Nasıl yani??? (mevzu eşim)

Bunun bi benzerini ben yasadim eski nisanlimla 5 yıl suren bi iliskimiz vardi okulun macina giderdim hop karsimda . Bankaya para yatirmaya giderdim bi bakardim arkamda ozamanlar derdimki ya cok kiskanc cok seviyo beni hayir adam manyakmis normal degilmis . Nisanlanmadan once bırakti cunku baktiki ben onun avcunun icindeyim cok seviyorum ufacik bir hatam olmaz ilgiyii alakayi kesti . Bence seninkide o hesap sende ustune dusme kacan kovalanir

keşke bende nişanlıyken farketseydim

Ozaman insanin hoşuna gider beklenmedik anda karsinda olmasi . Bu tür insanların sana olan sevgisini ayakta tutan sey her zaman gidebilecek hissini vermen güclü durmak eger sen onun üstüne düsersen sımarıp umursamamaya seni pesinde kosturmaya basliyolar

Eşin suan seni takip etse gitsin derdim ama bence gecmisteki birseyi ailelere tasiyip büyütmek sizi yıpratır ona o guveni vermissin ya şuan sen ustune dustukce o kacar bi sure ilgisiz davran hareketlerinle soğukluğunu belli et bence

yada aramasam eve biraz geç gitsem???

Şu dk dan sonra yapacağın en iyi şey
Sıfır ilgi
Ona göstereceğin ilgiyi kendine göster

Ay ne kadar sinsi biri eşiniz. Benim ayrıldığım erkek arkadaşıma benziyor. Attığım her adımdan haberi vardı delinin. Hayatı benim hayatımı takip etmekten ibaret olmuş başta hoşuma gidiyordu eli hep üstümde diye, sonra baktım anormallesiyor kaçacak delik aradım. Gerçi ben onu kırk kere arasam niye ariyorsun bunaldim demez o da öyle bir ruh hastası ilgi delisiydi.

Şimdi ben de sana güvenmiyorum deyip siz de onu darlasaniza. Peki cocuk var mı çocuk? İnşallah yoktur

Çocuk yok

Daha onceden de oynuyormuydu oyun.Sonradan mi basladi.Arkadaslara katiliyorum aramayin, soguk davranin akli basina gelsin.Bu erkeklere de yaranilmiyor ya.Arasan boguluyor,aramasan ilgisizsin off!

Böyle mantıksız mı davranıyor ? Size güvenmemek ile ilgili laflar mı ediyor ? Pişkin hareketleri mi var ? Bu demektir ki '' ben ne yaparsam sen çekersin. Aslında gözüm dışarıda ama evlenmiş bulundum. '' Buna yüzde 1 milyon emin olun. Gözlemleyin ,onunla konuşmayın , yanında uzun telefon görüşmeleri yapın , haber vermeden dışarı çıkın görünüşünüze daha çok dikkat edin ve asla aramayın

Hemen hemen aynı şeyi yaşadım, nişanlılığımda sürekli arayan telefonu kapatmayan, nerede olduğumu takip eden biriydi eşim, bende ilk başlarda rahatsız olsam da sonrasında sevdiğinden olduğunu düşünüp uyum sağlamıştım, bu artık rutinim ve hayatım haline gelmişti ve gerçekten alışıyor insan bir noktadan sonra, evlendikten ve biraz zaman geçtikten sonra aynı rutini devam ettirmem ve ondan bekliyor olmam feci şekilde sorun oldu, size kurulan cümlenin aynısını işittim, o zamanlar güvenmiyordum artık evlendik ne gerek var bunlara demeye, beni kısıtlıyorsun, yaşamama nefes almama izin vermiyorsun falan filan demeye başladı, gerçekten çok kırıldım o zamanlar, çok sancılı bir süreç geçirdim, insan adapte olduğu ilgiden anında vazgeçemiyor açıkçası.Sonrasında ben de hiç aramamaya başladım, önemli bir şey bile olsa bazen arar bazen aramaz oldum, şimdi eğer bir mesaj atar ya da ararsam acayip minnet duyuyor, mutlu oluyor. Geçende aramak istedim özledim ama boğmayayım diye aramadım diyorum bazen, keşke arasaydın deyip mızıklanıp duruyor.Siz isteseniz de istemeseniz de işler bu noktaya varacaktır bir süre sonra.Sonrasında da bu rutine alışırsınız, biraz sancılı geçer ama alışırsınız merak etmeyin.

Bende ilk işe başladığımda eşim işyerime çiçek göndermişti bende sevinip teşekkür ettiğimde eeee evli olduğunu herkes bilsin demişti
Ayrıca benim eşimde özgürlüğümü kısıtlıyorsunculardan işlerine gelmiyor çünkü Çan’ları istediği gibi yaşamak istiyorlar
Bende hep merak ederim madem bekar gibi yaşamak istiyorsun neden evlenirsin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…