradığımı onu sürekli kontrol ettiğimi (ki asla öyle bir durum yok), onu sıktığımı, kısıtladığımı, özgürlük ve huzur istediğini söyledi
Şimdi bana birkaç yorum yapın Lütfen;
Bir erkek bir kadına güvenmiyorsa ve özgürlüğünü istiyorsa neden evlenir???
Ve ben bu durumda nasıl davranmalıyım??
Bende ilk işe başladığımda eşim işyerime çiçek göndermişti bende sevinip teşekkür ettiğimde eeee evli olduğunu herkes bilsin demişti
Ayrıca benim eşimde özgürlüğümü kısıtlıyorsunculardan işlerine gelmiyor çünkü Canları istediği gibi yaşamak istiyorlar
Bende hep merak ederim madem bekar gibi yaşamak istiyorsun neden evlenirsin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?