- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 38
- 32
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
İlginizden bıkmış belliki ayak yapıyor çokta kanmamak lazım.Merhabalar;
Kızlar öncelikle uzun süredir sitenin takipcisiyim yeni üye oldum ve benimde bir derdim var..
Derdim Eşim...
İki yıllık evliyiz. İlk tanıştığımızda nişanlılık ve evliliğimizin bir buçuk yılında eşim sürekli yanımda nereye gitsem karşımda bulurdum süpriz yaptım der çıkardı bir yerlerden bende saf gibi yerdim. İlk başlarda bu durumu çok yadırgadım ama bildiğiniz gibi değil işten eve gitsem yarım saat sonra kapıda biter evliliğimizin ilk zamanları da böyle olunca adamın karakteri bu herhalde dedim kabullendim. (ailem farklı şehirde oradayken bile yan odaya geçsem damlardı yanıma)
Eşim tam bir oyun bağımlısı ama öyle böyle değil gözü hiçbirşey görmüyor. Bende nefret ediyorum bu durumdan ve haliyle hep uyarıyorum
Beni bu ilgi olayına o kadar alıştırdı ki bende artık günde üç beş kere arar oldum. Tamamen alışkanlıktan.
Gelgelelim son birkaç aydır bu durum yok olmaya başladı bende sebebini sordum aldığım cevap ne biliyormusunuz??
Başta sana GÜVENMİYORDUM!!!
Şimdi o benden rahatsız çok aradığımı onu sürekli kontrol ettiğimi (ki asla öyle bir durum yok), onu sıktığımı, kısıtladığımı, özgürlük ve huzur istediğini söyledi
Şimdi bana birkaç yorum yapın Lütfen;
Bir erkek bir kadına güvenmiyorsa ve özgürlüğünü istiyorsa neden evlenir???
Ve ben bu durumda nasıl davranmalıyım??
Sorunlu bir aileden geldim bu yüzden sorun sevmiyorum kaç zamandır kötü aramaz ve adamdan soğudum yüzüne bakmazsam boşanmam gerekir kafam çok karışıkYüzüne bakmamak bir çözüm. Adam yıllarca resmen senin onu aldatacagindan şüphelenmiş. Hiç abartmıyorum, benim değil de başkasının başına geldiği için de bu kadar rahat konuşmuyorum, samimî ve net olarak böyle bir adamın yüzüne bakmazdım.
Onun farkındayım iki gün yüz vermedim arayıp sormaya başladı sorun Şu ki akşam tartıştık yine farkli bir mevzudan kalmakla gitmek arasındayım kafam karışıkİlginizden bıkmış belliki ayak yapıyor çokta kanmamak lazım.
Işte dediğim için sorun yaşıyorum ya zatenE siz de deyin iste simdi de ben sana guvenmiyorum ondan ariyorum diye.
Biraz daha sabret bir süre kafa dinle konuşma ilgilenme cevap verme sadece kafa dinle başka şeylerle uğraş biraz zaman iyi gelecektir ikinizedeOnun farkındayım iki gün yüz vermedim arayıp sormaya başladı sorun Şu ki akşam tartıştık yine farkli bir mevzudan kalmakla gitmek arasındayım kafam karışık
Dediğiniz doğru ama bu adamın bu kadar değişmesini hazmedemiyorum dün bir sene önce söylediğim bir lafı sen bana böyle demiştin sen şöylesin böylesin dedi şok oldumBiraz daha sabret bir süre kafa dinle konuşma ilgilenme cevap verme sadece kafa dinle başka şeylerle uğraş biraz zaman iyi gelecektir ikinizede
Sende ona sende iki sene önce bana güvenmedigin için takip ediyormuşsun de karşılıgın tam olsun yada açıkça sorucam eşin oyun adı başlığı altında internetten kendine birini bulmuş olabilir mi sebepsiz tartışmalardan ben bunu anladımDediğiniz doğru ama bu adamın bu kadar değişmesini hazmedemiyorum dün bir sene önce söylediğim bir lafı sen bana böyle demiştin sen şöylesin böylesin dedi şok oldum
Ona göre sebep benmişim çok müdahale ediyormuşum sürekli kontrol ediyormuşum , takıntı yapıp sürekli aynı mevzuları açıp sıkıyormuşum ve bir sürü bahane, bir sürü laf işin komik tarafı bunları yapan kendisi ve bana diyor bunlarıSende ona sende iki sene önce bana güvenmedigin için takip ediyormuşsun de karşılıgın tam olsun yada açıkça sorucam eşin oyun adı başlığı altında internetten kendine birini bulmuş olabilir mi sebepsiz tartışmalardan ben bunu anladım
Sende artık hiç karışma hatta aynı evin içindeyken bile görmemezlikten gel kendine vakit ayır belirli bir süre hiç arama hatta telefonunu falanda kapat merak etsin bugün ne yaptn günün nasıl geçti diye sorma bile kendine vakit ayır o peşine düşecektir bu seferOna göre sebep benmişim çok müdahale ediyormuşum sürekli kontrol ediyormuşum , takıntı yapıp sürekli aynı mevzuları açıp sıkıyormuşum ve bir sürü bahane, bir sürü laf işin komik tarafı bunları yapan kendisi ve bana diyor bunları
Canım ben eşimden cidden çok soğudum ve dün geceden sonra boşanmayı düşünür oldumSende artık hiç karışma hatta aynı evin içindeyken bile görmemezlikten gel kendine vakit ayır belirli bir süre hiç arama hatta telefonunu falanda kapat merak etsin bugün ne yaptn günün nasıl geçti diye sorma bile kendine vakit ayır o peşine düşecektir bu sefer
Bunu onunla yüzyüze konuştun mu tepkisi ne olduCanım ben eşimden cidden çok soğudum ve dün geceden sonra boşanmayı düşünür oldum
Konuşmadım madem bu kadar rahatsızsın ayrılmak istermisin diye sordum öyle birşey istemediğini söyledi ama ben istiyorum artıkBunu onunla yüzyüze konuştun mu tepkisi ne oldu
Anladım canım bence sorunlarınızı yüzyüze konuşun eğer boşanmak istiyorsanda bunu ona usulünce anlat belki düzgünce konuşabilirde kaldıysa bir çözüm bulabilirsiniz benceKonuşmadım madem bu kadar rahatsızsın ayrılmak istermisin diye sordum öyle birşey istemediğini söyledi ama ben istiyorum artık
Dün düzgünce konuşmaya çalıştım zaten en sonunda çıldırttıAnladım canım bence sorunlarınızı yüzyüze konuşun eğer boşanmak istiyorsanda bunu ona usulünce anlat belki düzgünce konuşabilirde kaldıysa bir çözüm bulabilirsiniz bence
Anladım canım ona karşı sabrın tükenmiş belliki ama hayat senin hayatın nasıl mutlu olacaksan öyle yapmanı tavsiye ederimDün düzgünce konuşmaya çalıştım zaten en sonunda çıldırttı
Ben de bosanmayi kast ettim zaten ama belki de başka bir şey kast etmiştir ya da sırf üzerine gitme diye konuyu kapatmaya çalışmıştır.Sorunlu bir aileden geldim bu yüzden sorun sevmiyorum kaç zamandır kötü aramaz ve adamdan soğudum yüzüne bakmazsam boşanmam gerekir kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?