Nasil yapar boyle birseyi ya:((

Bu resmi sana atarak büyük terbiyesizlik yapmış. Onlara bakması ayrı bir sapıklık fakat yaşını düşündüğümüz zaman o yaştaki erkeklerin çoğu bunu yapıyor. Ama sen cinsellik konularına karşısın sanırım evlenmeden gelip sana atması olacak şey değil.Bu sayede terbiyesinin boyutlarını görmüş oldun bence.
Savunmasi da elini zor tutuyorum napiyim oldu beyfendinin goren de gercekten elimi sanacak ya karsiyim bunu biliyoyani zaten kac ay vardi evlenmeye 5 sene bekleyip de 4 ay bekleyememek cok sacma degil mi

Canım bir de 5 senedir birlikteymissiniz bu süre boyunca hiç cinsellik vs konuşmaya çalışmadı mı daha önce ya da belli etmedi düşünce yapısını az çok ?
Calisiyodu ama istemedigimi soyluyordum yakinlasmak istediginde yani ben ona sarilir uyurum da ama evlenene kadar istemiyorum belki de o yüzden boyle birsey yapti bilmiyorum aklinca cinsellik yasayalim demek istedi

Savunmasi da elini zor tutuyorum napiyim oldu beyfendinin goren de gercekten elimi sanacak ya karsiyim bunu biliyoyani zaten kac ay vardi evlenmeye 5 sene bekleyip de 4 ay bekleyememek cok sacma degil mi

Yani zaten 5 sene hiçbir şekilde elinizi tutmak dışında sizle birşey yaşamadan ya da konuşmadan durabildiyse beklemesi gerekirdi. Belki de nişanlı olduğunuz için artık daha rahat olacağınızı düşünmüştür diyeceğim ama o zamanda direk sizle konuşabilirdi tamamen çıplak bir kadın resmi atması ne alaka yani :KK62:

H..st ya nasıl bir ilişkiniz var sizin?
Herif çıplak kadın resmi atacağım demiş siz de at demişsiniz.
Nasıl bir rahatlık bu?
Siz o hakkı sağlarsanız herif de atar resmi.
Siz ona erkek poposu resmi atsanız ne hisseder acaba???
Ben sinirlendigim icin dedim ona onu o hak derken benim icin bana onu atmasi evet cok kotu ama benden habersiz bakmasi da sadakatsizlik

Ciplak kadin resmi atacagim demis tamam demissin.
Sonra nasil yapar diyorsun?
Yerinde olsam bir daha asla gorusmezdim..

Yani zaten 5 sene hiçbir şekilde elinizi tutmak dışında sizle birşey yaşamadan ya da konuşmadan durabildiyse beklemesi gerekirdi. Belki de nişanlı olduğunuz için artık daha rahat olacağınızı düşünmüştür diyeceğim ama o zamanda direk sizle konuşabilirdi tamamen çıplak bir kadın resmi atması ne alaka yani :KK62:
Hastaydim diyo kafam yerinde değildi dusunemedim diyo hastaydin da ondan mi baktin dedim ben de ona gelince aslan gibisin de kizinca mi hastasin hastalik kafana vurdu

Sen adammisin be!
Ayrica ´sen en guzelisin´ ne? Guzeligime bir sivilce yeter, ucar gider guzelligim.
Sen beni sirf guzelim diyemi seviyosun?
Hersey gorunusmu?
Belki guzel ahlakima/ olumlu yonlerime asik olan bi erkegi aramam gerek diye dusunurdum ben senin yerinde olsam.
Haklisin guzellik hicbirsey bu hayatta karakterimi hep cok saglam buldugunu soylerdi ama istw nasip degilmis napiyim keske boyle birsey yasamasaydik

Calisiyodu ama istemedigimi soyluyordum yakinlasmak istediginde yani ben ona sarilir uyurum da ama evlenene kadar istemiyorum belki de o yüzden boyle birsey yapti bilmiyorum aklinca cinsellik yasayalim demek istedi
Canım 5 sene uzun bir süre her iki tarafta içinde hele bir erkek için cinsellik hayalleri kuran biri için daha uzun ama anlam veremediğim niye bir başkasının resmini atarak senin onunla ilgili kötü düşüncelere kapılabileceğini düşünememiş olması ilginç

Ciplak kadin resmi atacagim demis tamam demissin.
Sonra nasil yapar diyorsun?
Yerinde olsam bir daha asla gorusmezdim..
Tamam demedim iste onu yanlisanliyorsunuz tabi at bitanem ben de bakayim anlaminda at değildi o atsin da goreyim dedim ne halt yedigini

İradeli davranıp ayrılmışsınız takdir ettim. Sizle özel şeyler konuşmak paylaşmak ister anlarım. Size ufak tefek cilve yapar, zarf atar falan hadi ona da eyvallah da, bu kadar insanı rencide eden, küçük düşüren bi muamele görmedim. Sen de böyle ol ne demek yaa !! Sizi sadece dış görünüşünuz için seven bi adamla evlenmeyin.

Canım 5 sene uzun bir süre her iki tarafta içinde hele bir erkek için cinsellik hayalleri kuran biri için daha uzun ama anlam veremediğim niye bir başkasının resmini atarak senin onunla ilgili kötü düşüncelere kapılabileceğini düşünememiş olması ilginç
Hastamismis kafa gidikmis oyle diyo hastaydi da ona bakarken sapasaglammis masallah akli ordayken

İradeli davranıp ayrılmışsınız takdir ettim. Sizle özel şeyler konuşmak paylaşmak ister anlarım. Size ufak tefek cilve yapar, zarf atar falan hadi ona da eyvallah da, bu kadar insanı rencide eden, küçük düşüren bi muamele görmedim. Sen de böyle ol ne demek yaa !! Sizi sadece dış görünüşünuz için seven bi adamla evlenmeyin.
Sen de boyle ol demedi ama ona getirdigine inaniyorum ben o oyle degil dese de zor yani cok zor

ya ahahah bastım kahkahayı yeminle :D
Baktığı çıplak kadın resimlerini elini tutmadığı nişanlısına gönderecek hale gelmiş adam sizin acilen evlenmeniz lazım bacım :D Genç sağlıklı bir erkeğin rahibe teresalığı bu kadar olur :D

Tamam demedim iste onu yanlisanliyorsunuz tabi at bitanem ben de bakayim anlaminda at değildi o atsin da goreyim dedim ne halt yedigini
Nasil bi adamla nisanli olmus oldugunu gormen iyi oldu oyleyse ne yapmayi dusunuyorsun?

Hastamismis kafa gidikmis oyle diyo hastaydi da ona bakarken sapasaglammis masallah akli ordayken
Yaptığı aptallığı örtbas etmek için saçma bahanelere sığınıyor.Açıkcası ben de nefret ederim böyle şeylerden yani bana da sapıkça gelir sevdiği varken birinin ama burada bazı parametreler var ondan dolayı direk kestirip atma derim eğer başka yönlerden aranız da hiçbir sıkıntı yoksa evleneceğim adam diyebileceğin biriyse ama anlaşamam durumlarınız varsa zoraki gidiyorsa o zaman daha doğru bir karar olabilir tabiki.

Yaptığı aptallığı örtbas etmek için saçma bahanelere sığınıyor.Açıkcası ben de nefret ederim böyle şeylerden yani bana da sapıkça gelir sevdiği varken birinin ama burada bazı parametreler var ondan dolayı direk kestirip atma derim eğer başka yönlerden aranız da hiçbir sıkıntı yoksa evleneceğim adam diyebileceğin biriyse ama anlaşamam durumlarınız varsa zoraki gidiyorsa o zaman daha doğru bir karar olabilir tabiki.
Seviyorum ama olmaz bu olandan sonra bugun affettim dersem devami gelir biliyorum

Back
X